Şimdi Ara

Nokia'yı çok özlemişim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows Phone kötüleyenlerinden başka hiç konu dışı bir konu açılmıyor bu forumda...Ben de eskilerle ilgili bir konu dışı açayım dedim.Eski C5-03'ümü elime aldığımda aslında Nokia'yı ne kadar çok özlediğimi fark ettim.Keşke Symbian telefon üretseydi de boyle kuytu köşede ama yine de ayakta dursaydı...O minnacık telefona bakınca aslında Lumia 1320'nin ne kadar da dev olduğunu gördüm.Gözüm telefona o kadar alışmış ki resmen elimdeki şu koca telefona minnacık gözüyle bakıyordum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamofMirrorss -- 9 Ekim 2015; 23:35:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi de nokia değil mi hocam zaten

• Ben Symbian bakımından değil de, tasarım bakımından piyasada olmasını isterdim. Fakat Lumia serisi ile değil de, eskisi gibi her yıl bambaşka tasarımları özledim. O klavyeli, ekranı dönen, farklı şekillerde vs. telefonları özledik sanırım. Aslında Lumialar ile piyasaya yine bambaşka bir tasarımla giriş yaptılar ama Microsoft ile o da gitti

• 6820

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

6820

6820 çok iyidi. Bide 6820'de suyun üstünde giden kütüğü hareket ettirdiğimiz bir oyun vardı, şimdiki oyunlar veremiyor o zevki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

6820

6820 çok iyidi. Bide 6820'de suyun üstünde giden kütüğü hareket ettirdiğimiz bir oyun vardı, şimdiki oyunlar veremiyor o zevki

Aynen bounce birde gemili oyun vardi belkide o zamanlar simdiki gibi zibilyon tane birbirin taklidi oyun yoktu ya degerli geliyordu onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 10 Ekim 2015; 2:20:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

İkisi de nokia değil mi hocam zaten

Mahallesef teknik olarak değil...

Edit:Nokia Communicator serisi çok fena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamofMirrorss -- 10 Ekim 2015; 7:14:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Asya'yı çok özledim.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim önceki telefonum olan N8'i anneme devrettim özlem duymuyorum o yüzden onun alarmi ile uyanıyorum işe kalkarken
  • c6-01 kullanıyordum fakat o kadar özlemedim.

Sadece 5310'numu biraz özledim diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6610'da Bounce oynadığım günleri unutmadım...Aaa devam edebilirim aslında çalışıyor telefon

• nokia 5510 çok özledim
  • MeeGo harikaydı

• Nokia nasıl dönerse dönsün tekrar Nokia cihazlarını kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Nokia nasıl dönerse dönsün tekrar Nokia cihazlarını kullanacağım.

Valla hocam umarım Microsoft tarafında çıkarılan mühendisleri oraya alırlar,yoksa sadece isim için alınmaz bence...Umarım akılları çalışır da alırlar

• Android yerine meego ile çıksa piyasaya mükemmel olurdu ama pek mümkün değil bu sanırım artık güzelim sistemi heba ettiler
  • MeeGo devri kapandı artık hocam keşke dönme şansı olsa ama denendi olmadıya getirilip bitirildi güzelim proje.

• Bakalım zaman gösterecek neler olacağını ben pek ihtimal vermiyorum zaten ama isterdim tekrar canlanmasını bu sistemin
  • 3310 verelim abimize?(!)

• Nokia artık android ile iş yapar çünkü hızlı bir çıkış yapmak ister diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Gordon

3310 verelim abimize?(!)

Var ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.