Şimdi Ara

Flame,Blame yapanları ignorelayamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet böyle bir sorunum var her ne kadar sövsede düzgün bir dille uyarmaya çalışıyorum, devam bile etse takımla iletişimim kopucak diye ignorelamıyorum.

Ne bileyim çok mu hoşgörülüyüm ki bu başımı yakıyor ara sıra, bu arada Server Tr, East'teyken de aynı sorundan başım yandıydı varmı benim gibi insanlar merak ediyorum

• Server TR gerisini okumadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunlardan kurtulmak için her oyun çıkıyorum.

Ancak 35 dk bekleyerek rekor kırmıştım.
  • ben direk engelliyorum ya da düsmansa ss alindi diyorum. free win

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Server TR gerisini okumadım

Tebrik ederim, kendi milletine karsi bu kadar onyargilisin. Tr serverinin hic bir kotu yani yok, kotu oyunlarin oluyorsasorunu ilk once kendinde ara. Tr'de westi kiskandiracak cok oyun oynadim. Troll, feeder isin tuzu biberi fakat sunu da bil uyfun bir dille uyarinca ne troll kaliyor ne de feeder. Bu arada mobilden yaziyorum Türkçe katliami icin ozur dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zugurt Aga

Evet böyle bir sorunum var her ne kadar sövsede düzgün bir dille uyarmaya çalışıyorum, devam bile etse takımla iletişimim kopucak diye ignorelamıyorum.

Ne bileyim çok mu hoşgörülüyüm ki bu başımı yakıyor ara sıra, bu arada Server Tr, East'teyken de aynı sorundan başım yandıydı varmı benim gibi insanlar merak ediyorum

hocam solo q yu sen mı kurtaracan zaten soloq ıletısım falan yok pıngle halledıyoruz cogu seyı. ver ignoru gitsin. tf ortasında yazısma falan yapmıyorsun kı zaten.
  • O değil de bugün yaşadığım bir olay: Karşısı çok tank sizde tank çıkın. (?) LW rushlamak varken sizde tank çıkın nedir abi?

Kısacası sende söv.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

O değil de bugün yaşadığım bir olay: Karşısı çok tank sizde tank çıkın. (?) LW rushlamak varken sizde tank çıkın nedir abi?

Kısacası sende söv.

imzanda çelişki var
  • En kucuk flame ı ıgnoreluyorum. sınırım bozuluyor adam yanlıslıkla fb verır ''OMG OMG '' sacmalık. mac gıder jungle cok kıll aldı ondan falan derler ılk kucuk mınık flamede ıgnore.
  • Ben bayağıdır flame yapana rastlamadım.Başarılı oyunlar çıkartıyorlar genelde grubumda ondan sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

O değil de bugün yaşadığım bir olay: Karşısı çok tank sizde tank çıkın. (?) LW rushlamak varken sizde tank çıkın nedir abi?

Kısacası sende söv.

imzanda çelişki var

Çelişki falan yok.

Edit: Ezreal Piltover olayını diyorsun galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 19 Mart 2013; 23:51:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zugurt Aga

quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Server TR gerisini okumadım

Tebrik ederim, kendi milletine karsi bu kadar onyargilisin. Tr serverinin hic bir kotu yani yok, kotu oyunlarin oluyorsasorunu ilk once kendinde ara. Tr'de westi kiskandiracak cok oyun oynadim. Troll, feeder isin tuzu biberi fakat sunu da bil uyfun bir dille uyarinca ne troll kaliyor ne de feeder. Bu arada mobilden yaziyorum Türkçe katliami icin ozur dilerim

Westteyim ben
  • Ana avrat söv vsye davet et qnq

• adamı ignore yaptıktan sonra sinyalleri görüp sinyal yollama olayı geldikten sonra gönül rahatlığıyla ignore yapıyorum.
  • benim taktik su ignorelu varsa aciyorum macta flame yapiyorsa mac sonu ignoreluyorum yine.Kotu yani rankedda ignorelu geliyor bazen picklerde kotu olabiliyor.Bir ara blok listeme baktim mouse u asagi indire indire kolum cikcakti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.