Şimdi Ara

Nolur yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben 21.6 yaptım tıp tercih edicem.

Adıyaman kastamonu tokat çorum erzincan vs geliyo bu aralıkta daha iyi diyebileceğiniz neresi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kafkas niye yazmadın? bu arada yozgat da yazabilirsin. saydıkların hemen hemen aynı eğitim kalitesinde. kastamonu için de şunu söyliyim torpilli hocalar çok fazla. oradaki tıp eğitiminden pek bi şey bekleme eğitimi iyi değil. ordakiler hep yatay düşünüyor başka tıplara. ayrıca zaten binası da inşaat daha. aybüde eğitim göremeyecekleri için sıralaması 23 24kyı bulur zaten. köklü bi okul yazman daha faydalı. diş düşünüyor musun peki? ege diş olur gibi sana baya köklü kaliteli okul ayrıca eskişehir gazi falan da tutar senin düşünürsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 31 Temmuz 2021; 13:45:47 >
  • Ya aslında aradayım düzgün bir yerde diş okumak çok cazip. Ama el yeteneğim gerçekten çok kötü. Oturup uzun uzun el yeteneği gerektiren işleri yapmam beni çok yorar. Ayrıca tıpda daha çok alan daha çok seçenek var gibi. Ama bu sıralamada buralara gitmek hiç içimden de gelmiyor :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.