Tıp sınırda olanlar help
21.6kya erzincan tıp gelir mi?
Bazıları kastamonu yükselecek bu sene diyor bazıları kötülüyor. Kastamonuyu erzincanın üstüne yazmak saçma mıdır?
Bu sene nedense tercihte 2018i de dikkate alın diye bir söylenti dolanıyor saçma geldi bana. Dikkate almalımıyım sizce
Nolur yardım
Şimdi ben 21.6 yaptım tıp tercih edicem.
Adıyaman kastamonu tokat çorum erzincan vs geliyo bu aralıkta daha iyi diyebileceğiniz neresi var?
21.6k ve tıp hakkında
Arkadaşlar 21.6kyla sizce hangi tıplar gelir? Gelenlerden buna git diyebileceğiniz var m
Kars ve siirti yazmazsam tıpı riske atmış olur muyum?
Sizce bu sıralamayla tıp okumak mantıksız mı küçük bir doğu şehrinde çok sıkılır mıyım zorluk yaşar mıyım?
Kastamonu tıp bu sene bu sıralamaya gelir mi?
Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz
Silinsin
.
Help
Merhaba öncelikle ben 2020 yksde 50bin yapıp bu sene mezuna kalmayı tercih ettim. Ama çok kaygılıyım ve bazı konularda fikir alışverişi yapabilmek için kaydolma gereksinimi hissettim. Benim sıralamama yakın olup ilk 20bine 10bine girenler nasıl ve günde kaç saat çalışıyordu? Bu konuya biraz takıntılıyım ve bana geçen seneki sıralamamı getiren de bu oldu sanırım yoksa öğretmenlerim bile söyleseler inanmazdı 50bin yapacağıma. Bazen şansa yaptım gibi hissediyorum ama genel olarak geçen sene ve bu sene de çok rahat ve özgüvenliydim de. Kısaca genel olarak bu sıralamaları isteyenler napıyo kaç saat çalışıyo. Youtubedaki insanları göre göre 6 7 saat bile az algısı oluştu bende. Ve 2020 sınavını yığılmasından sonra bu sene de beni korkutuyor açıkcası. Bana tavsiyeniz var mı merak ediyorum
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.573 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar