< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JungleHIV -- 6 Eylül 2018; 23:57:1 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JungleHIV -- 6 Eylül 2018; 23:57:1 > |
İş bilgisayar mühendisliği olunca şu saçma telaşa anlam veremiyorum ben bir türlü. Üniversiteye zaten bunun eğitimi için gidiyorsun. İnşaat yazdın diye evde kumdan kale yapan gördün mü ?
Bu arada 50 kişinin 10 u bile bilmiyor önceden diyebilirim. Çok çok azınlık daha önce ilgili oluyor. |
Bilgisayar mühendisliği seçmiş olan arkadaşlara tavsiyem şudur, konu sahibinin önerdiği gibi önünüze gelen dilleri öğrenmeye çalışmayın. İnsanın bir amacı, yapmayı hedeflediği bir şey vardır dil ona göre seçilip, orada derinlik kazanılır. Bir dil öğrenildikten sonra zaten diğerine geçiş kolaydır. Bu programın amacına göre hareket edin, kendinizi programcılığa veya geliştiriciliğe hazırlamayın. Mühendis olmaya hazırlayın.
https://www.youtube.com/watch?v=EiKK04Ht8QI |
üniversiteye eğitim için gidiliyor gidilmesine de ctrl x bilmeyen adama da bunu anlatmazlar diye düşünüyorum
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComputerEngineer8 -- 7 Eylül 2018; 10:16:42 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |