Nokian kış lastiği aldım. Kartepe Kuzuyayla tabiat parkına zincirsiz şekilde rahatça çıkabildim. Araç gayet rahat ve zorlanmadan çıktı. Lastiklerin performansı gayet güzel. |
NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER (153. sayfa)
-
-
merhaba arkadaşlar 4adet nokian yazlık lastik alacaktım ama wetproof yada powerproof arasında kararsız kaldım. bunlardan kullanan varmı acaba??
-
Nokian Lastikler için hem fiyat hem kapıda ücretsiz montaj seçeneği sunmakta göz atmanızı tavsiye ederim.
https://www.lastikborsasi.com/markalar/nokian
-
Son 7-8 senedir Nokian kullanıyorum. Snowproof'unuda kullandım.Yazlığını da kullandım.Aracım hafif ticari araç ve mesleğim gereği şantiye ortamlarına da girmem gerekiyor.Lastik yumuşak bir lastik. Olmadık yerlere çarparsanız yarılabiliyor.Bu kötü olmasından değil.Yol tutuşu konusuna gelince.Arabam karda buzda ya da yağmurda neredeyse hiç kaymıyor.4 sezonda bir yeniliyorum. Erciyes'te karın ortasında bile rahatlıkla bu lastiklerle zincir takmadan gidebiliyorum.
Lastiklerin yumuşak olduğunu unutmadan kullanırsanız kolay kolay birşey olmuyor. Bir de saklama ortamınız önemli.Aracın üzerinde Pirelli vardı, kuru yolda kaydı.
Maserati ve Porsche gibi araçların bu lastiği tercih ettiğini de hatırlatmak isterim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X