Şimdi Ara

Noldu ArchAngel Kapanmış Galiba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet dublex villada oturuyorum ve bunuda sana ispatlama gereği duymuyorum sen kimsinki sana bunu ispatlıyayım benim için değeri olmayan bir hiçsin abem gel boğ beni bakalım anlının teri ile alnının teri ile geldigin zaman yere attıgım paraları toplarsın sen lan
  • quote:

Orjinalden alıntı: H!gHL@nD3r

Beyler MuServeri Acmak Kolay İs Önemli Olan Serveri Uzun Süre Ayakta Tutmak Bi Server İcin Gerekli Olan 500ytl Aylık.Bu Parayıda Her Baba Yigit Karsilayamaz.Birazda Trex e Hak Verin.

tamam kardesim o masrafları anlıyorus ama adam serveri kac kere kapatıp actı ben sayamadım zaten kestelcik bi ara link leri wermisti yok kapiom yok aciom yok tabeleler kayboldu yk su oldu hepsi zart zurt bunların madem bi kere yasamıs anlıyo nie o zaman daha dewam etmeye calısıyo haksızmıyım ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: --tReX--

evet dublex villada oturuyorum ve bunuda sana ispatlama gereği duymuyorum sen kimsinki sana bunu ispatlıyayım benim için değeri olmayan bir hiçsin abem gel boğ beni bakalım anlının teri ile alnının teri ile geldigin zaman yere attıgım paraları toplarsın sen lan

onemli olan para diil tızzz pffff.....
    para war ama beyin yok
    işte ispatı ....
  • lan sen kimsin be bebe gelmiş bana burda laf yapıyorsun adam ol alırım aklını
  • ya trex sana tek bısey dıcem Sadece oturdugumuz ewle Dukkana 2000 ytl kıra oduoruz + 400 ytlde ablamın kendı ewının kırası 2400 ytl kıra sadece bunun elektırıgı suyu vs war ettı 3000 ytl Bunun Ew masrafı war yok yemesı ıcmesı sadece ayda 4000 ytl ewe kacıor... sen 4000 ytl yı acaba yan yana gorebıldınmı hıc?sadece dukkanın aylık gelırı 8000 ytl... + babam Izmırde Ayaktaş Adında buyuk bır fırmanın Mudur + Modelıstlıgını yapıyor. ayda 3000 ytl de sadece o kazanıyor... Ben bunlara ragmen Kendım calısmak gıbı bı gereksınım duyuyorum Ayda 300 ytl ye calısıyorum yaz tatıllerımde senın gıbı baba parasıyla oraya buraya tatıle gıtmıyorum.. Kenı kazandıgım parayla Istedıgım yere gıdıyorum anlatabıldımmı? Sen daha kendı Kendıne bakmanın sorumlugunu alamamıssın ustune Insanların emeklerıne nasıl sorumluluk duygusu gosteresın dogrudur...Senın babanda salaklık kı Getırmış 15 16 yasına kadar halen cebıne harclıgını koyuyor...Eee Ole babadan Bole cocuk olur :d Demı ama :d Burda aptal aptal yok benım param senden fazla yok sole bole tartısmalar yaptırtma adama.Sokarım dublex vıllana Nedır kı dublex wılla dedıgın bunla ınsanın gurur duyması sasırtıcı bısey....Bak cl1mbaz0l un dayısıda Izmır Pehlıvanoglu Magazalar zıncırının Sahıbı '' Ali PehlivanOğlu ''Cocuk kalkıp 1 gune 1 gun Hepınızden zengın bızım aıle dıe bıseymı dıor 1 tane guzelyalı magazasının gunluk kazancı 25000 ytl ve Ege Bolgesı Genelınde 50 ye yakın Magazaları warwww.pehlivanoglu.com Yenı Olarak Manısada Dewlet okulu yaptırmıstılar galıba tam olarak hatırlamıorum sıtede war yaptıkları hersey bakarsan gorursun.. . Zaten ozan '' cl1mbaz0l '' Okusa senın bu dublex wıllada oturuom lafını Agzını bırakıp Gotuyle sana bı guzel gulerdı Bende ılk okudugumda gulmekten sıcmıstım altıma ama Yok malesef çeşmede bı soleımde gırsın sana bı yorum yapsın. Burda aptal aptal konusup canım sıkma yeter artık sokucam para muhabbetıne Kapansın su konu sınırlerım bozuluo artık ...

Kilitlensin su sacma supan konu Pls.

• quote:

Orjinalden alıntı: kestelcik

ya trex sana tek bısey dıcem Sadece oturdugumuz ewle Dukkana 2000 ytl kıra oduoruz + 400 ytlde ablamın kendı ewının kırası 2400 ytl kıra sadece bunun elektırıgı suyu vs war ettı 3000 ytl Bunun Ew masrafı war yok yemesı ıcmesı sadece ayda 4000 ytl ewe kacıor... sen 4000 ytl yı acaba yan yana gorebıldınmı hıc?sadece dukkanın aylık gelırı 8000 ytl... + babam Izmırde Ayaktaş Adında buyuk bır fırmanın Mudur + Modelıstlıgını yapıyor. ayda 3000 ytl de sadece o kazanıyor... Ben bunlara ragmen Kendım calısmak gıbı bı gereksınım duyuyorum Ayda 300 ytl ye calısıyorum yaz tatıllerımde senın gıbı baba parasıyla oraya buraya tatıle gıtmıyorum.. Kenı kazandıgım parayla Istedıgım yere gıdıyorum anlatabıldımmı? Sen daha kendı Kendıne bakmanın sorumlugunu alamamıssın ustune Insanların emeklerıne nasıl sorumluluk duygusu gosteresın dogrudur...Senın babanda salaklık kı Getırmış 15 16 yasına kadar halen cebıne harclıgını koyuyor...Eee Ole babadan Bole cocuk olur :d Demı ama :d Burda aptal aptal yok benım param senden fazla yok sole bole tartısmalar yaptırtma adama.Sokarım dublex vıllana Nedır kı dublex wılla dedıgın bunla ınsanın gurur duyması sasırtıcı bısey....Bak cl1mbaz0l un dayısıda Izmır Pehlıvanoglu Magazalar zıncırının Sahıbı '' Ali PehlivanOğlu ''Cocuk kalkıp 1 gune 1 gun Hepınızden zengın bızım aıle dıe bıseymı dıor 1 tane guzelyalı magazasının gunluk kazancı 25000 ytl ve Ege Bolgesı Genelınde 50 ye yakın Magazaları warwww.pehlivanoglu.com Yenı Olarak Manısada Dewlet okulu yaptırmıstılar galıba tam olarak hatırlamıorum sıtede war yaptıkları hersey bakarsan gorursun.. . Zaten ozan '' cl1mbaz0l '' Okusa senın bu dublex wıllada oturuom lafını Agzını bırakıp Gotuyle sana bı guzel gulerdı Bende ılk okudugumda gulmekten sıcmıstım altıma ama Yok malesef çeşmede bı soleımde gırsın sana bı yorum yapsın. Burda aptal aptal konusup canım sıkma yeter artık sokucam para muhabbetıne Kapansın su konu sınırlerım bozuluo artık ...

Kilitlensin su sacma supan konu Pls.

helal olsun seckin guzel laflar

• Hep ayni kisiler hep bilinmis kisiler artik bu bölüme yeni bir yüz katilmiyor bile herkez cekdi gitti kendi kendinize is yapiyorsunuz.
  • birkere benim yaşım 15 16 deil yani kendi yaşınla karıştırma bu 1.

2. si insanın illa başkasının yanında çalışması gerekmiyor zeytinliklerimizin neredeyse tüm görevlerini ben görüyorum yani bana burda çalışmanın ne demek oldugunu anlatma ayrıca ben babamdan 16 yaşından itibaren harçlık almadım almamda tatile giderim oda onun isteğiyle olur vede bu seni hiç ilgilendirmez babamın beni tatile götürmesi senin bitarafına batıyorsa bilemem yada benim dublex villada oturmam sana batıyorsa söylede bilelim gerçi bu soruyu sormama gerek yok demekki batıyorda yorum yapıyorsun kes artık yorum da yapmayacagım forumda zaten nasıl çirkef biri oldugun ortada .... fazla söze gerek yok 15 16 17 yaş gurubu cocuklarıyla ugrasmıyorum
  • quote:

fazla söze gerek yok 15 16 17 yaş gurubu cocuklarıyla ugrasmıyorum

quote:

olum benim yaşımı herkes biliyor bunu kaç kere söyleyeceğim 8 gün önce 17 idi ama şimdi 18

sende soylediğin yaşlardan çok büyükmüşün
  • valla ha sen kendinle ugRas Kendini a$ sonRa gel ba$kalarıyLa ugRa$
  • Seviye tespitimden geçemediniz cevap yok ....
  • ben bilmedigim testlere girmem

• evet senin seviye ile uzaktan yakından alakan olamaz seviye nedir onu bilmiyorsun çünkü
  • Trex sen atown deılmısın?? sen lıse son deılmısın ??Senın oturdugun dublex wılla nıe batsın bana ? :D Sen ole bı soluosun kı sankı dublex mustakıl vıllada oturmak cok zor Imkansız gıbı... Delı oluom bole konustugun zaman yok dublex wıllada oturuom yok cart yok curt nedır kı ya dublex wılla nedır ne? onu sole bana ? Cok buuk bıseymı Aramızda belkı Apartman daıresınde zemın katta oturanlar war belkı Derme catma ewde oturanlar war kalkıp yok soleyım yok boleım ıdıorsun kafam atıo.Herkezın kazandıgı para kendıne burda Yok su kadar kazanıom bu kadar yıom burda oturuom muhabbetı yapmayalım sıkılıorum artık.
    Evet Cırkefım senın gıbı olanlara cırkefım Dublex wıllaymış aklıma geldıkce gulmek ıstıom agzım agrıdı artık gulmekten. Su dunyada 2 seye tahammulum yoktur 1. salaklara 2. kendını beyenmışlere...
    + senın kaç kuruşluk adam oldugun nerden bellı bılıyormusun Kazık kadar Herıf olmuşun Sorumluluk Duygun Gelışmemış.....
    Neyse ya senle muhattap olunmaz 1 gun bırakırsın muyu yarını baslarsın Server kurar kapatırsın artık Sen ac kapa kendı serverını eglen artık burda ana bacı kufur bıle saysan ugrasamıcam senle... hadı babay dublex cocuuu :D

• evet dublex cocuguyum kestelcik istersen sanada alam bi tane çok istiyorsan ama söleim parasını ilerde faizle alırım yani 300.000 ytl yi 450.000 ytl olarak alırım ok özenmiş gariban ok alam sanada bitane cik cik cik kestelcik
  • Trex daha cocuksun aklın hıc gelmışmemış Senle konusup sevıyemı dusuremıcem senın yazdıgın msglerı blockluyorum ne yazarsan yaz okumucam artık :) byeee
  • aferim yavaş yavaş ögreniyon mesajınada yazmıssın cik cik oldugunu ha bide sen blocklamayı biliomuydun ya aferim öğrenmişsin bak orda bi block butonu var ona basacan unutursan bunu okuyarak tekrar hatırlarsın zira beyninin % 0,0.5 ini kullandıgın için herşeye aklın ermiyor
  • 1 haftdir muyu biraktim malum lise 3 olcaz uni ye hazirlanmak lazim bugün foruma goz attim gene kestelcik yaw son bi insanlik ve mu playerlik gorevi mi yapip bu adama sen bes kurus etmessin demek vazife oldu uyuzum bu adama hem konusma tarzina hem kendine konustugu kelimelerin%80 i argo buradaki insanlara saygisi yok size son bi tavsiye mu alemi bu tür adamlardon cok cekti bunlari barindirmayin hadi eywllh
  • Yuh ama bu kadar para muhabbeti yapılmaz, ayıptır yaptığınız ailenizin emeklerine yazık hemde dini açıdan da üstünlük taslamak yanlış önemli olan maddi deil manevi zenginlik!tekrar söylüyorum yazdığınız şeylere dikkat edin çocuk deilsenizde onlar gibi davranmayın!

• valla abiler guya server uzun kalacktı birleşecekti.hahahahahah.çok uzun sürdü valla.adam bizle oynadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.