Biraz da düşünüyorum, Yahu PDA cephesinde insanlar SDIO megapixel kameralarla WiFi üzerinden Megabit bağlantılar kurup onların üzerinden MPEG kalitesinde video konferans yapıyor ve kart takıp televizyon seyrediyorken bu aletin öne çıkan major özelliği ne olacak ki ?
kamerasız telefon bu devirde satmaz kanaatimce
evet yüksek ihtimal satmaz ama iyi bir tel kamerasızlığı dışında.
bencede satılmaz pek ki tr de blackberry var aynın bunun gibi ....pek yaygın değil buda pek satılmaz ama nokia markası biraz sattırır işte.. o kdar.
AMA 9300 NEDEN SATILIYO N-GAGE NEDEN SATILIYO?
quote:
Orjinalden alıntı: vegetawrc
quote:
Orjinalden alıntı: MeTTaLLiCa
ewet kamerası yok o yüzden daha ucuz olur yani zaten bnce gerek de yok böle daha ii olmuş...
Kardeş ben sana kameranın neden olmadığınıda açıklayayim. Amerika İngiltere Almanya vb. avrupa ülkelerinde artık iş toplantılarına kameralı telefon getirmek yasak. Bunun sebebi bilgilerin medyaya sızma ihtimali. Bu yüzdende adamlar kamerasız olarak tasarladı bu iş telefonunu.
Ustad sensin cok haklisin.Biz senin yaninda cekirgeyiz.
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
Biraz da düşünüyorum, Yahu PDA cephesinde insanlar SDIO megapixel kameralarla WiFi üzerinden Megabit bağlantılar kurup onların üzerinden MPEG kalitesinde video konferans yapıyor ve kart takıp televizyon seyrediyorken bu aletin öne çıkan major özelliği ne olacak ki ?
İş adamlarına yönelik.
16 m ekran v9
harika bi cihaz ve symbian bir pda sistemi ile eş düzeydedir.ben ppc palm os symbian os un hepsini kullandım.inanın ppc ve palm os işletim sistemleri symbianın tek yapamadığı şeylerden biri olan uçmak gibi bi eylemi gerçekleştirmiyorlar ve bu cihazın klavyesi ve 16m renkli ekranı cezbedici bence
multimedya özelliklerinden yoksun ama 16m ekran koymuşlar ilginç yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme