Şimdi Ara

XANTARES O.W. Ban Yedi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAV SİZE DEDİK KARDEŞİM ADAM BİLEĞİNİN HAKKI İLE OYNUYOR DİYE AL İŞTE BAN KALKMIŞ ADAMSIN XANTARES ADAMSIN UZUN ADAM

BANA KATILANLAR + VERSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suriye -- 22 Eylül 2015; 2:48:55 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=upFNjdhUWWY

Bu videoyu görmeden önce hile olduğunu düşünmüyordum. Bencede hileydi.
  • Yahu bir sakin olun. O.W. Ban Novaların verdiği bir ceza. Oyunu bilip bilmeyenler. Atıp tutmasın.
  • adam refleks olarak onu adamın kafası zannetmiş , bunda hilelik bi durum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jossicex

https://www.youtube.com/watch?v=upFNjdhUWWY

Bu videoyu görmeden önce hile olduğunu düşünmüyordum. Bencede hileydi.

Buna hile diyorsan flushanın aimlock unu da gerçek zannediyorsundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Yahu bir sakin olun. O.W. Ban Novaların verdiği bir ceza. Oyunu bilip bilmeyenler. Atıp tutmasın.

O eskidendi betadayken yani artık 12 global oyuncu veriyor oyu. Verilen oyları Valve görüyor inceliyor ve onaylıyor. he aynen açılır yakında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneaky Pete

Burdan XANTARES VAC konumu inceleyebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_109794278/f_//tm.htm#109794278

50 lira atayim konunu kapat. dolandirici velet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scream'in, Shroud'un ve roca'nın da smurfleri overwatch ban yedi. Yeni bir şey değil. Kimse de çıkıp oha hileci demedi. KQLY gibi bir şey olursa anca o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Duman

Scream'in, Shroud'un ve roca'nın da smurfleri overwatch ban yedi. Yeni bir şey değil. Kimse de çıkıp oha hileci demedi. KQLY gibi bir şey olursa anca o zaman.

Kendin diyorsun smurf main degiloynama suresi az silahi sunu bunu yok rocayi bilmem kimdir necidir ama shroud ve screami xantares ile mi kiyasliyorsun o adamlara kimse hile demiyor cunku 3 kat daha fazla lan basarisi xantaresden kendini ispatlamis adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karlıtepe -- 20 Eylül 2015; 22:17:28 >
  • Ow ban yese ne olur yemese ne olur coluk cocuk hile diyip geçiyor. Ow gibi sacma bir sistem görmedim bu oyunda. Silverlar izliyor novalar izliyor cok iyi oynayanlar tuhaf geliyor heralde adamlara cok sıkıntılı bi durum. Yazık olmus çocuğun hesabina. Ayrıca scream ban yediginde kimse hile bu adam demedi. Bizden biri olunca yerden yere vuruluyor dusuncesizce.

• Adamların kıyaslamasına bak dediğiniz adamların deli gibi oynadıgını herkes biliyor ayrıca ne diyorsunuz smurfları ban yemiş ve bu gayet normal novada birisinin karsısına öyle adam gelse direk hack der geçer zira novada veya o smurflerin o an ki seviyesinde öyle aimlere sahip kişi yoktur ve ow yemeside gayet normal sonucta owda kimsenin ne adı yazıyor nede kime ait oldugu.Belkide sucludur veya sucsuzdur ben birşey diyemem kendisini daha önce hiç izlemedim sonucta ayrıca su konuda videoyu gönderen arkadaş o gayet normal bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suriye

quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Yahu bir sakin olun. O.W. Ban Novaların verdiği bir ceza. Oyunu bilip bilmeyenler. Atıp tutmasın.

O eskidendi betadayken yani artık 12 global oyuncu veriyor oyu. Verilen oyları Valve görüyor inceliyor ve onaylıyor. he aynen açılır yakında

12 global oyuncu derken globalden kastın tüm dünya çapında ki novalarsa doğru demişsin

• bu ow sistemiyle ilgili eksik bilgi var yalnız, herkes yazmış silverlar bile gelip sizi banlatıyor die. tabiki oyle işlemiyor o iş

önceden yaptığınız reportlar ve verdiğiniz ow değerlendirmeleri ne kadar gerçek sonuç veriyor ise ona göre sizin değerlendirmeniz o kadar işe yarıyor. o yuzden önüne gelen herhangi nova'nın global'i reportlaması veya ow izleyerek banlatması die bir şey yok. ow zaten 150 win de geliyor. 150 win almış ama hala silver olan bir adamın gidip global adamları %100 doğru şekilde yorumlayamayacağını elbette valve de biliyor.

şuan global veya supreme biri oyuna smurf acc ile girdiğinde ilk 10 win gelene kadar maç başı ortalama 30-40 vurur ve herkes hile der. şimdi karşıdaki en düşük lvl adamın verdiği şey valve tarafından gerçekçi mi değerlendirilecek?

ayrıca verilen puanlarda valve tarafından değerlendirilerek ve oyun yapımcısı olarak en son onlar tarafından karara bağlanarak ban veriliyor.

ayrıca ow ban yese ne olur deniyorda, vac ban yazılımsal bir uyarı sistemi. hileyi yayan adam ne kadar gelişmiş ve güncel bir hile yayınlarsa, vac falan kolay bulamıyor. en yakın örnekler kqly gibi profesyonel ortamda o kadar maç yapmış adamın kimbilir ne kadar süre sonra yakalanması gibi

not: bu adam hile veya değil umrum değil

• banı açılmış arkadaşlar sakin olabilirsiniz
  • Gelsin sallayanlar, yerden yere vuranlar hadi bakalım

• Gerçekten sevindim ülkemizi profesyonel arenada temsil eden birinin böyle bir suçlamayla karşılaşması hiç hoş degildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARN Lykia -- 22 Eylül 2015; 1:23:19 >
  • unban olmus guzel. hile kullandiysa bidaha yapmaz umarim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.