Şimdi Ara

Scare Tactics - Korku Taktikleri | Dream TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu muzik kanali dream tv de geceleri turkce altyaziyla scare tactics yayinlaniyor. bunlari internetten edinebilme sansim var mi? gercekten cok sevdigim bir tv show. yardimci olursaniz cok mutesekkir olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 13 Ekim 2012; 1:12:31 >

• Hocam bende beğenerek izliyorum bazıları çok komik oluyor.
  • dream tv şifresiz olduğundan beri izliyorum bende kaliteli şakalar oluyor gerçekten
  • Nerden bulabiliriz bunu bölümlerini
  • Ben torrent'den indiriyorum dream tv gibi kaliteli görüntüsü yok altyazıda yok ama idare ediyoruz işte... Forumda bu programa altyazı yapıcak birileri çıksa keşke
  • Konu hort üzerine hort olmuş
  • yok zaten gece 2 de cikiyordu 30dk lik. o vakitte en isi yat uyu. kanal d de sebeke var. o da fena sayilmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historian_

Konu hort üzerine hort olmuş

Hortlatmayın artık yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Rock

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: Historian_

Konu hort üzerine hort olmuş

Hortlatmayın artık yeter

Bence konunun canlanması gerek. Gerçekten süper bi programdı keşke dream tv intere yaysa altyazıları ve o görüntü kalitesini...

hocam al sana link.http://www.dreamtv.com.tr/contact
    ben gonderdim sen de gonder. dreamtv.com.tr uzerinden yayinladiginiz bolumleri paylasabilir misiniz diye talepte bulun. keske demekle olmuyor bu isler icraatle oluyor. ne kadar talep giderse o kadar cok ihtimal artar.

• galiba dream tv de halen yayinlaniyor. bu gece saat 00:00 - 10 gibi bakacagim. d-smart menude yazani soyluyorum sadece.
  • bugunku bolum henuz bitti. 4 tane ayri hikaye vardi. herhalde montajlama da var her hikaye 4-5 dk icinde bitiyor. dream tv de zevki yok bu programin.
  • Eskiden çok bakardım.
  • Bir ara denk gelmiştim güzel program.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.