Şimdi Ara

3 gündür milanodayım çok özledim tr'yi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • euro zaten 40 olmuş burası aşırı pahalı geliyor bir de memleket özlemi var yaşamayan bilemez harbiden Gurbetçileri anladığımız saatlerddeyiz

• hocam sence 24-25 yaşlarında 4 yıllık üni öğrencisi hala bitirememiş biri erasmus yapmalı mı bi işe yarar mı

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

hocam erasmus insana çok şey katıyor yalnızlığı cidden hissettiriyor. Bence sırf karakter gelişimine etkisi açısından bile yapılmalı. Sansar salvo gibi tek başıma takılıyorum italyada

• eğlenmene bak ya ne gurbeti ne hasreti 70lık dedemisin

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

dedi, hayatında bir kere bile aile özlemi çekip gurbetlerde özlem hasretiyle kavrulmamış forum üyesi...bekara karı boşamak kolay nasılsa...

• Herkes anlamaz...

• dekareme kullanıcısına yanıt

türkiyenin sorunu işte

20 yasındaki bebeler hayattan keyif almak yerine böyle arabesk dramlara düşüyor

millet senelerce ailesini görmuyor böyle ağlamıyor. tamam en cok sen özledin aileni en arabesk sensin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

ha aynen öyne, o milletle sen 24 saati beraber geçirdin de, ağladığına bile şahit oldun, heç özeli mözeli yoktu o milletin de gözyaşlarını sana gösterecekti...

• Italya'da erasmus yapilmaz ya. Polonya, Balkanlarda falan yapilir. Kizlari da bizim kizlardan guzel degil Italyanlarin, bir de gonullerini kaptirma mi dersiniz, verme mi dersiniz, ihtimal dusuk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayattan keyif almak farklı konu geldiğimiz yeri özlemek farklı konu

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

pahalı olmasa güzel aslında, puanı iyi olan öğrenciler genelde almanya finlandiya italya tercih ediyor polonya vs daha düşük puanı olanlar içindi. ben de o yüzden italya tercih ettim

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    Dogrudur, ama kendi acimdan hayatta bazen suruyu takip etmemek, kendin icin en iyi olani dusunmek daha mantikli oluyor. Ben beceremedim pek bunu da onun icin soyluyorum, iyi gezmeler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

haklısın hocam insan cebini düşünerek hareket etmeli, teşekkür ediyorum

3 gün icin fazla drama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • F1SECO kullanıcısına yanıt

daha önce yurtdışına çıktınız mı

Defalarca, Avrupa, ABD hepsi.

• F1SECO kullanıcısına yanıt

türkiyede sevdiğiniz insan yok o zaman hocam şayet muhabbet kuşumu bile özledim. belki de yaş ile alakalıdır

• Yaw ne özlemi? Garda Gölüne git, Como Gölüne git... Keyfine bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.