Şimdi Ara

Help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle ben 2020 yksde 50bin yapıp bu sene mezuna kalmayı tercih ettim. Ama çok kaygılıyım ve bazı konularda fikir alışverişi yapabilmek için kaydolma gereksinimi hissettim. Benim sıralamama yakın olup ilk 20bine 10bine girenler nasıl ve günde kaç saat çalışıyordu? Bu konuya biraz takıntılıyım ve bana geçen seneki sıralamamı getiren de bu oldu sanırım yoksa öğretmenlerim bile söyleseler inanmazdı 50bin yapacağıma. Bazen şansa yaptım gibi hissediyorum ama genel olarak geçen sene ve bu sene de çok rahat ve özgüvenliydim de. Kısaca genel olarak bu sıralamaları isteyenler napıyo kaç saat çalışıyo. Youtubedaki insanları göre göre 6 7 saat bile az algısı oluştu bende. Ve 2020 sınavını yığılmasından sonra bu sene de beni korkutuyor açıkcası. Bana tavsiyeniz var mı merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnascnas -- 12 Aralık 2020; 10:44:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neler yaptığımdan bahsedecek olursam günde 6 ve 8 saat arası değişiyo ders çalışmam. 8+olduğu da oluyo aralıktan sonra ayt matematikte sadece lti ve trigo kalmış olucak temelim var hallederim diye düşünüyorum. Fizikte 12 konuları biyoda sadece bitki kimyada sadece organik kalmış olucak

• Hocam çalışmanız iyi gidiyor gibi ama en önemlisi daha şimdiden sınav olmadan yığılma kaygısı yapmışsınız bunu bırakın, normalde azcık stres ve heyecan iyidir ama bu kadarı fazla gibi daha şimdiden, umarım istediğiniz olur kolay gelsin
  • Teşekkür ederim cevabınız için size de kolay gelsin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.