Şimdi Ara

Nokianın En Yeni Mobile Üssü E61 Daha İyisi Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon palm treo gibi bişi. İnceledim yazıyorum.. Nokia cep bilgisayarına giriş yapio !!!!!
    TEK KÖTÜ YANI TELEFONUN KAMERASI YOK

* 10. sınıf gprs, 10. sınıf edge

*Bluetooth,KızılÖtesi ve Pop port üzerinden USB 2.0 .

*Java MIDP 2.0, WAP 2.0

*Dahili Hafıza 75 MB

*Mp3 ve AAC formatından müzik destekliyo

*Pop3,SMTP,IMAP4 üzerinden E-mail gönderip almak mümkün.

*16 milyon renk 240x320 piksel ekran. (görüntü acayip net)

*Telefon bundan önceki teller gibi mmc kart desteklemiyo. SD kart destekliyo telefonla beraber 64 mb veriliyo.

*Nokia 60 arayüzüne sahip telefon 3. nesil teknolojinin bir üyesi. Symbian OS 9.1 destekliyo.

*WLAN mevcut.Microsoft word,Powerpoint ve excel destekliyo. ZipManager ve Adobe Acrobat reader ile uyumlu,Nokia business Center,Black Berry connect,Push e-mail desteği,Audio Streaming,Wlan üzerinden internet araması,Konferans görüşme.

*Telefon sadece 144 gram.

TElefonun özellikleri bu size uygun mu bilmem.Resimide aşağıda.

http://www.nokia.ch/pool/pics/about_nokia/press/photo/phones/jpeg/01_e61_lowres.jpg ÖN yüz resmi

Arkadaşlarhttp://europe.nokia.com/nokia/0,,81718,00.html adresinden arka ön yan resimlerine bakabilirsiniz.

Telefon çok güzel ama bana kalırsa kamerası olmayan telefon bu devirde satmaz gibi geliyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegetawrc -- 23 Ocak 2006 21:06:08 >

• bu alet bnm çıktığı günden breri hoşuma gidiyor...fiyatı şöle bi 800 fln olursa düşünülebilir bi tel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1959 -- 23 Ocak 2006 22:12:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTTaLLiCa

bu alet bnm çıktığı günden breri hoşuma gidiyor...fiyatı şöle bi 8000 fln olursa düşünülebilir bi tel...

800 demek istedin herhalde
  • evet ama kamerası yoq bunuda göz önünde bulundurdun umarım.
  • ewet kamerası yok o yüzden daha ucuz olur yani zaten bnce gerek de yok böle daha ii olmuş...
  • Nokia Aldı Başını Gidiyor..
    Nokiaya kafa tutacak marka şu an itibariyle yok
    Ama Raks'da Fena DeğiL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKiL -- 23 Ocak 2006 22:43:30 >
  • ne raks ı yaa nokia basar ona adamlar her telden çalıo s.e de öyle...motorolanın da tasrımına laf yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTTaLLiCa

ewet kamerası yok o yüzden daha ucuz olur yani zaten bnce gerek de yok böle daha ii olmuş...

Kardeş ben sana kameranın neden olmadığınıda açıklayayim. Amerika İngiltere Almanya vb. avrupa ülkelerinde artık iş toplantılarına kameralı telefon getirmek yasak. Bunun sebebi bilgilerin medyaya sızma ihtimali. Bu yüzdende adamlar kamerasız olarak tasarladı bu iş telefonunu.
  • nokyanın telefonuna para vermezken bide pda sınımı alacam. gider üstüne biraz daha kor palm yada imate falan alırım..

hem zaten symbian yapı olarak pda nın yaptığı işi göremez...
  • tabi o senin görüşün ama symbianında birçok faydası var şu anda symbian tabanlı çalışan binlerce program var.
  • Dünyada en çok program açık ara ile palmOS için yazılmıştır.. Palm belki türkiye ve avrupada pek yagın değil ama anavatanı amerikada adına sayısız fun clubler, loncalar, goncalar kurulmuş bir firmadır. halk palm için, palm halk için program yazmıştır.. üstelik palm program ve uygulamalarının işlevselliği diğer hiçbir mobil işletim sistemi ile bir tutulamaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

Dünyada en çok program açık ara ile palmOS için yazılmıştır.. Palm belki türkiye ve avrupada pek yagın değil ama anavatanı amerikada adına sayısız fun clubler, loncalar, goncalar kurulmuş bir firmadır. halk palm için, palm halk için program yazmıştır.. üstelik palm program ve uygulamalarının işlevselliği diğer hiçbir mobil işletim sistemi ile bir tutulamaz..

bilgilerini bizmle paylaştığın için saol başka bu konudaki bilgi veya görüşü olan var mı?

• artık kamera ve telefon özdeşleşti.dediğiniz gibi bence sadece iş adamları alır bunu eğer dediğiniz o yasak olan dava gerçekse.ama aşikar ki türkiyede fazla gitmez bence
  • Tipi heçmi heç hoşuma gitmedi valla
  • Bence kamerasının olmamasının sebebi güvenlik amaçlı. Nokia Blackberry'e rakip olarak çıkartmayı düşünüyor bu cihazı. Tipi de andırıyor zaten. Belki de bluetooth'la data alışverişi de yapılmıyordur.
  • yok canım yapılıyodur o kadar da deil...
  • yaw 800 den daha fazla olur 1.100 1.200 felam 9300 da kamerası yok o fiyattı ve bunun daha fazla ozelligi var
  • Evet yüksek ihtimal türkiye piyasasına 1 milyarın altında girmez.(1000 ytl)
  • Paylaşım için sağolun..

Nokia yine abuk tavrı ile subuk müşteri kitlesini tavlayacak gibi....
    S60 Blackberry ye hoşgeldiniz kısaca..

Kaynak ve yazılım + gelişme olarak S60 da buldu nokia yolu. S90 ve UIQ ile intihar etmekten iyidir. Gerek donanım gereksinimi gerekse de uyum açısından.. Standart tutunca buna köklüyor tabii...

Ama bu arabirim ve bu özellik eksiği aletler, Sadece kalite düşürüyor. Nokia bişeyler yapayım diyor ama illa da bir aalana bir daha aldırmak istiyor ya, resmen batırıyor..

Tamam , palm bile 2mp kamera koyarken Hazretleri kamerayı kaldırdı ok de,

Hani nerede bunun Stylus ı

nerede arabirim girişi

Nerede SD-IO su

Nerede CF-IO

Nerede Live Connect,

İşin daha da kötüsü nerede bunun için ıslah edierek yeniden derlemesi yapılmış o kadar program...

Yani pocketpc piyasası için bunlar olmazsa olmazlar.

Yoksa 3gp ye standart koymakla, bluetooth fun la , ya da özellik kırpmakla, büyük ekran koymakla Q klavye ile Pocketpc cilik pda cılık olmaz.....

.......Derken yine alıyor beni bir düşünce...

Bu Nokia ne yaptı şimdi, anlamak istiyorum.

Hani denir ya,

Altı kaval, üstü şeşhane....

• P990i nin tırnağı bile olamaz hiç bir özellik yok pehh.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.