Şimdi Ara

NOOB HEROSU HARD IMBA VOID!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saçma sapan heronun tek başına oyun çevirmesinden bıktım artık la yarı prof adam bile void alıp oyun çeviriyor, çeviremese bile bir ultiyle çok rahat takımdan 2-3 kişiyi indirebiliyor. Ne yaparsan yap bu void durmuyor hangi hero olursa olsun

Diğer herolar gibi aman aman kasmasına da gerek yok ilk 20-25dk da pt + mom + deadalus kastımı ardından hemen mjollnir tamamdır hadi durdur durdurabiliyorsan hele takımda 2-3 tane süzme varsa toplu şekilde Chronosphere içine girip çok güzel oyun veriyorlar. Hadi onu geçtim takımda ki bütün oyuncuların hard pro olduğunu varsayalım o halde bile void çok rahat şekilde 2 heroyu sadece ultisi yardımıyla perte çıkarabiliyor. Void dışında hiç bir heronun bu denli oyun döndürebilecek bir pozisyonda olduğunu düşünmüyorum.

Dota takım oyunu, her heronun birbirine karşı zayıf ve güçlü olduğu yönleri var, güçlü hero diye birşe yok, bütün herolar birbirleriyle uyum içinde falan fistan bla bla bla bütün bu zırvaları 6-7 yıldır dota v.1.20e den beri dinliyorum. 3 günlük lol den gelme dota oyuncusu değilim fakat şu bir gerçek ki;

Void oyunun en imba herosu!

• Ben sahsrn void counterini arkadaslarimla eul's scepter alarak yapiyorum. Chrono acilinca sirayla vodi ucuruyoruz. Su ana kadar hep isr yaradi. Karsidaki void de 5 man chrono yapamadi daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir eul kasmak çok mu zor ya. İmba falan değil hero ya. Bir kere uçması chronoyu bitiriyor zaten. Eulda öyle pahalı bir item değil.
  • Bane,omni gibi herolarla voidi durdurabilirsin.Azıcık nerede duracağını biliyosan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scyptor -- 3 Kasım 2014; 19:37:29 >
  • void imbaymış, kesin bilgi, yayalım. oyun hakkında bize daha fazla bilgi verir misin yüce şahıs
  • Void'i istediği kadar nerflersinler,o heroda o ulti olduktan sonra void hep güçlü kalacak Komple chronosphere'in silinmesi lazım Cooldown koyuyorlar,scepter çıkıyosun mis gibi hem 6 saniye sürüyor hem de cd 60 saniye oluyor.O adamı counterlamanın tek yolu sağlam pozisyon alıp dışarda kalmaya çalışmak.Dışarda kalınca gerek itemlarla olsun gerek bkb delen herolarla olsun(çıkmışsa eğer çıkmamışsa zaten sıkıntı yok) bi şekilde disable ediyorsun.Ha yok 5 bişi yakalanıyorsan herife o voidin opliği değil senin noobluğundur.Üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 3 Kasım 2014; 20:33:38 >

•  NOOB HEROSU HARD IMBA VOID!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 3 Kasım 2014; 21:08:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Voidi tamam kapattın da follow up damageler ?
  • Ember imba arkadaşım yanlış biliyorsun
  • o zaman kastırmayın.
    fly, hex, eul ile de durdurulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nu.D.38

Ember imba arkadaşım yanlış biliyorsun

Orchid + Storm Spirit or Clinkz.
  • Baya abartmışsın
  • nööb hörösö hörd ömbö vöüd

• Konu sahibi sen ne demeye konu açtın? Tavsiye istemek için mi? Bir de adama hakaret ediyosun üstüne.

Bak sana Void'i counterlamanın en kral yolu, sen initiate ediceksin. Mal gibi kule dibinde 5 kişi Void'in Chrono'sunu beklemiyeceksin, sen başlatacaksın TF'yi, Void'e focuslanıcaksın. Silence, disable falan hepsi bitirir Void'i, üstüne bir de MoM çıkıyorlar bazıları aşırı squishy hero. Tabi ki kastırdıktan sonra her carry gibi elinize verir, ama kastırmadan TF'lerde killerle snowball olmasını engellemek zor değil. Void en çok picklenen 10 herodan biri insanlar Void'le nasıl oynanması gerektiğini bildiği gibi nasıl durdurulacağını da biliyor artık az çok bu kadar büyütmeyin Void'i. Bir Medusa bir Spectre'den şikayet edersin anlarım da Void o kadar durdurulamaz bir hero değil.

• Void imba bir hero değil. Oyun itemlar veya statlar etrafında dönmüyor genelde. Mesela sen nasıl karşıda PA varken genel olarak MKB, initiate için dagger , disabledan etkilenmemek için BKB alıyorsun aynı şekilde karşıda Void varken hep beraber oturup chronoya 3-5 kişi yakalanmamalısın. Ya da ne bileyim gidip açıkta void'in chronosuna oturmamalısın. Void'i counterlayacak itemlar çıkmalı veya disable etmelisin. Haritayı takip etmelisin. Çünkü şöyle düşün gözle görülemeyecek bir animasyonu yok. İki aktif skillini de refleksle bir şekilde engelleyebilirsin. Tamam zıplamadan gelip fogdan sana chrono açar eyvallah ona yakalanmayacak adam zaten neredeyse yok. Ancak sen Void varken tetikte olursan bir sıkıntı kalmaz. Ayrıca solo chronolar için ghost scepter, eul's gibi itemlar gayet faydalı.

Yoksa gidip Chronosu olan Void'a kafa atarsan, yumruk yumruğa dövüşürsen pek şansın yok Void'a karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 4 Kasım 2014; 3:48:18 >

• voidin o ultisi olduğu sürece op karakter bana göre.kullanana da bağlı tabi.counterlanabiliyo mu evet ama işi bilen voide karşı harbiden zor.euller az çok iş görür void bkb kasana kadar onun dışında team fightı karşı tarafın başlatması lazım o kronoyu açtırmıcan arkadaş blink stuncı olucak hemen ardından 2. bi stunı atan adam olucak takımında.karakter olarak da bana göre voide karşı en avantajlı wk olabilir.
  • Vengeful Spirit duyduk mu hic?

imba = imbalanced = dengesiz

Earth Spirit-> imba
    Bloodseeker-> imba
    Phantom Lancer-> imba
    Phoenix-> imba
    Techies-> imba
    Broodmother-> imba

Digerleri turnuvalarda picklenmeye musait olduguna gore, bu isi yillardir yapan elemanlarin da bir bildigi oldugunu farz edersek havuzdaki tum herolar belli bir uyum icinde.

Yok 6-7 yilmis yok 1.20mis, noob herosu diyorsun bir de. Bak al bir Venge, en arkada pozisyon al ozellikle voidin hedefinin arkasinda. Diger 3 kisiye de soyle ki ic ice durmasinlar bu sayede voidin hedefi de degismemis olur degil mi? Fighta genis alanlarda girin, sightiniz olmayan yere ziplamayin vs vs cok mu zor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Voidi tamam kapattın da follow up damageler ?

Voidi kapatayımda support olarak ölsem de olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Murvein

voidin o ultisi olduğu sürece op karakter bana göre.kullanana da bağlı tabi.counterlanabiliyo mu evet ama işi bilen voide karşı harbiden zor.euller az çok iş görür void bkb kasana kadar onun dışında team fightı karşı tarafın başlatması lazım o kronoyu açtırmıcan arkadaş blink stuncı olucak hemen ardından 2. bi stunı atan adam olucak takımında.karakter olarak da bana göre voide karşı en avantajlı wk olabilir.

Wk-abaddon en iyisi bence 2 sini bir pickliyorduk arkadaşlarla ne 2 sini target alabiliyor nede kesebiliyor.Kolayca çıkıp kesiyorduk geri kalanları.
  • Oyun mantelitesine bakar bu işler. Void gibi bir hero karşıda varsa kek gibi ormana kamp kurup hadi kasalım derseniz aynısını voidin de yaptığını unutursanız ölmeye mahkumsunuzdur. Voidden imba daha nice herolar var oyunda. Kasmıs storm beni daha çok korkutur voidden.

Bu arada void çok fazla nerf yedi. 5,84 zamanındaki voidin ultisi asıl imbalığı gösteriyordu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.