Şimdi Ara

NON STOP DC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunda bi sorunmu var yoksa sorun bendemi .. siz dc oluyomusunus durmadan .. ? dunde dc oluyodum ama bu kadar deil .. ya dc oldum oyuna girdim arkadaslarıma dc olduğumu yasarken yine dc oldum.. cok sinir bozunu ..

• Aynen, sürekli dc olup duruyorum premiumu olan userler ya da telekom sağolsun

Ve her dc de genellikle yatıyorum kaç exp kaybettim bu dcler yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 28 Temmuz 2006; 14:55:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_axis

oyunda bi sorunmu var yoksa sorun bendemi .. siz dc oluyomusunus durmadan .. ? dunde dc oluyodum ama bu kadar deil .. ya dc oldum oyuna girdim arkadaslarıma dc olduğumu yasarken yine dc oldum.. cok sinir bozunu ..

eskiden bende oluodum çözemedim hala
  • %99 oyunla alakalı değil sadece türklere adsl kullananlara oluyor.adsl hızlandırma çalışmalarıyla alakalı olabilir.
  • evet bis le alakalı olablir ..gercektende sadece biz dc oluyos .. ama soyle de bi gusel tarafı var turkler surekli dc olduğu icin premium yok ama hic beklemeden en kalabalık srvera bile rahatca girebiliyos.. artık oyunda nufusumun ne kadar faslaysa.. bi gun usa ko bise kalıcak .. sadece bise..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

%99 oyunla alakalı değil sadece türklere adsl kullananlara oluyor.adsl hızlandırma çalışmalarıyla alakalı olabilir.

+1
    Türk telekomda sorun olabilir
  • tamam yeter artık ben daha girmiyorrum oyuna.. muhtemelen yine ölmusumdur. cunku az once yine dc oldum.. ya simdi bosuna sinirlerimi bozmuyum oyuna tekrar girip tekrar dc olarak.. bu telekomun calısmaları bile yarar yerine zarar getiriyo .. ondan sonra da ağlıyolar vay bizi isten cıkarıyolar telekomu özellestirmesinler bilmem ne bilmem ne... LAN İNSALLAH 1 DEİL 6 KERE ÜST ÜSTE ÖZELLESTİRİLİRSİNİZ DE DAHABETER OLURSUNUZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dc motor tavsiyesi ??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bu kacıncı dc yaw ha bire dc oluom
  • kesınlıkle abi her 10 dkda 1 dc olur bende
  • premium ile alakası yok, bende premium var ama aynen ben de 2 dk bir dc oluyorum.. ve hep bu saatlerde oluyor en az 7-8 kez dc oldum sinir bir durum ..
  • rezzerle oyuna gırecem sımdı sevaba gırerım mıllet hep yatmıstır :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.