1-Burdan kendi EMEI numaranızı girin. 2-Sonra "generate"ye tıklayıp size verilen master kodu telefona girin. 3-Akabinde yeni şifreleri tekrarlayın...........Geçmiş olsun vede hayırlı uğurlu olsun.Artık yeni bir tel kilit kodumuz var.
UYARI: Arkadaşlar verdiğim linkte EMEI kodunuzu bir kerede doğru girin vede size verilen kodu hemen bir yere not edin.Çünkü bir kere deneme hakkınız var.Tek bir seferde yapamazsanız, site sizi süre bloklaması uygulayacak.
1-Bu sis dosyasını indirip telefonunuza yükleyin. 2-Daha sonra kilit kodunu öğrenmek istediğiniz telefonun EMEI numarasını girin. 3-Programın size verdiği master kodunu not edin.Bu kodu da telefonun tel kilit kodu olarak kullanıp yeni bir şifre oluşturun.(Kısacası yukarıdaki işlemi telefonda gerçekleştirmiş oluyoruz.Üstelik telde olduğu için ayak üstü bile kod sıfırlaması yapabilirsiniz.)
NOT:Daha önce verilip verilmediğini bilmiyorum.Verildiyse eğer affedin.Zamanında bu kod olayı için çok uğraşmıştım.Paylaşmak istedim.
Teşekkürler. Bakalım bi.
sağolasın:)
Süper ya Çok teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
Süper ya Çok teşekkürler
Rica ettim
Yalnız arkadaşlar telefona "sis" dosyası olarak yüklemek için verdiğim link gözükmüyor.Fakat bir ipucu.Programın ismi yazıyor.Google de aratın bulun çekin yükleyin.
ben o siteye girdim imeı numaramı yazdım zaten kilit kodumu bilmiyodum sora ayarlardan gvenlik ayarlarına kilit koduna girdim ve o master code u yazdım yeni kilit kodu dedi onuda girdim sonra kod hatalı dedi
quote:
Orjinalden alıntı: ç@KAL
ben o siteye girdim imeı numaramı yazdım zaten kilit kodumu bilmiyodum sora ayarlardan gvenlik ayarlarına kilit koduna girdim ve o master code u yazdım yeni kilit kodu dedi onuda girdim sonra kod hatalı dedi
hacı at bi harf reset ne güzel 12345 olsun işte:)
quote:
Orjinalden alıntı: patesi
quote:
olmuyo iste
quote:
Orjinalden alıntı: riza_fb
quote:
Orjinalden alıntı: patesi
quote:
olmuyo iste
valla flasher kablosunu telefonun kıçına taktımmıydı 12345 de yaparım 54321 de:)
EMEI ?? IMEI olmasın?
quote:
Orjinalden alıntı: DhAk
EMEI ?? IMEI olmasın?
bayrama özel bu EMEI:)
kırk yıllık IMEI yi 2 dakka da EMEI yaptınız haaa
quote:
Orjinalden alıntı: recko
kırk yıllık IMEI yi 2 dakka da EMEI yaptınız haaa
Ehueeee
abi eyw ta iki seyi de denedim olmuo benım 6630 un kırılmıo heralde o flasher kablosuyla yapılcak ama telefoncu da 20 kaat istedi baska yol yok mu bi socket takcak die 20 ytl nie bayılayım yardım etsın biri
quote:
Orjinalden alıntı: deck
abi eyw ta iki seyi de denedim olmuo benım 6630 un kırılmıo heralde o flasher kablosuyla yapılcak ama telefoncu da 20 kaat istedi baska yol yok mu bi socket takcak die 20 ytl nie bayılayım yardım etsın biri
valla benim aklıma başka çare gelmiyo ama...bu siteler işine yaramadı mı hiç bi şekilde...
yok ya yaramadı 6630 gibi telefonlarda işe yaramıomus ancak iste sockete sokarak .. yokmu baska care ??