Şimdi Ara

Nokia'yı çok özlemişim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben ihtimal vermiyorum umarım yanıltır beni ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Ben ihtimal vermiyorum umarım yanıltır beni ama

Sailfish Android uygulamalarını destekliyor büyük ihtimal olur.Olmazsa da Z Launcher ile gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamofMirrorss kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum ama pek ışık görmüyorum bu konuda yazdığım gibi meego ve sailfish hatta modern bir symbian sistemiyle bile gelmesini isterim ama hazır android sistemi varken en azından belli bir süre başka yerlere odaklanmaz firma diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Hocam biliyorum ama pek ışık görmüyorum bu konuda yazdığım gibi meego ve sailfish hatta modern bir symbian sistemiyle bile gelmesini isterim ama hazır android sistemi varken en azından belli bir süre başka yerlere odaklanmaz firma diye düşünüyorum.

Risk almazlar şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Ben Symbian bakımından değil de, tasarım bakımından piyasada olmasını isterdim. Fakat Lumia serisi ile değil de, eskisi gibi her yıl bambaşka tasarımları özledim. O klavyeli, ekranı dönen, farklı şekillerde vs. telefonları özledik sanırım. Aslında Lumialar ile piyasaya yine bambaşka bir tasarımla giriş yaptılar ama Microsoft ile o da gitti

Nokia'yı çok özlemişim...

Şu cihazları gördükçe iyiki NOKIA'cı olmuşum diyorum
    Şu C1 çıksın, koşa koşa gidip almak istiyorum
    Hakikaten özledik...

• quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

Nokia inşallah seneye birçok akıllı telefon modelleriyle karşımızda olacak. kim ne derse desin windows phone hiç bir şekilde gerçek nokia'yı yansıtmıyordu.

bu ne abi meegoyu bırakıp çağ dışı wp geçmek nedir?

2011 model n9 şuanki lumialardan bile iyiken , nokia'a ajan sokan ms nin payı var. Şimdi mobilde batsalar üzülmem. Kullanıcıların çok ahını aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klimatavsiye -- 4 Kasım 2015; 0:28:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.