Şimdi Ara

Nokia x6 Üzerine Bi Kaç Aklımdaki Tereddüt!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Nokia x6'nın 8 gb Veya 16 gb olanını Almak İsteği İçindeyim.Benim Telefondan Beklediğim Bi Çok Özellik VAr Açıkçası.Hani Wireless Flan Olsun Bunlar Benim Aradığım Özellikler.Ama Öte Yandan Aklıma Takılan Bi İki Sorun vAr.Yok Değil!Mesela İnternet Dolaşım Ekranı Nasıl Wireless Olarak? Mesela İnternette Dolaşırken Video İzleyebiliyormuyum? Youtube V.s Sitelerde Rahatça Herhangi Bişey Yüklemekten İzleyebilecekmiyim?
    Ayrıca Telefon Çok Kasıyormu? Symbian Tamam Ama Hemen Herşey Yüklenip Oynanabiliyor Yada Kurulup Çalıştırılabiliyor mu? Merak Ettiğim Daha Bi Çok Şey Var.Teknik Dilden Pek Anlamadığım İçin Bi Bilene Sor Erkanını Yol Eyledim.Yazdım.Cevaplarınızı Merakla Bekliyorum.

Not;Ayrıca Kullanan,Halen Kullanmakta Olan,Kullanmış Satmış Olan v.s Arkadaşlardan Şu Eksik Şu Fazla Diye Serbest Yorumlarıda Bekliyorum.Rica Ediyorum.En Kısa Zamanda Almam Lazım 500'e Buldum Aldıracağım Ama Öğrenmem Gerekiyor!
    Ayrıca Şu Tel'e de Bi Bak Bu Daha İyi Dediğiniz Tavsiyeleri Elbette Dikkate Alırım.Ama Alakasız Olmasın. iphone Değil x 6 Dediğime Göre Bütçemde Bu Civarda = )
    Şimdiden Teşekkürler...Saygılar = )

• Hocam bence boşver x6 yı, bende x6 alıcaktım da sonra arkadaşım yapma etme dedi, Samsung wave al dedi. İyi ki de x6 almamışım valla Şu an wave kullanıyorum ve çoook memnunum, tavsiye ederim.
  • x6 da flash videoları oynatamazsin zaten dandik bir tarayıcısı var youtübe da filan video izlenebiliyor. Eger telefonu hacklersen yada sertifika alırsan uygulama sıkıntısıda olmaz genel olarak güzel bir cihaz ekranı olsun kamerası olsun yeterli seviyede .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 19 Mayıs 2011; 0:55:27 >
  • Hocam yaklaşık 9 aydır Nokia X6 16gb kullanmaktayım. Artı yönlerini yazıcağım dokunmatiği çok başarılı capacitive ekrana sahip, müzik kalitesi güzel, şarjı iphone a göre daha iyi dayanıyor, internetden bir sürü oyun bulup istediğim gibi kurabiliyorum fakat oyunlar iphoneda ki gibi çok çok güzel değil idare eder, capacitive ekran olduğu için msj yazması çok kolay oluyor. Gelelim eksi yönlerine telefonun sağ ve sol tarafında özellikle sol tarafında açıklar var bu açıklar ileride ekranın içine toz girmesi gibi sorunlara yol açıyor onun dışında bir problem yaratmıyor , malum symbian işletim sistemine sahip olduğu için birazcık yavaş çalışıyor ve arada ayda 1 gibi res atmalar oluyor, sağda ki kilit tuşu gevşiyor ve telefonu salladığınız zaman kilit tuşundan az da olsa ses geliyor. Bunların dışında pek bir sorunu yok. 500tl bu telefona göre iyi fiyat hocam sıfır mı buldunuz ?ve 16gb mı ?
  • Yok KArdeşim 500 tl'ye 8 Gb Buldum.16 gb Olanı Tuzlu Epey.8 gb Da İndirim Buldum Ona Abanıcam Öyle Görünüyor.Ya Genel Olarak Güzel Şeyler Söyleniyor Baktım Ama İlk Yorum Yapan Arkadaş Biraz Atarlı Girmiş = ) Keşke Sorunu Biraz daha açsada ona göre davransak değil mi Ya = ) Ayrıca Tarayıcı Berbat Fela Derken? Facede Paylaşılan Videoları İzleme Felan Mevcut mu? Nasıl = ) Hepinizie Tek Tek Teşekkürler = )
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.R.Adriano

Yok KArdeşim 500 tl'ye 8 Gb Buldum.16 gb Olanı Tuzlu Epey.8 gb Da İndirim Buldum Ona Abanıcam Öyle Görünüyor.Ya Genel Olarak Güzel Şeyler Söyleniyor Baktım Ama İlk Yorum Yapan Arkadaş Biraz Atarlı Girmiş = ) Keşke Sorunu Biraz daha açsada ona göre davransak değil mi Ya = ) Ayrıca Tarayıcı Berbat Fela Derken? Facede Paylaşılan Videoları İzleme Felan Mevcut mu? Nasıl = ) Hepinizie Tek Tek Teşekkürler = )

8 gb'a 500tl güzel fiyat kaçırma derim. Telefonun ana tarayıcısı hepsiburada gibi bol flash içeriği olan sitelere girdiğiniz zaman çok hantal kalıyor ama bunu çözümü var hocam oviden operayı indiriğiniz zaman her siteyi iphone kadar olmasada çok rahat ve hızlı açıyor. Video izleme youtube da mevcut ve sorunsuz çalışıyor. Facebookda da mevcut fakat çok stabil çalışmıyor çünkü izlemek istediğiniz videoları telefona indiriyor ve bazılarının boyutu uymadığı için açılmıyor. Diğer sitelerde de video malesef izlenilemiyor. Valla ben gayet memnunum 500tlye bu telefon gayet uygun.

• 5800'ın kapasitif ekranlısı,5MP kameralısı ve daha kibarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • symbian işletim sisteminde program bakımından pek sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. Bence tereddüt etmeden alabilirsin
  • Walla Genelde Güzel Yorumlar Gelmiş.Sevindim Çünkü Yarın YAda Öbürgün Telefonum Geliyor.Aldım Yani.Ama Bi Arkadaş Telefonu Hackleyerek Symbian da Sertifika v.s Sorunları Aşmaktan Bahsetmiş.Daha Önce Zamanı Geriye Almak Dahil Eski Telefonumda Her Yolu Deneyerek Mutluluğa Ulaşamamış Ben İçin Çok İlgi Çekici Geldi Bu Hackleme İşi!Fakat Nasıl Yapacağım Hakkında Bilgi Vermen Mümkün mü Acaba? Gerçekten Bi Ton Oyun Program Sertifika Sorunu Yüzünden Kullanılamıyor!Eğer Yardımcı Olursanız Bu Konuda Çok Sevinirim.Ve de Yorum Yapan Herkese Çok Teşekkürler.Ettiğiniz Yardımlarınızın Karşılığını Fazlasıyla Görmeniz Dİleğiyle.İyi Geceler.İyi Günler... = )
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.R.Adriano

Walla Genelde Güzel Yorumlar Gelmiş.Sevindim Çünkü Yarın YAda Öbürgün Telefonum Geliyor.Aldım Yani.Ama Bi Arkadaş Telefonu Hackleyerek Symbian da Sertifika v.s Sorunları Aşmaktan Bahsetmiş.Daha Önce Zamanı Geriye Almak Dahil Eski Telefonumda Her Yolu Deneyerek Mutluluğa Ulaşamamış Ben İçin Çok İlgi Çekici Geldi Bu Hackleme İşi!Fakat Nasıl Yapacağım Hakkında Bilgi Vermen Mümkün mü Acaba? Gerçekten Bi Ton Oyun Program Sertifika Sorunu Yüzünden Kullanılamıyor!Eğer Yardımcı Olursanız Bu Konuda Çok Sevinirim.Ve de Yorum Yapan Herkese Çok Teşekkürler.Ettiğiniz Yardımlarınızın Karşılığını Fazlasıyla Görmeniz Dİleğiyle.İyi Geceler.İyi Günler... = )

Hayırlısı olsun hocam güle güle kullan. Sertifika konusunu takma kafana telefon hackleme işlerine de girme derim zaten internet sitelerinde bu sitede dahil bir sürü oyun program var s60v5 için

• işletim sistemli al sıkılmazsın
  • Ayni fiyata c6-01 i incele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.