Şimdi Ara

Nokia ve Palm WebOS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia işletim sistemi sorunu çözmek ve ar-ge atılımı yapmak için amerikan smartphone devi Palm firmasını satın alacağına dair söylentiler var. Nokia amerikanın mobil sektörde yeri yadsınamaz ama şansı bir türlü gülmeyen Palmin yeni işletim sistemi WebOS ile yoluna devam edecek gibi görünüyor. Aslında bir söylentiden ibaret olsada Palm hisselerine borsada 16 kat bir artış yapmış durumda hernekadar söylenti olsada hayata geçerse eğer heyecan verici bir deneyim olacağı kesin.

Nokia, altyapısı güçlü multitouch multitasking barındıran güçlü ve geliştirmeye müsait, internet yeteneği oldukça gelişmiş, üstün multimedya özellikleri eklenmiş WebOS gibi bir işletim sistemi ile Nokia tecrübesini birleştirerek dikkat çekecek cihazlar üretmek peşinde sanırım...

Aslında iki firma birbirini tamamlıyor Nokianın sorunlu işletim sistemi (Symbian) Palmin ise tasarım hatası cihazları (Pre, Pixi) yani iki firmanında eksik olan yanları aslında birbirlerinde gizli bu gelişme son kullanıcıları işine fazlasıyla yaracak gibi görünüyor.

Ama asıl gerçek ilerleyen zamanda iki büyük firmanın olayı resmileştirmesi ile gerçekleşecek bekleyip görmekte fayda var.

Kaynak:http://shiftdelete.net/palmin-hisseleri-tavan-yapti-14576.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turguaz -- 24 Eylül 2009; 0:50:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.