Şimdi Ara

NOKTA DEDEKTÖRÜN YENİ METAL DEDEKTÖRÜNÜ SİPARİŞ VERDİM TEST ETTİĞİMDE SONUÇLARI BURADAN SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Metal Dedektör Hobisiyle İlgileniyorum...Nokta Mühendisliğin En Yeni Ürünü Olan "Nokta Fors Core" Ve "Nokta Fors Gold" Define Ve Altın Arama Dedektörleri Satışa Sunuldu...Özellikleri Ve Uygun Fiyatı Gerçekten Etkileyici Durumda...Bende Nokta Fors Core Metal Dedektörü Sipariş Verdim Cihaz Elime Ulaştığı Zaman Merak Eden Arkadaşlar İçin İnceleyip Bu Cihaz Hakkında Tüm Olumlu Olumsuz yorumlarımı Ve Cihazın Test Videolarını Buradan Yayınlayacağım Arkadaşlar...Saygılarımla...ibrahim Atmaca.
     NOKTA DEDEKTÖRÜN YENİ METAL DEDEKTÖRÜNÜ SİPARİŞ VERDİM TEST ETTİĞİMDE SONUÇLARI BURADAN SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM. NOKTA DEDEKTÖRÜN YENİ METAL DEDEKTÖRÜNÜ SİPARİŞ VERDİM TEST ETTİĞİMDE SONUÇLARI BURADAN SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM. NOKTA DEDEKTÖRÜN YENİ METAL DEDEKTÖRÜNÜ SİPARİŞ VERDİM TEST ETTİĞİMDE SONUÇLARI BURADAN SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 30 Nisan 2014; 15:33:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Nokta Fors Core" - "Nokta Fors Gold" Profesyönel Vlf Sistem Metal Dedektör...Cihaz Elime Ulaştımı Teknik Detayları Ve Videolarını Buradan Paylaşıcam.
     NOKTA DEDEKTÖRÜN YENİ METAL DEDEKTÖRÜNÜ SİPARİŞ VERDİM TEST ETTİĞİMDE SONUÇLARI BURADAN SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM. NOKTA DEDEKTÖRÜN YENİ METAL DEDEKTÖRÜNÜ SİPARİŞ VERDİM TEST ETTİĞİMDE SONUÇLARI BURADAN SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM. NOKTA DEDEKTÖRÜN YENİ METAL DEDEKTÖRÜNÜ SİPARİŞ VERDİM TEST ETTİĞİMDE SONUÇLARI BURADAN SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM.

• ya birşey soracağım hırsızlarda bu dedektörler mi evde arama yapıyor? evdeki altınlar bu cihazlarla bulunabiliyor mu?
  • Evet deyerli ve deyersiz metal tespiti yapabiliyor bu cihazlar bu durumda evde saklı Altına deyerli sinyali verecek ve bulacaktır.

• Evin neresine saklarsan sakla hiç farketmez rahat bulur...Tuğla Taş Beton sinyal geçirir.

• Heyecanla bekliyorum videoları

TAKİP
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullfighter

ya birşey soracağım hırsızlarda bu dedektörler mi evde arama yapıyor? evdeki altınlar bu cihazlarla bulunabiliyor mu?

en rahat yöntem bu aslında hırsızlar için
    fakat cihazı denemek için bir kaç metre aşağıda toprak ve taş altında çalışıyor mu gösterebilir misiniz mesela define bulunur mu define
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Youtube video sitesine girip Nokta Fors Gold veya

• Youtube video sitesine girip Nokta Fors Gold veya Nokta Fors Core yazıp aratırsanız bu cihazların bi kaç videosuni izleyebilirsiniz...Şöyle örnek veriyim , 1 TL metal parayı beton bi zemine düşünmüştüm ve bu beton zeminin içinde deyersiz metal olan demirler var ayrıca betonun üstünde Ağaç kesme zincirli motorla ağaçlar kesildiyi için çok Talaş vardı...Cihazı sadece deyerli metale ayarlayıp o 1 TL metal parayı Demirli deyersiz metalin içinden Ayıklayarak deyerli sinyali takip ederek Talaşla kaplı insan gözüyle akşama kadar arayıpts bulamayacağım yerde sadece 5 dakka süre içinde buldum...Evlerde betonların içinde Demirler olduğu için hırsız cihazı Deyerli metal modunda ararsa başarıya ulaşacaktır...Deyerli metal modunda cihaz , Altına Gümüşe Bakıra Bronza Çelike Aliminyum metallerine deyerli metal ayrımı yapacaktır...Defineciliyede uygun cihazlardır memlekete gitiyimde Hobby amaçlı kullanıyorum memnunum bu cihazlardan...Tavsiye Ederim.

• Sizin alfabede ğ harfi yok sanirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Sizin alfabede ğ harfi yok sanirim?

Bende Yumuşak Harflere Karşı Tik Var Kardeş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.