Şimdi Ara

Nokia Yeni N Serisi N75, N91 8gb, N73ME, N95 Güncelleniyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
38.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Al PaC

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Yukarıda çoğu arkadaş boş konuşmuş.... Yok o telefon öyle bu telefon böyle ... Parası olan için farketmez sonuçta yerin N95 çıkacak denilsin 2000ytl fiyatı olsun çoğu kişi alır.... ancak şu da varki n93 2007 ilk çeyrekte çıkacak + siz zannediyor musunuz ki nokia size o telefonu ağız tadıyla kullandırır ? O telefon kusursuz olur ? O da olmayacak önceden gelenlerin hiçibinin olmadığı gibi.... Tam N95 alacaksınız Nokia N97'yi; 7mp ve 2gb dahili hafızalı, en iyi hoparlöre sahip telefonu sunacak piyasaya ....

HEPSİ TÜKETİCİNİN CEBİNDEKİ SON KURUŞU ALMAK İÇİN DAHİCE ATAKLAR VE BU KONUDA NOKİA'YI BİR KEZ DAHA KUTLUYORUM

O konuda hiç şüphem yok ve katılıyorum da. Fakat bu cihaz biraz makul olan bir insanı min 2 sene götürebilecek bir alet. 5 ile 7mp arasındaki fark değmez bile, 5gb hdd vs gereksiz bence. 2gb hafıza kartı çok makul ve yeterli. N95 gerçekten alınsaı bir cihaz.

Ne açıdan makul fiyat açısından mı özellik açısından mı ? Hani N90 vardı, N91 vardı N93 hatta adı hiç anılmayan N92 (yakında piyasaya çıkacak ama o da silinip gidecek) .... Ben hala dediklerimin arkasındayım ve iddia ediyorum N95 piyasaya sürülmeden tarih olacak çünkü o sırada N97 ve N99 lanse edilmiş olacak ve millet 'Aaaaa baksana ya bu cihaz muhteşem kime ne yapsın N95'i diyecek !' Bekleyelim, görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 26 Eylül 2006; 21:16:23 >

• quote:

quote:

quote:

Yukarıda çoğu arkadaş boş konuşmuş.... Yok o telefon öyle bu telefon böyle ... Parası olan için farketmez sonuçta yerin N95 çıkacak denilsin 2000ytl fiyatı olsun çoğu kişi alır.... ancak şu da varki n93 2007 ilk çeyrekte çıkacak + siz zannediyor musunuz ki nokia size o telefonu ağız tadıyla kullandırır ? O telefon kusursuz olur ? O da olmayacak önceden gelenlerin hiçibinin olmadığı gibi.... Tam N95 alacaksınız Nokia N97'yi; 7mp ve 2gb dahili hafızalı, en iyi hoparlöre sahip telefonu sunacak piyasaya ....

HEPSİ TÜKETİCİNİN CEBİNDEKİ SON KURUŞU ALMAK İÇİN DAHİCE ATAKLAR VE BU KONUDA NOKİA'YI BİR KEZ DAHA KUTLUYORUM

O konuda hiç şüphem yok ve katılıyorum da. Fakat bu cihaz biraz makul olan bir insanı min 2 sene götürebilecek bir alet. 5 ile 7mp arasındaki fark değmez bile, 5gb hdd vs gereksiz bence. 2gb hafıza kartı çok makul ve yeterli. N95 gerçekten alınsaı bir cihaz.

Ne açıdan makul fiyat açısından mı özellik açısından mı ? Hani N90 vardı, N91 vardı N93 hatta adı hiç anılmayan N92 (yakında piyasaya çıkacak ama o da silinip gidecek) .... Ben hala dediklerimin arkasındayım ve iddia ediyorum N95 piyasaya sürülmeden tarih olacak çünkü o sırada N97 ve N99 lanse edilmiş olacak ve millet 'Aaaaa baksana ya bu cihaz muhteşem kime ne yapsın N95'i diyecek !' Bekleyelim, görelim

sonunsa kadar katılıyorum dostum. nokianın bu pazarlama stratejiside sıktı artık. daha 1 ay oldu N73 çıkalı şimdi N73 ME diye göz boyuyolar. noluyo, önceki modeller hem değer kaybediyo hemde tüketicinin kafası allak bullak oluyo. üstelik arada hiç bi farkda yok. daha N93 piyasada yok bide 95i çıktı başımıza...

• quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

-symbianı geçin beyler. o bi üstünlük değil. kişiden kişiye değişir bu. bazısı symbianda rahat eder bazısı javada. bu bi tercih meselesidir.

-ses kalitesinde K790 daha iyi. tutturmuşsunuz bi 3d ses diye gidiyo.

-fotoğraftada kesinlikle K790 daha iyi. hem gece, hem gündüz. N73 kullananlar renklerdeki abartı ve bozulmayı keskinlik ve canlılık olarak nitelendiriyo nedense. işlerine gelmiyo heralde...

-N73 carl zeiss kullanıyosa K790 dada cybershot mekanizması var. ölçümü yani şimdi bu? N73 te carl zeiss in en kaliteli lenslerimi kullanılıyo sanıyosunuzda markacılık yapıyosunuz. lens kalitesi muhabbetini açmayalım yine.

-evet ekranı daha büyük ama öyle bi söyleniyoki bilmeyen adam 106 ekran tv ile 37 rkran tv farkı gibi zannedicek. abartmayalım arkadaşlar ekranda at koşturmayacak kimse...
    ayrıca ekranının daha kaliteli olduğuna kim ve nasıl karar verdi? bunun uzmanı kim forumdada ahkam kesiliyo?

-türkiyede 3g yok en az 2 yıl dahada olmicak kolay kolay. o yüzden şu anda 3g özellikten bile sayılmaz arkadaşlar kusura bakmayın.

N73 hakkındaki yorumların ve nokia antipatin
    Lütfen bu konuda huzursuzluk ve sorun çıkartmayalım

• arkadaşalr n73ümü cumartesi kredi kartı yuzunden olmadı bugun gelcekti kargoda sorun cıkmış yarına kaldı sizce napim n73 müzik editonu beklimmi yoksa alimmi siyahta baya cazibeli duruyo gercekte nasıl acaba?? n95 egelince ben okadar bekliyemem sabrım kalmadı almak isterim ama tukendim telefonsuzluktan

BU ARAD NE ZAMAN CIKAR ?????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 26 Eylül 2006; 21:46:26 >
  • Burda tüketici uyanık olacak, bilgili olacak, kendine rant sağlıyacak. Atıyorum; N73 ME mi çıktı piyasaya, bu da N73 ün fiyatını mı düşürdü, bakacak ki arada fark yok gidip alacak N73 ünü. Sonuçta herşey makul olma anlayışına, doğru cihazı seçmeye ve iradeye bağlı, sayın arkadaşlar. Uygun fiyat olduğu sürece teknolojiyi kullanmak çok güzel.
  • quote:

Burda tüketici uyanık olacak, bilgili olacak, kendine rant sağlıyacak. Atıyorum; N73 ME mi çıktı piyasaya, bu da N73 ün fiyatını mı düşürdü, bakacak ki arada fark yok gidip alacak N73 ünü. Sonuçta herşey makul olma anlayışına, doğru cihazı seçmeye ve iradeye bağlı, sayın arkadaşlar. Uygun fiyat olduğu sürece teknolojiyi kullanmak çok güzel.

• quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

quote:

-symbianı geçin beyler. o bi üstünlük değil. kişiden kişiye değişir bu. bazısı symbianda rahat eder bazısı javada. bu bi tercih meselesidir.

-ses kalitesinde K790 daha iyi. tutturmuşsunuz bi 3d ses diye gidiyo.

-fotoğraftada kesinlikle K790 daha iyi. hem gece, hem gündüz. N73 kullananlar renklerdeki abartı ve bozulmayı keskinlik ve canlılık olarak nitelendiriyo nedense. işlerine gelmiyo heralde...

-N73 carl zeiss kullanıyosa K790 dada cybershot mekanizması var. ölçümü yani şimdi bu? N73 te carl zeiss in en kaliteli lenslerimi kullanılıyo sanıyosunuzda markacılık yapıyosunuz. lens kalitesi muhabbetini açmayalım yine.

-evet ekranı daha büyük ama öyle bi söyleniyoki bilmeyen adam 106 ekran tv ile 37 rkran tv farkı gibi zannedicek. abartmayalım arkadaşlar ekranda at koşturmayacak kimse...
    ayrıca ekranının daha kaliteli olduğuna kim ve nasıl karar verdi? bunun uzmanı kim forumdada ahkam kesiliyo?

-türkiyede 3g yok en az 2 yıl dahada olmicak kolay kolay. o yüzden şu anda 3g özellikten bile sayılmaz arkadaşlar kusura bakmayın.

N73 hakkındaki yorumların ve nokia antipatin
    Lütfen bu konuda huzursuzluk ve sorun çıkartmayalım

ne N73 e nede nokiaya antipatim yok dostum. benim antipatim pazarlama stratejisine!
    haa bunu dile getirmem rahatsızlık verdiyse özür dilerim ama benim yorumum! sorun çıkartmak gibi bi niyetimde yok. daha önce yazdığım şeylere bakarsan N73 kötüdür diye hiçbişeyde demiyorum. hatta çok kaliteli bi telefon olduğunu söyledim bi yorumumda. bende çok arada kaldım N73le K790 arasında, bi sürü insana sordum bu forumda bu konu hakkında. ve K790 aldım. kullananlarda N73 ü güle güle kullansın. kaliteli bi alet. ben yukardaki yorumumda dikkat edersen N73 ü kötülemedim sadece bi arkadaşın N73 ün üstünlüğü diye söylediği şeyler hakkında fikrimi söledim. iki aletinde birbirine üstünlüğü var sonuçta onu inkar eden yok. ama biri çıkıpta kullandığım telefon için almak salaklıktır derse ve işkembeden sallayıpta iddaalaşırsa bende cevap veririm kusura bakma. aynı duyarlılığı insanların tercihine salakça yada aptalca diye yorum yapanlarada göstermelisin bence dostum. neyse rahatsızlık verdiysemde özür dilerim kusura bakma...

• Şimdi bu nokia N70 ve N73 ün music versiyonlarını yapmış. Gördüğüm kadarıyla müzik çaların görünümü symbian os 9.1 de ki gibi olmuş N70 de bide eqo eklemişlerdir. Bu adamların telefonun içinde herhangi bir değişiklik yapmadığına eminim. Durum böle olunca sadece firmware yüklemesiyel sanırım normal olan N73 ve N70 te müzik versiyonu olabilir... mi?

Saygılar...
  • bu arada keşke yazımın sonunu silmeyipte tam verseydin dostum. o zaman N73 ü kötülemediğim anlaşılırdı. sonunda video kalitesinin iyi olduğunun tartışmasız olduğunu söylemişim.
  • quote:

neyse rahatsızlık verdiysemde özür dilerim kusura bakma...

Estağfirullah
    Daha telefonlar piyasaya çıkmadan burada tartışma çıkıyor
    Amacımız bu modeller üzerine konuşmak olmalı bence, nokia nın pazarlama strajesi üzerine değil
  • Ya beyler iki yönede hareket eden kizak sorun cikarirmi sizce?
    Birde bu kizak nasil calisiyor. Yandaki tusa basinca otomatik mi aciliyo yada parmakla itmekmi gerekiyo kizagi acmak icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 26 Eylül 2006; 21:02:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

quote:

neyse rahatsızlık verdiysemde özür dilerim kusura bakma...

Estağfirullah
    Daha telefonlar piyasaya çıkmadan burada tartışma çıkıyor
    Amacımız bu modeller üzerine konuşmak olmalı bence, nokia nın pazarlama strajesi üzerine değil

haklısın dostum benim hatam. tekrar özür dilerim... ama umarım dediklerimede sen hak verirsin
    iyi forumlar...

• bu arada yapmışken yeni nokialar la ilgilide yorum yapalım

yukarıdaki bi fotoda N91 8gb BOSE marka kulaklıkla görünüyo. eğer nokia bu telle kulaklığı vericekse valla alırım bu aleti değer çünkü...
  • quote:

bu arada yapmışken yeni nokialar la ilgilide yorum yapalım

yukarıdaki bi fotoda N91 8gb BOSE marka kulaklıkla görünüyo. eğer nokia bu telle kulaklığı vericekse valla alırım bu aleti değer çünkü...

sanmam 4gb çıkmadan öncede sennheiserla fotoları vardı

Nokia Yeni N Serisi N75, N91 8gb, N73ME, N95 Güncelleniyor

• Ya aynı paraya daha az teknoloji demişsin de Al PAc, şimdi sen git öo siyah N91'i vitrinde 3 dakka seğret, almadan gel de görim seni

ÖZellik olarak bana uygun değil gerçi, görünce zorlukla da olsa kafamı çevrirsem almam

• quote:

haklısın dostum benim hatam. tekrar özür dilerim... ama umarım dediklerimede sen hak verirsin
    iyi forumlar...

O aksesuarların hepsi orjinal nokia aksesuarı ve maalesef hepsi ayrıca satılıyor,
    Yine fotolardan bir tanesinde de 1 gb miniSD vardı sanmam ki onu da hediye etsinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

quote:

bu arada yapmışken yeni nokialar la ilgilide yorum yapalım

sanmam 4gb çıkmadan öncede sennheiserla fotoları vardı

Nokia Yeni N Serisi N75, N91 8gb, N73ME, N95 Güncelleniyor

oda doğru ama inşallah böle bi güzelliği olurda almak için neden olur...

• quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

Ya aynı paraya daha az teknoloji demişsin de Al PAc, şimdi sen git öo siyah N91'i vitrinde 3 dakka seğret, almadan gel de görim seni

ÖZellik olarak bana uygun değil gerçi, görünce zorlukla da olsa kafamı çevrirsem almam

Bi adam vardıııı, canı sıkılan...

• N91 e ciddende siyah renk çok yakışmış.. uzakdan süper duruyor alet ama.. yakından bakınca benim gibi hayal kırıklıığna uğruyabilirsiniz.. bu yüzden d900 seçtim ama nokiada gönlüm hep :P
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

Ya aynı paraya daha az teknoloji demişsin de Al PAc, şimdi sen git öo siyah N91'i vitrinde 3 dakka seğret, almadan gel de görim seni

Bi adam vardıııı, canı sıkılan...

Aynen öyle

Aslında ne yalan söyleyeyim ben N95'i beğenmedim pek, öyle telefonalr artık pek hoşuma gitmiyor, böyle nasıl desem N91 gibi bir şey arıyorum gibi aslında

Edit:Niye soğuk geldi anlamdım, bir telefondan beklenebilecek her şey var içinde oysa ki

Hee, ok hatırlaıdm.Artık güvenmiyorum!!!!!
    şimdi bu 6600 gibi fotoğraf çekerse hiç şaşmam, sesi 3310 gibi olursa daha da şaşmam, çünkü alıştım artık N80, N93, N90 derken,yani başta pek ümit bağlamamayı tercih ediyorum.N91'i duyurulduğudna beğenmezdim hiç ve de resimlerde iğrenç görünürdü.Beni şoka sokan bir de o oldu, gerçeğini görünce güzelliğini de anlayıverdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 26 Eylül 2006; 23:07:58 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.