Şimdi Ara

nokia6260 için teknik yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana kullanılmış 6260 satıldı ve ne yapsamda değişim yapmadılar.tel başıma kaldı.inceledikçe sürekli acayip şeyler keşfediyorum.acaba kullanılmış olduğundanmı?cevap yazarsanız çok sevinirim.
    1. ekranda camın içine doğru bakınca, sağ ve sol kenarlarda(siyah çerçeve gibi hani lastik var kenarlarda) o lastik önce düz sonra aşağı kısımda sanki biri parmağıyla basmış gibi eğimli duruyor.hem sağda hem solda böyle.acaba içini açıp kurcalanmışda ondanmı?
    2. tuşlar dışarı çıkık.dökülecek gibi duruyo(yerinde sabit değil her yöne kayıyo) .basınca haşır huşur ses çıkartarak iki tarafa dalgalanıyo.tırnağımla ileri hafifçe çeksem kopacak gibi yukarı kalkıyo.bu normal mi?
    3. git"e basıp ajanda falan olan yere giderken ekranda duvar kağıdı resmimin görüntüsü yavaş yavaş kayboluyo.hemen geçemiyo.menüyede hemen geçemiyo, duvar kağıdı resmi hemen kaybolmuyo.duvar kağıdı resmimin üst kısmında ince bir çizgi halindeki kısmı menü ekranının üst kısmına taşınıyor.böyle bişey sizdede oluyomu?
    4.şarj yaparken ilk başta ışık yanmıyo kapağı açıp kapıyorum bikaç kere sonra yanmaya başlıyo.
    5.birde sözlük modu var hani mesaj atarken.orada çok enteresan sözcükler var.acaba benden önce kullananmı kayıt etmiş diye şüphe ediyorum.acaba bir kelimeyi kontrol edermisiniz sizdede çıkıcakmı?sözlük açık modunda iken mecit yazarsanız ve altı çizililiyken hemen kalem işaretine basarsanız sözlük sekmesinden eşleşmeler seçilince hangi sözcükler çıkıyor?mecit bunların içinde varmı yazan olursa çok minnettar olurum.
    6.fabrika ayarlarına nasıl geri dönülüyor?(acemi kullanıcıyım)
    oyun skorlarını silmek mümkünmüdür nasıl?
    7.nokia teknik destek servisi bana telefonu benden önce bi kullanan olduğunu ispatlamanın bir yolu yok dedi.bu doğrumudur?yazılımsal veya donanımsal olarak bunu tesbit etmenin yolunu bilen varmı??

• O telefonu niye aldın ki??? Göz var nizam var yani
  • fabrika ayarlarına dönmek için

*#7370# yaz telefona soft format at

sanki yanliş yere tpic acmişsin gibi bir his var içimde onuda düzelt ok
  • cvplar için tşk.
    o telefonu nasıl aldığımın uzun hikayesi mobil cihazlarda var.kazıklandım malesef.bikaç yılda bir alınca böyle oluyo.
    soft format nası atılıyo?oyun skorlarıda silinmiş olurmu?mobil cihazlarada yazdım ama cevp alamayınca burayada yazdım.karışıklık olduysa sorry.ama teknik servisa olayı hepsini kapsamazmı?
  • walla tel almadn once ııce bı arastırmak lazım.. bıde urunun sıfır olduguna dıkkat etmek.
    gecmıs olsun
  • o telefonlar parca parca gelip turkiyede yapiyolar dikkat edersen arkasindaki pilinin oldugu yerde vidalar siyah olmasi gerekirken gri dir kendileri turkiyedeki telefoncular parcalari kendileri birlestirdigi icin oyle duruma geliyor telefon
  • Söylediğin sorunların çoğunu bende yaşıyorum..Hiç memnun değilim..Dediğin gibi tuş takımı dökülüyor..16 mb ram'li windows 98 den daha da yavaş çalışıyor..aklıma ne diyeyim ki.canavar gibi 6600 ı satıp bu baş belasını aldım..:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.