merhabalar nokia x6 kullanıcısıyım yeteri kadar boş yer olmasına rağmen bazı uygulamaları kullanırken telefon hafıza dolu bazı uygulamaları silin ve tekrar deneyin diye bir uyarı alıyorum örneğin navigasyonu kullanırken sürekli bu uyarı geliyor bunun sebebi ve çözümü nedir bir virüsdenmi kaynaklanıyor yoksa bozuk bir dosyamı var aynı problemi yaşayan arkadaşlar sizlerden yardım bekliyorum tesekurler.
quote:
Orijinalden alıntı: kunta
merhabalar nokia x6 kullanıcısıyım yeteri kadar boş yer olmasına rağmen bazı uygulamaları kullanırken telefon hafıza dolu bazı uygulamaları silin ve tekrar deneyin diye bir uyarı alıyorum örneğin navigasyonu kullanırken sürekli bu uyarı geliyor bunun sebebi ve çözümü nedir bir virüsdenmi kaynaklanıyor yoksa bozuk bir dosyamı var aynı problemi yaşayan arkadaşlar sizlerden yardım bekliyorum tesekurler.
Telefon hafızasında ne kadar boş yeriniz var ? Arka planda çalışan uygulamalarınızın kapalı olup olmadığından emin olun .
Hafıza dolu uyarısını rami dolduğu için veriyor.128 mb ram malesef yetmiyor bu nalet telefona
hocam telefonda hiçbir uygulama yok hepsini sildim hafıza tamamen boş sadece watsaap çalışıyor uygulama olarak watsap yokkende aynı uyarıyı veriyordu çözüm yolu yokmu bu işin