Şimdi Ara

NOKİA X3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 1 AY ÖNCE NOKİA X3 SATIN ALDIM TELEFONU ALIRKEN ÇOK GÜZEL GELMİŞTİ AMA GELİNCE NE OLDUĞUNU ANLADIM. TELEFONU ALDIĞIMDAN BERİ KIZAK SÜRTÜYO VEDE TELEFONDA DONMA OLUYOR ÖZELLİKLE BİRİSİ ARADIĞI ZAMAN BU SORUNLARLA İLGİLİ OLARAK YARDIM EDEBİLECEK BİRİSİ VARMI VARSA YARDIMCI OLURMUSUNUZ YOKSA BU TELEFONU KIRACAĞIM BEN...

• ggarantisi filan yokmu servise ver
  • garantisi var ama yani sıfır telefonuda hemen servise göndermek adama biraz koyar. bide ne kadar süre içerisinde gönderecekleri meçhull
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat0668

garantisi var ama yani sıfır telefonuda hemen servise göndermek adama biraz koyar. bide ne kadar süre içerisinde gönderecekleri meçhull

15 gün içinde ürünü iade etme hakkın var. Nereden aldın?

bendede x3 var yavaşlama donma sorunu kronik, ama kızağın problemi çok ayrı
  • ben bu x3 ten 2 tane aldım hepsiburada.com dan.diğer telefondada yavaşlama var ama onun kızağında bi sorun yok gayet yumuşak ve çizilme olmuyo. benim kendi kullandığımda ise çizikler oluştu kızakta vede sürtme sesini çok rahat duyuyorum.
  • cihazı iade edebilirsen et veya elden cıkarmaya bak yapıldıktan sonra , ilerki dönemlerde yine başını ağrıtabilir ,çünkü cihazın içi bir açıldımı bi daha hayır gelmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat0668

ben bu x3 ten 2 tane aldım hepsiburada.com dan.diğer telefondada yavaşlama var ama onun kızağında bi sorun yok gayet yumuşak ve çizilme olmuyo. benim kendi kullandığımda ise çizikler oluştu kızakta vede sürtme sesini çok rahat duyuyorum.

bende mediamarkt tan 2 tane almıştım. Ama x3'ler kızaklarıyla ünlüdür, yumuşak ve rahat oluşuyla, seninki biraz talihsizlik olmuş. İade etmeyi dene yetkililerle irtibata geç, aldığın yerin bir internet sitesi olmasıda dezavantaj ama yinede dene derim

edit: 1 ay önce aldım dediğin kısmı atlamışım hocam pardon. Bu dakikadan sonra iade şansın yok, ama garantide hallederler canını sıkma, ver garantiye gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronk-x -- 5 Mayıs 2011; 20:54:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia 920
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki arkadaşlar şimdi ben bu telefonu satsam bayağ bi zarar la satıcam bu telefonu garanti süresi bitmeye yakınken göndersem ne olur? iyi olmazmı sizce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.