euro zaten 40 olmuş burası aşırı pahalı geliyor bir de memleket özlemi var yaşamayan bilemez harbiden Gurbetçileri anladığımız saatlerddeyiz |
3 gündür milanodayım çok özledim tr'yi
-
-
hocam sence 24-25 yaşlarında 4 yıllık üni öğrencisi hala bitirememiş biri erasmus yapmalı mı bi işe yarar mı
-
hocam erasmus insana çok şey katıyor yalnızlığı cidden hissettiriyor. Bence sırf karakter gelişimine etkisi açısından bile yapılmalı. Sansar salvo gibi tek başıma takılıyorum italyada
-
eğlenmene bak ya ne gurbeti ne hasreti 70lık dedemisin
-
dedi, hayatında bir kere bile aile özlemi çekip gurbetlerde özlem hasretiyle kavrulmamış forum üyesi...bekara karı boşamak kolay nasılsa...
-
Herkes anlamaz...
-
türkiyenin sorunu işte
20 yasındaki bebeler hayattan keyif almak yerine böyle arabesk dramlara düşüyor
millet senelerce ailesini görmuyor böyle ağlamıyor. tamam en cok sen özledin aileni en arabesk sensin
-
ha aynen öyne, o milletle sen 24 saati beraber geçirdin de, ağladığına bile şahit oldun, heç özeli mözeli yoktu o milletin de gözyaşlarını sana gösterecekti...
-
Italya'da erasmus yapilmaz ya. Polonya, Balkanlarda falan yapilir. Kizlari da bizim kizlardan guzel degil Italyanlarin, bir de gonullerini kaptirma mi dersiniz, verme mi dersiniz, ihtimal dusuk.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayattan keyif almak farklı konu geldiğimiz yeri özlemek farklı konu
-
pahalı olmasa güzel aslında, puanı iyi olan öğrenciler genelde almanya finlandiya italya tercih ediyor polonya vs daha düşük puanı olanlar içindi. ben de o yüzden italya tercih ettim
-
Dogrudur, ama kendi acimdan hayatta bazen suruyu takip etmemek, kendin icin en iyi olani dusunmek daha mantikli oluyor. Ben beceremedim pek bunu da onun icin soyluyorum, iyi gezmeler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
haklısın hocam insan cebini düşünerek hareket etmeli, teşekkür ediyorum
-
3 gün icin fazla drama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha önce yurtdışına çıktınız mı
-
Defalarca, Avrupa, ABD hepsi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
türkiyede sevdiğiniz insan yok o zaman hocam şayet muhabbet kuşumu bile özledim. belki de yaş ile alakalıdır
-
Yaw ne özlemi? Garda Gölüne git, Como Gölüne git... Keyfine bak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X