Şimdi Ara

oyuncu attığım için 7gün ban yedim- CS GO -

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • takımdaki herkes elinden geleni yaparken adamın biri feedledi durdu takımca defalarca atmaya çalıştık en sonunda benim oylama teklifime herkes evet oyu verdi adamı attık sonra oyunu kazandık el bitti skor tablosu açıldı falan hersey normal sonra ana menüye döndü bir baktım yakın zamanda çok sayıda oyuncu attığınız için 7 gün ban diyor şimdi bu durumda 2 sorum olacak

1) kazandığım oyun seyret/maçların kısmında gözüküyor ama maçtan sonra ban yediğim için puanı kazanmısmıyımdır
    2) oyuncu attığım için 7 gün ban ne alaka adam feci noobsa biz napalım saçmalık değil mi

• Atman sorun değil sürekli atma oylaması spamlaman sorun :) Diğer puan konusunda bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rick Grimes

Atman sorun değil sürekli atma oylaması spamlaman sorun :) Diğer puan konusunda bilgim yok

bitane yancısı vardı onu ikna edecez diye durmadan atma oylamasını yenilemek zorunda kaldık bence bu ağır saçmalıktır 30 dk ver 1 saat ver anlarım da 7 gün nedir ya
  • Burada çoğu kişi oyuncu atma oylaması yapıyordur ama ban yiyeni duymadım hiç. Arka arkaya çok fazla açmışsın demekki yoksa ban yemezdin muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaGNeRL0vE

Burada çoğu kişi oyuncu atma oylaması yapıyordur ama ban yiyeni duymadım hiç. Arka arkaya çok fazla açmışsın demekki yoksa ban yemezdin muhtemelen.

Arkaya arkaya açtım doğru ama 7günü hakketmezdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rick Grimes

Atman sorun değil sürekli atma oylaması spamlaman sorun :) Diğer puan konusunda bilgim yok

Oylama spamlamakla alakası yok kabul edilen oylamalar sayılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

quote:

Orijinalden alıntı: WaGNeRL0vE

Burada çoğu kişi oyuncu atma oylaması yapıyordur ama ban yiyeni duymadım hiç. Arka arkaya çok fazla açmışsın demekki yoksa ban yemezdin muhtemelen.

Arkaya arkaya açtım doğru ama 7günü hakketmezdi

7 gün olmasının sebebi de; önceden rekabetçi maçlara girip çıktığın olduysa ve ya takım arkadaşlarına zarar verip oyundan atıldıysan kademeli olarak cezan arttırılıyor.

Yoksa ilk ban 7 gün olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 adam daha atarsa sınırsız ban alırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

1 adam daha atarsa sınırsız ban alırsın...

gerçekten mi ? oha ya o kadar hack açan var piyasada adam atmaya verdikleri cezaya bak adam ağır noobsa biz napalım
  • peki oyun bittikten sonra bana exp gelmiş midir çünkü skorum baya iyiydi bu ban bunu etkilemez değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

peki oyun bittikten sonra bana exp gelmiş midir çünkü skorum baya iyiydi bu ban bunu etkilemez değil mi

Emin olmamakla birlikte düşüncemi söyleyim. Maç sonunda exp gelmediyse ilerde de gelmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.