Şimdi Ara

noluyor bu DH'e (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: KillForYou!

3 aylık üye de eskiyi özlüyorsa vardır bunda bir iş.

quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

yüzbaşıdan aşağısı konu dışına girmesin diyen arkadaşlar bi şu linke bakıversin

http://forum.donanimhaber.com/m_9580028/tm.htm

burası konu dışı diil ama maaşallah iyi geyik dönüyo

Moderatörler de katılmış geyiğe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 30 Eylül 2006; 22:58:27 >

• açıksözlü olmak bazen iyi olmuyor

quote:

Orjinalden alıntı: r3spect

3 aylık diyosun ama benim 2 tane hesabım banlandı

(not:ban nedeni: 1 tanesini cafede açık unuttum ve birisi ban yememe sebep olucak şey veya şeyler yazmış ve 1 tanesinde de sinirden yazdığım kısaltma..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: X Files

Üyelik alımının durdurulması yada dondurulması gibi bir durum bence çözüm değildir.

Bakın DH forumunu nedense gerçekten çok seviyorum. Ama her zaman söylediğim şey ve akıllardan çıkartılmaması gereken nokta şu; kitlelere hizmet veren her yer olduğu gibi burası da Toplumun bir aynası. İnternet ve dolayısı ile elektronik ortam da iletişim hızla ilerliyor. Bir aralar herkesde forum kurma çabası vardı. Hatta zamanında ben bile istemiştim forum kurmak ama inanın artık forumlardan tiksinti geliyor. DH in yeri internette tabiki başka ayrıca sanırım 2 seneyi de geçti buradaki üyeliğim, onlarca foruma üyeyim, ama kitlelere ulaşmak için en yüksek hitli yerlerden bir tanesi de burası. dolayısı ile her düşünceden insanlar buralarda bir şeyleri paylaşma ve kendilerine yandaş toplama telaşı içinde.

Özellikle dini-siyasi gibi konuların hele ki sokaktaki taksi söförünün ( çok kullanılan bir deyimdir ) ülke yönettiği, darbe yapıp hükümetler devirdiği, meydanlara darağaçları kurup infazlar gerçekleştirdiği bir ortamda bu tip konuların yayın politikasına aykırı olmas da düzeni ve kavgaların azalmasını sağladığı güzel bir ortam.

Ancak nereye kadar ve neyi nasıl tartışacağımızı bilmediğimiz için forumdan gerçekten değerli kişilerin uzaklaşmasına da sebep olmuyor değiliz.

Dünyayı Kurtaran Adam ın alay edildiği ve politik amaçlar uğruna yapılmış 007 filmlerine atıfta bulunan, 0 beden olmak ( zayıflamak ) için olmayacak şeyler yapan, "Allah Belanı Versin" diye bağıran şarkıcıların peşinden koşan, sanatçıyı değil şarkıcıları alkışlayan, toplumsal meselelere duyarsız kalan, süt yerine fast food tüketen, düşünmek araştırmak yorumlamak ve tartışmak yerine, eleştiren ve eleştiriyi kavga boyutlarına taşıyan, empatik değil sempatik görünmeye çalışan, mesaj veren, iyiyi güzeli anlatan şeylerin yerine, olup olamyacak şeylere küfür eden şarkılarla büyüyen, vatan, millet sevgisi yerine etiket ve tarzı için endişelenen insanların çoğaldığı, hırsıza, kadın ticareti yapanlara beyfendi, alın teri ile hayatını kazananlara tepeden bakan, emeklemeden koşmayı hayal eden, hak edenin değil torpili olanın işe alındığı şu Türkiye mizde bu sayfaların çok kaliteli olmasını beklemek hayal ve bir o kadar ütopik olur.

+99999999999999999999999999

• quote:

Orjinalden alıntı: Déstiny

quote:

quote:

quote:

Başlık
    noluyor bu DH'e
    Cevap
    Geyik oluyor daha ne olsun bu konununda olduğu gibi

ne zararı var size ben onu anlamadım

neyse ben msjlarımı silerim olur biter

Bana bir zararı yok; akşam saatleri uykum gelmiştir yine saçmalıyorumdur. Ben özür dilerim ...

tamam neyse, sildim zaten 2-3 msjın kimseyi rhtsz edeceğini düşünemedim, buyrun dvm edin

İronik olarak yazmadım, gerçekten özür diledim, tekrar özür dilerim, kişilerin ne yazıp ne yazamayacaklarına karar verecek olan bir pozisyonda değilimi kaldı ki kimse de olamaz, ne yani gerçekten özür dilediğimi anlatmak için amuda mı kalkayım ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

açıksözlü olmak bazen iyi olmuyor

quote:

(not:ban nedeni: 1 tanesini cafede açık unuttum ve birisi ban yememe sebep olucak şey veya şeyler yazmış ve 1 tanesinde de sinirden yazdığım kısaltma..)

evet öyle ama bu fake ler çok kızdırmıştı kafamı (o zmn yazdığımın farkında bile değildim) sonadan annadım ki kötü bişey yapmışım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Başlık
    noluyor bu DH'e
    Cevap
    Geyik oluyor daha ne olsun bu konununda olduğu gibi

ne zararı var size ben onu anlamadım

neyse ben msjlarımı silerim olur biter

Bana bir zararı yok; akşam saatleri uykum gelmiştir yine saçmalıyorumdur. Ben özür dilerim ...

tamam neyse, sildim zaten 2-3 msjın kimseyi rhtsz edeceğini düşünemedim, buyrun dvm edin

İronik olarak yazmadım, gerçekten özür diledim, tekrar özür dilerim, kişilerin ne yazıp ne yazamayacaklarına karar verecek olan bir pozisyonda değilimi kaldı ki kimse de olamaz, ne yani gerçekten özür dilediğimi anlatmak için amuda mı kalkayım ?

ironik olarak yazdınız gibi bişey demedim ben zaten

neyse sildim zaten, srn kalmamıştır dedim, msjları silmem bnm için problem olmadı, gerçekten
    sadece rhtsz olunacağını düşünmemiştim o kadar, problem yok yani

önemli değil diyeyim ve konu kapansın bence

• Vayyy be topiğe bakk zuhahaha :P

işte benim giibi böle gereksizleri gereksiz görüpte bunu bişi sanıpta beni gereksiz görenlerin arasında gerekli olan kalsın derim!

Nasıl ama ne gereksiz cevap dimi
  • şuan KAzmaya Başlıyorum..DH nın Datebase ine C4 Koyacağım Az Kaldı

Sonra Tartışın istediğiniz kadar
  • quote:

intahar etmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

quote:

intahar etmiş

yarın yeniden doğar
  • Bu foruma temmuz 2003 te mobil cihazlar bölümüne ilgimden dolayı üye oldum. O zamanlarda çok seviyeli ve kaliteli yardımlaşmalar, paylaşımlar ve muhabbetler oldu. Ne zamaki forumda yaş seviyesi düştü, klavye delikanlıları ve kullanıcı sayısı arttı forumun suyu çıktı. Bundan 1 sene öncesine kadar bilgim dahilinde sorusu olanlara yardımcı olmak için yırtınırdım ama bu gidişat tan dolayı elimi ayağımı çektim. Foruma girmiyormuyum, giriyorum ama yazmaktan ziyade açılan konuları okuyorum ve 2.el ile ilgileniyorum...

Bunun önüne nasıl geçileceğini bilmiyorum ama bir önlem alınmazsa ve böyle giderse forumun lunaparka döneceğini biliyorum...

Bir sitemde yönetime; Gerçeklerin tartışıldığı konulara göz açtırılmıyor, vatanını sevenlere, bölücülere laf edenlere ceza veriliyor ama diğer tarafta götünden kıl kopan konu açıyor ona bişey denmiyor...

• Geçen modlarada bu konuda bir mesaj yazmıştım.Konu dışı bölümünü silmek gerekiyor bence.Bu site 'Donanım Haber' sitesi yani Donanım(elektronik vs.) ilgili olması gerekiyor.Siteyi chat mekanı gibi kullanan insanlar var.Ciddi konularda bile araya çocuksu tartışmalar gereksiz espriler yapılıyor.Reklamcıları zaten herkez anlıyor sanırım o yüzden onlar bugun varlar yarın yoklar.(Dergiler bile nasıl crack yapılır,nasıl hacker olunur gibi konuları işliyor,artık herşey bozuluyor)
  • bu muhabbetlerde sıktı artık ya.. sadece burda değil her yerde yolda otobüste ewde okulda sokakta vs...neymiş efendim nerde o eski günler, nerde o eski bilmemne falan filan gidio işte. geçmiş geçmiş artık adı üstünde.. yeni şeylere adapte olmaya çalışalım bu muhabbetler boşa vakit harcamaktan başka bişideil..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.