arkadaslar 7 gunluk trial pve den sonra test serverina girdim. aldim lvl60 karakterimi ama oyuna cok yabanci oldugumdan neye ugradigimi sasirdim. rogue ve hunter 2 karakterim var. hunter la biraz idare ediliyo gene uzaktan vuruyosun falan ama yakinima geldikleri anda kesiyolar kesinlikle kacamiyorum adamlar cok hizli geldi bana ama ben yavasim sanki. rogue la oynarken zaten noldugunu bile anlayamiyom adami bile zor denk getiriyom birakin dovmeyi. ping in cok etkisi varmi bilmiyom 600 civari ping var. bulunacaginiz tavsiyeler cok yararli olacaktir. simiden tesekkurler
malesef türkiyedeki ping lerle rogue oynamak işkence özellikle av deki gibi kalabalık combat larda rogue la adamı denk getirene kadar herkes görüyo etrafdaki, onun dışında rogue un bazı zaaf larıda yok diil kalabalıkdan çıkma şansı sıfır 1.12 patch ile bişiler gelicek sanırım vanish le dot lar ve curse ler silinicek sprint e verilecek talentlede tüm yavaşlatıcı etkiler kalkıcak falan genede rogue lar oyundaki en kırılgan class bence
desene 1.12 ile rog lar coşacak ....
direk lvl60larla oynarsan tabi hiçbirşey yapamazsın. 0'dan başlayacaksınki;
1)Oyunun dinamiğini anlayacaksın 2)Karakterinin skillerini, özelliklerini tanıyacaksın 3)Nerede ne yapacağını öğreneceksin. 4)Bu süre içinde kendini geliştireceksin.
Daha oyunu tam olarak bilmeden 40yıllık WoW oynuormuş gibi PVP yapmaya çalışırsan hiçbirşey yapamazsın.
direk lvl60larla oynarsan tabi hiçbirşey yapamazsın. 0'dan başlayacaksınki;
1)Oyunun dinamiğini anlayacaksın 2)Karakterinin skillerini, özelliklerini tanıyacaksın 3)Nerede ne yapacağını öğreneceksin. 4)Bu süre içinde kendini geliştireceksin.
Daha oyunu tam olarak bilmeden 40yıllık WoW oynuormuş gibi PVP yapmaya çalışırsan hiçbirşey yapamazsın.
tmm bende bilmiyorum dedim zaten siz ne onerirsiniz onu soruyorum. ilk nasil girilir hangi combolar yapilir. neler yapmak gerekir. cabuk ogrenirim ben merak etmeyin. mesel hunterla uazktan vuruyorsun kolay oluyo ama yanima gelince direk aliyolar. nasil kacabilirim bunlardan, yavaslatip kacim iyorum ama adamlara vurmakta zor oluyo. yada uzaktan vururken hangi skilleri kullaniyorsunuz. ben conclusive shot serpent sting aimed shot ile basliyorum siz e onerirsiniz gibi ... ise yaracak seyler bekliyorum, git oyunu bastan basla gibi oneriler degil. zaten 10 gunluk trial 1 ay icindede ise baslayacam ole lvl 60 bastan kasacak kadar zamanim yok. adamlar tecrubeli iyi oynuyolar onlar gibi olmam zor ama daha iyi olunabilir bir kac iyi tavsiyeyle
Neler yapmak gerektiğini, hangi comboları uygulayacağını sen kendin belirleyeceksin işte. Bunun içinde bütün skillerin ne işe yaradığını bilmen gerekir. Baştan başladığın zaman tek tek skilleri deneme imkanın olacak kıyaslama yapacaksın ve kendine bi still belirleyeceksin. Bak mesela senin Hunter için kullandığın taktik genelde Lowbieler tarafından grind yapılırken kullanılır. Karşıdan bir adam geldiğini gördüğün zaman hemen yere bir Freezing Trap koyuyorum. Trape girdiği anda Aimed shot (araya multi shot) hemen arkasından Scatter atıp, Feigh Deathle birlikte yeniden Freeze Trap koyarım. 2. trapten sonra yine bir Aimed Shot daha sonra serpent sting... gibi şeyler üretmek mümkün, bunları başkalarının tavsiyelerine göre değil kendi gözlemlerine, tecrübelerine dayanarak yapabilirsin.
trial accountla test server ina girildigine eminmisin? denedim olmuyor.farklı bi yolu varsa biri anlatsın bi zahmet
ben trialle giriyorum. ekstra birsey yapmadim update i indirdim ve girdim
quote:
Orjinalden alıntı: quarantine
trial accountla test server ina girildigine eminmisin? denedim olmuyor.farklı bi yolu varsa biri anlatsın bi zahmet
rogue oynamak bütün classları oynamaktan zordur. Karşıdakine fırsat vermemelisin. Clası ne olursa olsun stundan çıkarsa kaybetme ihtimalin büyük oluyor. Bu arada 1.12 hunter markını kaldırıyor rogueden ama dotları kaldırmıyor. ama 1.12 tam bir pvp yaması olmuş rogueden öte. Gerek bgler gerekse world pvp. Mesela silithusta world pvp için adını bilmediğim turuncu bişeyler var onları kim basesine daha çok götürürse kazanıyor. Sayı başı 199 honor veriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: quarantine
hatırladım tabi de oyunu bırakmışsın yaw bırakmasaydın keşke tanıdık simalara karşı oynamak iii oluyodu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme