Şimdi Ara

Nokia Yeni N Serisi N75, N91 8gb, N73ME, N95 Güncelleniyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
38.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyiki N93 almamışım640*480 video çektiğine göre, bu cihazda da yeni nesil işlemci olacaktır. Bu cihazdan sonra yapcakları artık ne kaldı merak ediyorum. Ekranının çöz. arttırmak belki büyütmek, dokunmatik yapmak. Boyutu küçültmek diycem ama bu seferde ekran küçüleceği için pek bir anlamı olmaycak. Megapixel in artması bişe değiştirmez 12mp e kadar. Başka aklıma gelen... Belki kayar kapaklı bir mekanizmaya değilde bar tipi bir alete koysalar bu özellikleri, bu sefer yine ekranın büyüklüğü yüzünden numerik tuşlara yer kalmayacak. Bence eklenecek pek bişe kalmamış artık...

N95 in ekranı dokunmatik değil, olsa heryerde belirtilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 26 Eylül 2006; 12:06:08 >
  • N95 ülkemize ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar, ben seneye diyorum ama var mı karşı görüşü olan;
    3.000 YTL den de çıksa nasip olursa kesin almayı düşünüyorum bunu, şu ana kadarki en güzel telefon ve benim beklentilerimin de üstünde, buradan nokia yı tebrik etmek gerek
  • Ocak 2007 de gelir tahminim.
  • 2007 nin ilk çeyreği yazmıştım ilk mesajda. Son telefonlarını zamanında çıkardı Nokia, yine bir aksiklik olmazsa mart sonu-nisan başı gibi gelir diyorum ben. Bu sefer farklı bir politika izleyip de senenin başında dağıtıma da gidebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 26 Eylül 2006; 12:14:25 >
  • bende artik kesin kararliyim n 95 e asik oldum mutlaka alip telefon sevdami noktalayacam isterse n 100 ciksin artik bakmiyacam cabuk gelir insalllah
  • bende n95 i bekleyenlerdenim artık..
  • bu arada n 93 almamisim iyiki diyecem ama alcak olanlarda artik daha ucuza alicaktir bir iki aya kadar cok geri gelir fiyat
  • n73 music edition n70 music edition ve n91 8gb versiyonlar duyuruldu.

Nokia Yeni N Serisi N75, N91 8gb, N73ME, N95 Güncelleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 26 Eylül 2006; 12:42:17 >
  • n95 le ve n95 le cekilmis resimler.....!

http://www.flickr.com/photos/stevegarfield/
  • üstünden sürgüyü açınca müzik tuşları çıkıo süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

üstünden sürgüyü açınca müzik tuşları çıkıo süper

insallah sadece müzik tuslari degildir, oyun falan da oynansa......
  • quote:

Orjinalden alıntı: nobrain

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

üstünden sürgüyü açınca müzik tuşları çıkıo süper

insallah sadece müzik tuslari degildir, oyun falan da oynansa......

süper olur
  • N73 ME'de ne gibi değişiklikler olduğunu bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

N73 ME'de ne gibi değişiklikler olduğunu bilen var mı?

Daha belli değil ama, büyük olasılıkla "Siyah kapak+Yeni Firmware+Hafıza kartı+Daha iyi kulaklık" şeklinde olacaktır.
  • Bazen acele telefon almak iyi olmuyor...

N73 çıkar çıkmaz aldık..Keşke bekleseydim...

Yanlış anlaşılmasın N95 'i falan beğenmedim...Tam aksine iğrenç bir tipi var telefonun...

Üzüntüm N73'ün siyah rengi..Ne kadar asil ve güzel duruyor...

Kaçırdık karizma telefonu...

Umarım ilerde N73 kapağı değişir siyah alırım o zaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: J@ckD@niels

Bazen acele telefon almak iyi olmuyor...

N73 çıkar çıkmaz aldık..Keşke bekleseydim...

Yanlış anlaşılmasın N95 'i falan beğenmedim...Tam aksine iğrenç bir tipi var telefonun...

Üzüntüm N73'ün siyah rengi..Ne kadar asil ve güzel duruyor...

Kaçırdık karizma telefonu...

Umarım ilerde N73 kapağı değişir siyah alırım o zaman...

İnan birşey kaçırmadın. Ben de siyah renge bayılırım ama, kapağı değişebiliyor N73 ün, o yüzden hiç sıkıntı olmadı. Alette yeni birşey olmayacak çünkü. 6630-6630 Music Edition neyse bu da o olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

N73 ME'de ne gibi değişiklikler olduğunu bilen var mı?

Daha belli değil ama, büyük olasılıkla "Siyah kapak+Yeni Firmware+Hafıza kartı+Daha iyi kulaklık" şeklinde olacaktır.

Teşekkür ettim
    Belki telefon hafızasını da biraz daha artırıp, ekolayzer ayarlarında da iyileştirmeler yapılmış olabilir

@J@ckD@niels,
    Bazen en kötü karar en iyi karardan iyidir, ME Ed. i beklemiş olsaydın onu aldıktan sonra emin ol ki başka bir model çıkacaktı geliştirilmiş olarak ya da başka bir model(ayrı bağımsız); bu teknolojik gelişimin ve değişimin sonu yok maalesef

• n73 ve n91'in yeni versiyonları daha güzel bence n95 tipsiz olmuş
  • N95 teknik detayları ilk mesaja eklenmiştir!.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.