Şimdi Ara

Nokian zLine vs Michelin Primacy 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler A180 amg aracimin lastikleri degistirme zamani geldi sayilir aracin uzerinde bridgestone turanza t001 lastikler var . Rft lastiklerden normal lastige gecmeye karar verdim zLine yada primacy 4 ikisininde degerleri cok iyi ama karar veremedim siz hangisini almami önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nokian kışlıkları iyi ama yazlıkları michelinle kıyaslanacak kalitede değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

nokian kışlıkları iyi ama yazlıkları michelinle kıyaslanacak kalitede değil.
    +1
    n11 de kormetal satıcısında nokian zline lastıklerinde indirim vardı 245 45 18 aldım şuanlık kötü bir olumsuzlukla karşılaşmadım yumuşak lastik yol tutuşu da gayet iyi yere tutunuyor belli ediyor arada aşırı fiyat farkı varsa düşünülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 1 Nisan 2019; 12:44:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

+1
    n11 de kormetal satıcısında nokian zline lastıklerinde indirim vardı 245 45 18 aldım şuanlık kötü bir olumsuzlukla karşılaşmadım yumuşak lastik yol tutuşu da gayet iyi yere tutunuyor belli ediyor arada aşırı fiyat farkı varsa düşünülebilir

Alıntıları Göster
    Lastik fiyati 1 adette 70-80 tl fark var 4 lastikte toplamda 300-350 lira buda benim icin sikinti degil ort 4-5 yil kullaniliyor sonucta .. onemli olan lastigin yol tutusu yumusakligi .

• The-Hulk T kullanıcısına yanıt
    ikiside işinizi görür ama yine de primacy 4 alın bence bütçe sorun değilse
  • Z-line 72 dB , P4 68 dB...

Ben iflah olmaz bir Continentalci olmakla birlikte 205 55 16 ölçüde test birincisi premium contact 6 yerine test ikincisi Michelin P4 aldım . Çünkü 71e karşı 68 dB daha sessiz ve gerçekten acaip sessiz. Tutuşu da çok iyi (yeni her lastik öyledir ya )
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Z-line 72 dB , P4 68 dB...

Ben iflah olmaz bir Continentalci olmakla birlikte 205 55 16 ölçüde test birincisi premium contact 6 yerine test ikincisi Michelin P4 aldım . Çünkü 71e karşı 68 dB daha sessiz ve gerçekten acaip sessiz. Tutuşu da çok iyi (yeni her lastik öyledir ya )
    Su anda kullandigim Turanza da yanlis hatirlamiyorsam 71 db 1 db bile cok farkettiriyormu lastikte gercekten.. testlere de baktim es deger lastiklerde iki lastik arasi 2-3 siralama farkiyla michelin hep onde

• Para sorun degil diyorsun , bu koşullar altında sana nokian diyecek biri yoktur heralde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

Para sorun degil diyorsun , bu koşullar altında sana nokian diyecek biri yoktur heralde.
    Para sorun degil evet ama her urunde yuksek fiyatlininda iyi oldugu anlamina gelmez.. nokian son donemde herkesin dilinde oldugu icin ve bazi kisilerden unlu markalardan bile iyi yorumlari aldigim icin ikinci secenegimdi neden olmasin demistim

• The-Hulk T kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim ne kullanıcı yorumu , benim her yanı çatlak 4 adet michelin ES lastiğime , lastikçi 200 TL ye alıyor. Napacan bunu kötü durumda diyorum. Ben bunu satarım birine sen boşver diyor. Oda 300-400 e birine satacak.
    Sen kullanıcı yorumu diyorsun , bizim ülkede kaç kişi lastikten anlıyor.
    Bende 4 adet alacam primacy 4 düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • falken ecorun öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

Ya kardeşim ne kullanıcı yorumu , benim her yanı çatlak 4 adet michelin ES lastiğime , lastikçi 200 TL ye alıyor. Napacan bunu kötü durumda diyorum. Ben bunu satarım birine sen boşver diyor. Oda 300-400 e birine satacak.
    Sen kullanıcı yorumu diyorsun , bizim ülkede kaç kişi lastikten anlıyor.
    Bende 4 adet alacam primacy 4 düşünüyorum.
    Hocam neresiymis orasi benim lastikleride ona satayim primacy 4 kesinlesti gibi ... nokiancilar ses verin siz ne diyosunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.