Şimdi Ara

Noldu ArchAngel Kapanmış Galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sımdı benım Laflarımı hatırlatayım hepınıze ben sıze demedımmı bu server acılır 1 ay sonra Kapanır dıe?
    Kımse takmadı Benı
    Bu Trex ın actıgı serverın omru en fazla 2 aydır arkadaslar soluorum sıze Adam acmıs serverı kapamıs sımdı al bak kapalı server noldu bn kapancak dedıgımde dalga gecenlere?
    CAlısıom ısteyım 2 hafta gıttım mu archangel kapanmıs aaa ne garıp :D:d neyse hadı bye haftaya gene gırerım bakarım topıc e :d

• Trex çocuk daha... güya server birleşcekti.. bende bira inandim yabancilar bile vardi server da amma

artik tutmazzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabroN

Trex çocuk daha... güya server birleşcekti.. bende bira inandim yabancilar bile vardi server da amma

artik tutmazzz
    arkadaşlar dediğim laflari geri aliyorum soulrever diye biri kapamiş o cocuk
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

$imdi ben dicektim yargısız infaz yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: MaHZeN

quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

$imdi ben dicektim yargısız infaz yapmayın

Alıntıları Göster
    gülüyorum sadece forumda hayalet gibi dolaşan arkadaşlara

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yok olmaman beni ilgilendirmez forumu okumadan bilinçsizce hareket etmeyi bırak !
  • quote:

Orijinalden alıntı: --tReX--

yok olmaman beni ilgilendirmez forumu okumadan bilinçsizce hareket etmeyi bırak !

Alıntıları Göster
    yoV adam ol! bebelerle uğraşiyoz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 13 Temmuz 2006; 0:12:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    TRGAMER E NE OLDU ??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    cocuk dediginiz soulreaver 27 yasinda hosting firmasi isletior
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

cocuk dediginiz soulreaver 27 yasinda hosting firmasi isletior

Alıntıları Göster
    hosting firması falan işlettiği yok internet cafe sahibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kestelcik

Sımdı benım Laflarımı hatırlatayım hepınıze ben sıze demedımmı bu server acılır 1 ay sonra Kapanır dıe?
    Kımse takmadı Benı
    Bu Trex ın actıgı serverın omru en fazla 2 aydır arkadaslar soluorum sıze Adam acmıs serverı kapamıs sımdı al bak kapalı server noldu bn kapancak dedıgımde dalga gecenlere?
    CAlısıom ısteyım 2 hafta gıttım mu archangel kapanmıs aaa ne garıp :D:d neyse hadı bye haftaya gene gırerım bakarım topıc e :d

sen ac bitenede ogrenek nasil olio emege saygi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba0202

quote:

Sımdı benım Laflarımı hatırlatayım hepınıze ben sıze demedımmı bu server acılır 1 ay sonra Kapanır dıe?
    Kımse takmadı Benı

quote:

Orjinalden alıntı: baybars44

quote:

Kımse takmadı Benı

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: MaHZeN

quote:

Orjinalden alıntı: baybars44

quote:

Kımse takmadı Benı

+1

Alıntıları Göster
    Beyler şunu açıklğa kavuşturalım.

Archangelin kapanmasındaki pay tReX'indir neden ?

Forumu takip eden herkez biliyordur server açıldıktan 3 gün sonra makinada çıkan bir sorun yüzünden server kapandı datacenter'den bana verilen tarih makina kesinlikle ayın 4 ünde faaliyete geçeceğiydi ayın 4 ünde ben izmire gittim ve ayın 6 sına kadar datacenterde makinanın başında sabahladım başında durusam daha çabok hallederler diye benim izmirde bulunduğum zaman dilimi içinde tReX forumda hakkımda ileri geri konuşmuş bilip bilmeden.

Okey dedim insanlık hali sinirlenmiştir dedik sesimizi çıkartmadık ama beyimiz tatile gitmiş ve awp_1@hotmail.com yani tRex in msn adresinden bi şahıs başladı bana küfür etmeye her insanında bi sınırı vardır bende yeter artık sokarım serverinin temeline dedim sildim engelledim elemanı makinayıda kapadım.

Netice;

Eger sizin öygüyle bahsettiğiniz arkadaşınız biraz sabırlı olup çenesini tutabilseydi şuanda Archangel açık olurdu bu böyle biline artık olayları bilip bilmeden konuşmazsınız umarım benide suçlamayı bırakın artık. benim tek hatam archangeli tekrar açtırmak olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: DevilSoul

Beyler şunu açıklğa kavuşturalım.

Archangelin kapanmasındaki pay tReX'indir neden ?

Forumu takip eden herkez biliyordur server açıldıktan 3 gün sonra makinada çıkan bir sorun yüzünden server kapandı datacenter'den bana verilen tarih makina kesinlikle ayın 4 ünde faaliyete geçeceğiydi ayın 4 ünde ben izmire gittim ve ayın 6 sına kadar datacenterde makinanın başında sabahladım başında durusam daha çabok hallederler diye benim izmirde bulunduğum zaman dilimi içinde tReX forumda hakkımda ileri geri konuşmuş bilip bilmeden.

Okey dedim insanlık hali sinirlenmiştir dedik sesimizi çıkartmadık ama beyimiz tatile gitmiş ve awp_1@hotmail.com yani tRex in msn adresinden bi şahıs başladı bana küfür etmeye her insanında bi sınırı vardır bende yeter artık sokarım serverinin temeline dedim sildim engelledim elemanı makinayıda kapadım.

Netice;

Eger sizin öygüyle bahsettiğiniz arkadaşınız biraz sabırlı olup çenesini tutabilseydi şuanda Archangel açık olurdu bu böyle biline artık olayları bilip bilmeden konuşmazsınız umarım benide suçlamayı bırakın artık. benim tek hatam archangeli tekrar açtırmak olmuştur.

Alıntıları Göster
    1.Ben muserver için tatilimimi kesecektim ?
    2.ben msn'mden kesinlikle gokhan@efornet.com adresine küfür etmemişimdir etmemde bu böyle biline

• quote:

2.ben msn'mden kesinlikle gokhan@efornet.com adresine küfür etmemişimdir etmemde bu böyle biline

Alıntıları Göster
    Ben nasıl işimi gücümü bırakıp datacentere gidiyorsam sende fekarlık yapmalıydın.

+

Aramızdaki sorunu artık buraya yansıtmanın bir anlamı yok tekrar ekledim seni msnden konuşup halledelim bu konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevilSoul

Ben nasıl işimi gücümü bırakıp datacentere gidiyorsam sende fekarlık yapmalıydın.

+

Aramızdaki sorunu artık buraya yansıtmanın bir anlamı yok tekrar ekledim seni msnden konuşup halledelim bu konuyu.

Alıntıları Göster
    +10

• quote:

Orijinalden alıntı: MyDyingBride

+10

Alıntıları Göster
    quote:

Len keko Sen server acıp ınsanlar oRda kasarken mıllet 7/24 kasarken Emek harcıo Mıllet 1.olmak ıcın tatıle gıtmıo sen tatıle gıtmek ICın o adamların emegını harcıon Cıddı cıddı senın actıgın serverda kasanda beyın yoktur!...
    + Sole gerızekalı lafları bana solemeın yemın ederım oturdugum yerden o lafı soyleyene ana bacı kufur sayıyıyorum bılıonuzmu? ona gore edın etceksenız
    " Yok sen acta gorelım " Ne dıon Keko sen ya? Turkce konus Anlamıom? bu dedıgını Ben bebe deılım Bazılarına artıstlık taslamak serverım war demek ıcın server acmam evet Dogrusunu soleım GOtum yemıor ınsanların sorumluluklarını tasımaya Cunku onlar serverımda kastıkları surece benım o serverı acık tutma zorunlulugum war Benım gotum yemıor Trex gıbı ac kapa yapmaktansa hıc acmıorum anlatabıldımmı????

Aptal aptal konusmayın canımı sıkmayın ıyı geceler.
    SoulRever sende Agzının payını almıssındır 15 yasındakı bı cocuga guvenılmıcegını anlamıssındır.

• Beyler MuServeri Acmak Kolay İs Önemli Olan Serveri Uzun Süre Ayakta Tutmak Bi Server İcin Gerekli Olan 500ytl Aylık.Bu Parayıda Her Baba Yigit Karsilayamaz.Birazda Trex e Hak Verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H!gHL@nD3r

Beyler MuServeri Acmak Kolay İs Önemli Olan Serveri Uzun Süre Ayakta Tutmak Bi Server İcin Gerekli Olan 500ytl Aylık.Bu Parayıda Her Baba Yigit Karsilayamaz.Birazda Trex e Hak Verin.
    hahaha benim yaşımımı tartışıyorsun hala tosunum benim kac yaşımda oldugumu herkes biliyor ya git kendi yaşıtlarınla ugras tükürsem bogulacaksın bana laf yetistiriyorsun bez deiştir sen öyle gel karşıma altını ıslatmışssın tamammı abem

• quote:

hahaha benim yaşımımı tartışıyorsun hala tosunum benim kac yaşımda oldugumu herkes biliyor ya git kendi yaşıtlarınla ugras tükürsem bogulacaksın bana laf yetistiriyorsun bez deiştir sen öyle gel karşıma altını ıslatmışssın tamammı abem

Alıntıları Göster
    Kestelcik madem çok biliyosun sen bi server açta bizler oynayalım senin yaptıgın stat hack ide bebeler yapıo onunla hacker olunmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Kestelcik madem çok biliyosun sen bi server açta bizler oynayalım senin yaptıgın stat hack ide bebeler yapıo onunla hacker olunmaz

Alıntıları Göster
    ya ben hackerımmı dedım?
    ben hacker deılım ama sen dataportu acık bıraktıgın ıcın MAL sın!.
    Benım yemıor bı taraflarım 7/24 acık tutmakta sorun yok ama sagım solum bellı olmaz gun gelır 1 ay pc basına geçmem gun gelır 3 ay pc basından kalkmam ınsanların Emeklerı ıle dalga gecercesıne server kapatıp acmak ıstemıorum Evet Server acmak kolay iş ne war server acmakta 2-3 dosyayı edıtleyıp Monster ekleıp Guzel bırde sıte yaptınmı al sana server olay ayda 500 ytl de deıl beyfendımız dublex wıllada oturuormuş Olay burda sorumluluk kaldıramayan ınsanların Gıdıp 2-3 dandık server kurup Adam yerıne konmasıdır...

Sorumluluk kaldıramayan ınsanların actıkları serverlarda kasan Insan beyınsızdır bu yazdıgım yazı tum mu archangel oyuncularına gıtsın....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.