Şimdi Ara

Nokia X6 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta 2 yıldır kullandığım telefonum bozulduğu için yeni bir telefon almaya karar verdim. Yıllardır nokia kullandığım için yine nokiadan vazgeçmek istemedim. İnternette nokia modellerine bakarken x6 dikkatimi çekti. Gerçekten güzel bir telefona benziyor. Fiyat araştırması yaptım ve teknosa da 999 lira mediamarkta 899 bir kaç telefoncuda ise 875 liraya kadar buldum. Ancak internetten araştırma yaptığımda aynı telefonun 620ye kadar indiğini gördüğüm. Sanalreyonum adlı bir sitede iki farklı fiyat vermiş. Birinde 618 diğerinde 839 tl demiş. Aralarında ki tek fark 839 olanın KVK garantili olması. 618 tl olan telefon için 2 yıl garatilidir diyor. Böyle bir güvence verdiğine göre 618 liradan almak mı daha mantıklıdır yoksa her türlü çıkabilecek soruna karşı kvk garantili almak mı karar veremedim. Eğer aranızda kvk garantisi haricinde bugüne kadar internetten telefon almış ve sorun yaşamış birileri varsa bu konuda yardımcı olabilir mi?

• 618 mi? Çok güvenilir bir şeye benzemiyor.Gerçi sanalreyonumdan alacaksınız o güvenilir bir sitedir ama...

Güvenilir bir siteden almak marketten almaktan daha iyidir.Alışverişlerimi genelde internetten yaparım ve bir sorun yaşamadım.Ama o fiyat gerçekten düşündürücü.Bir hinlik olup olmadığını düşünüyorum şimdi?

http://forum.donanimhaber.com/m_39842879/tm.htm

X6 incelememe bir göz atın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 10 Ağustos 2010; 14:40:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

618 mi? Çok güvenilir bir şeye benzemiyor.Gerçi sanalreyonumdan alacaksınız o güvenilir bir sitedir ama...

Güvenilir bir siteden almak marketten almaktan daha iyidir.Alışverişlerimi genelde internetten yaparım ve bir sorun yaşamadım.Ama o fiyat gerçekten düşündürücü.Bir hinlik olup olmadığını düşünüyorum şimdi?

paralel ithalat olduğu için öyledir

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

618 mi? Çok güvenilir bir şeye benzemiyor.Gerçi sanalreyonumdan alacaksınız o güvenilir bir sitedir ama...

paralel ithalat olduğu için öyledir

Paralel ithalatta bile en ucuz fiyat 680 dolaylarında gözüküyor.618 çok düşük bir fiyat.Ben olsam 680e 2 yıl kvk garantili alırdım

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_39842879/tm.htm

X6 incelememe bir göz atın isterseniz.

Bu başlığı bugün incelemiştim gerçekten çok faydalı bilgiler vardı. 5800 da 3g olduğunu bu başlıkta öğrendim :) Sanalreyonuma şimdi tekrar girdim fiyat havale ile 617 diyor üstelik yorumlarda da olumsuz birşeyle karşılaşmadım ama garanti işi açıkcası kafamı kurcalıyor. Mediamarkt bimeks ve teknosada fiyat aralığı 875 ile 999 arasındayken sanalreyonumda bu kadar düşük olması beni çok düşündürüyor. X6 almakta kararlıyım çünkü dün iyice inceledim ve çok beğendim ama nereden alacağım konusunda çok kafam karıştı.

http://www.sanalreyonum.com/urun/nokia-x6-cep-telefonu-16-gb-hafiza-+-navigasyonlu-+-arac-tutucu-+-arac-sarji-hediyeli-super-hizli-g_688030.aspx?CatID=27177

• 618 TL çok düşük bir fiyat, bi iş vardır kesin bence KVK garantili almanız daha iyi olur.
  • metro dan al orda ucuz hem hoparlörde hediyeydi(dergide baktım kampanya bitmiş olbilir)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

618 TL çok düşük bir fiyat, bi iş vardır kesin bence KVK garantili almanız daha iyi olur.

+1907
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.