Lütfen dalga geçecek şeyler yazmayın. Hayatım için çok önemli.
Arkadaşlar geçen sene LYS sonucum istediğim gibi olmadı. Bir sene daha hazırlanamadım, yine de hazırlanamam. Bunu diyecekler için baştan söyleyeyim. Hayalim hukuktu ama kazanamadım. Özel bir üniversitede %50 burslu uluslararası ilişkiler okuyorum. 1. yıl not ortalamam: 3.70 Şimdi size sormak istediğim şey ben başka bir okula hukuk bölümüne geçebilir miyim? Biraz araştırdığımda olabileceğini söylüyorlar. LYS puanım düşük o yüzden İstanbul,Marmara gibi yerlere gidemeyeceğimi biliyorum. Ama Uludağ üniversitesi sadece not ortalamasına bakarak alıyormuş. Ben bu sene çok kastım zaten. Sizce bu ortalamayla Uludağ Hukuk gibi bir yere kabul edilir miyim? Veya başka LYS puanına bakmadan bir üniversite var mı? Lütfen yardımcı olun benim için çok önemli.
Bir yardım etseniz...
Yardım edin lütfen
Şu an dargın olduğum eski arkadaşım bu olayı yaptı . Üniversiteyi kazanmıyordu özel üniversiteye gitti bir sene ,notlarını yüksek tuttu , yatay geçişle de devlet üniversitesine gitti . Afyon Kocatepe'de şu an .
Yatay geçiş sınavına gireceksin benim bildiğim , sınav sonucun ne derece önemli o konu hakkında bir bilgim yok .
jackosmanJ
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkür ederim cevabın için. Hangi bölümden hangi bölüme gitti? Bir de LYS puanı yüksek miydi? Bunları da cevaplarsan çok sevinirim
Güncel
hukukagecisH
kullanıcısına yanıt
Hocam inan hiç detayını bilmiyorum . Ama şu an Fizik Tedavi bölümünde. LYS puanı ile ilgili bir bilgim yok malesef.
jackosmanJ
kullanıcısına yanıt
Çok sağol cevapladığın için
Bir rehberlik öğretmenine gitmen daha bilgilendirici olur senin için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme