selam arkadaşlar tüm netlerimi yazıyorum..sizden tahmiini sıralama aralığı rica ediyorum Mf3'te.Aralık çok geniş olmasın mümkünse
Ygs Mat : 33doğru 6 yanlış Türkçe:38dogru 2 yanlıs sosyal:31dogru 9yanlıs fen:24dogru 0 yanlıs Ygs1 puanım:401 sıralama :34binlerde Lys Matematik : 40 net okul puanım:63 Geometri:26 net Biyoloji : 27dogru 3yanlıs Fizik:19,25 net Kimya:26 dogru 4 yanlıs Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.Allah razı olsun
Bakanlar bi tahmin etsinler , rica ediyorum arkadaşlar.
tecrübeli arkadaşlar yazsınlar benimkinden çok emin değilim ama internette hesapladım geçen seneyle karşılaştırdım 24 25 bin falan ediyor.
başkaları da bakarsa daha sağlam olur
Yardımcı olan olursa çok teşekkür edeceğim..
yüksek ihtimal 20-25 bin aralığında
Benim ilk sınavdaki puanım 362 sıralamam 66 bin
bu sınavda
Mat 41.5 Geo 23.25 Fizik 27.5 Kimya 20.50 Biyoloji 21.50
Sıralamam kaç olabilir yardımcı olabilir misiniz okul puanım 60-65 arası ... Yardımlarınız için çok teşekkürler
sagolasın dostum. peki 20-25bin aralıgında özel tıp var mı istanbul da? Acıbadem falan?
selam arkadaşlar tüm netlerimi yazıyorum..sizden tahmiini sıralama aralığı rica ediyorum Mf3'te.Aralık çok geniş olmasın mümkünse
Ygs Mat : 33doğru 6 yanlış Türkçe:38dogru 2 yanlıs sosyal:31dogru 9yanlıs fen:24dogru 0 yanlıs Ygs1 puanım:401 sıralama :34binlerde Lys Matematik : 40 net okul puanım:63 Geometri:26 net Biyoloji : 27dogru 3yanlıs Fizik:19,25 net Kimya:26 dogru 4 yanlıs Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.Allah razı olsun
puanını internetten hesaplattım yaklaşık olrak mf4:415 buda seni 18bin-24bin aralığına atar
Burssuz programlar Acıbadem Üniversitesi Bezm-î Âlem Üniversitesi (düşük olasılık) Fatih Üniversitesi (düşük olasılık) İstanbul Bilim Üniversitesi Yeditepe Üniversitesi (biraz düşük olasılık)
İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesinin %25 Burslu programı bu yıl ilk defa öğrenci alacak; ancak bunun pek senin tahminî MF-3 başarı sıran dolaylarında kapatacağını sanmıyorum.
Gerçek sonuçları beklemek en iyisi tabii. :)
Acıbadem geçen sene kaçla kapatmış.. Acıbadem olur mu ki?
hazır bakmşken bana da bi yorum yapsanız mf4 490 falan yapıyo 5 aşağı 5 yukarı olabilir sıralama kaç olur bu puanlarda fazla sıralama kayması olur mu ?? cevaplayanlara şimdidien teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme