Şimdi Ara

Noone 3 pvp movie (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

bizdeki mantık adam sadece pvp yapıyor veya sadece pve yaıyor hakkını veren sistem 2 si karısıktır doom squad da bu isi biliyor adama gidyorum gel dungeon var mesela yok ben pvp ciyim tam salaklık sadece o mu yapapılır yapda da ikisini de yap

respec diye bişey var 50 golda, millet canı istemediğinden değil, sık talent değiştirmek istemediğinden yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

quote:

Orjinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

bizdeki mantık adam sadece pvp yapıyor veya sadece pve yaıyor hakkını veren sistem 2 si karısıktır doom squad da bu isi biliyor adama gidyorum gel dungeon var mesela yok ben pvp ciyim tam salaklık sadece o mu yapapılır yapda da ikisini de yap

respec diye bişey var 50 golda, millet canı istemediğinden değil, sık talent değiştirmek istemediğinden yapıyor.

Blizz sağolsun olmuyor gerçekten.
    Ama gerçekten isteyen başarır.
    Shadow ile PvP yaparsın 25 menlere de girersin(örnekler çoğaltılabilir).
  • Video sonundaki exploit mekanı güzelmi$ tabi GM atlamı$ hemen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Ulan bg de bana gelen adamlar buna gelse ya Ordaki herifler oynamayı bilmiyor onları bende keserim.

Dimi seni boomkin iyotokede kesen adamlar, bu videodakindekilere göre daha imbaydı.

Hebele hübele... Bunun karşısındaki adamlar 3 ü durup izliyor adam gibi saldıran yok ki anasını satayım. Tam kapasite harcamıyorlar. Ben gidiyorum bg de adamlar trinket ice block fear death coil ne varsa herşeyi kullanıyorlar. Hadi gitsin onları kessin...

Tabi forst mage ile oynamasıda kolay. Gitsin fire talent yapsında oynasın o zaman göreyim ben onu. Frost ile dağlılar bile oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri Alço -- 17 Nisan 2008; 17:49:47 >

• Haklısın valla, video bekleriz senden.
  • Adam haklı 3 kişi kesiyor hepsi birbirinden kazma.Avde rog sanki dolaşmak için girmiş adamı görür görmez kaçmaya başlıyor ne vanish ne clos ne garrote hiç bişe yok shaman desen 1 grounding totem 1 interrup 1 slow yapmıyor.Locklara gelince yaptıgı duellerdeki adamların cok saglam oldugu söylenmez.Arco ile yaptıgı duelde ise cdlerin hepsini boşa harcıyor 2 vanishinde içine etti.Ama bunların hiç biri okadar önemli deil zaten deneyimli 3 s3 gear adamı birden kesmesini bekleyemeyiz videoda.Videoya gelince 10 üzerinden 10luk video hele intro gördüklerimin en iyisiydi.Oyuncu olarakda dört dörtlük bi mage.Fel dominatoin steal,Dc için ib zamanlamaları , eng bomba zamanlamaları, blizzardlar hepsi çok iyidi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F1xXx3R

Adam haklı 3 kişi kesiyor hepsi birbirinden kazma.Avde rog sanki dolaşmak için girmiş adamı görür görmez kaçmaya başlıyor ne vanish ne clos ne garrote hiç bişe yok shaman desen 1 grounding totem 1 interrup 1 slow yapmıyor.Locklara gelince yaptıgı duellerdeki adamların cok saglam oldugu söylenmez.Arco ile yaptıgı duelde ise cdlerin hepsini boşa harcıyor 2 vanishinde içine etti.Ama bunların hiç biri okadar önemli deil zaten deneyimli 3 s3 gear adamı birden kesmesini bekleyemeyiz videoda.Videoya gelince 10 üzerinden 10luk video hele intro gördüklerimin en iyisiydi.Oyuncu olarakda dört dörtlük bi mage.Fel dominatoin steal,Dc için ib zamanlamaları , eng bomba zamanlamaları, blizzardlar hepsi çok iyidi.

Sen Acro nun vanishleri boşa mı harcadığını söylüyorsun. Haha millet bi tarafları ile güler. Orda o vanishleri kullanmasa kafasına yiyeceği Frostbolt+ Ice Lance ile çoktan gg olur

• quote:

Orjinalden alıntı: injection

quote:

Adam haklı 3 kişi kesiyor hepsi birbirinden kazma.Avde rog sanki dolaşmak için girmiş adamı görür görmez kaçmaya başlıyor ne vanish ne clos ne garrote hiç bişe yok shaman desen 1 grounding totem 1 interrup 1 slow yapmıyor.Locklara gelince yaptıgı duellerdeki adamların cok saglam oldugu söylenmez.Arco ile yaptıgı duelde ise cdlerin hepsini boşa harcıyor 2 vanishinde içine etti.Ama bunların hiç biri okadar önemli deil zaten deneyimli 3 s3 gear adamı birden kesmesini bekleyemeyiz videoda.Videoya gelince 10 üzerinden 10luk video hele intro gördüklerimin en iyisiydi.Oyuncu olarakda dört dörtlük bi mage.Fel dominatoin steal,Dc için ib zamanlamaları , eng bomba zamanlamaları, blizzardlar hepsi çok iyidi.

Sen Acro nun vanishleri boşa mı harcadığını söylüyorsun. Haha millet bi tarafları ile güler. Orda o vanishleri kullanmasa kafasına yiyeceği Frostbolt+ Ice Lance ile çoktan gg olur

Hadi canım.O kadar range almasına izin verip vanish olursan blizzardı yiyip vanishi bozdurusan içine etmiş olur.Vanishi uzaktaysa sprint basıp atacak adam zaten direk vanish oldugu yere blizard atıyor sprintle vanish basmış olsa blizzarda yakalanmayabilirdi yada vanish +cs vanis+garrote yapardı.Vansihi basıp blizzard yedikten sonra spirnt basıyor.Blindi atmak boşuna enerji harcamakmış orada asıl ibden sonra pete gidip adamı boş bırakmak saçmalık.Asıl dps yapacagı zaman zaten blink ve ib sonrası verecegi dpse baglı pete gidecegine pete blind atıp mageye dps veriridi.O 2 vanishle cs yada garrote atmış olsa imkanı yok mage alamaz zaten boş boş konuşma onun için.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: injection

quote:

Hadi canım.O kadar range almasına izin verip vanish olursan blizzardı yiyip vanishi bozdurusan içine etmiş olur.Vanishi uzaktaysa sprint basıp atacak adam zaten direk vanish oldugu yere blizard atıyor sprintle vanish basmış olsa blizzarda yakalanmayabilirdi yada vanish +cs vanis+garrote yapardı.Vansihi basıp blizzard yedikten sonra spirnt basıyor.Blindi atmak boşuna enerji harcamakmış orada asıl ibden sonra pete gidip adamı boş bırakmak saçmalık.Asıl dps yapacagı zaman zaten blink ve ib sonrası verecegi dpse baglı pete gidecegine pete blind atıp mageye dps veriridi.O 2 vanishle cs yada garrote atmış olsa imkanı yok mage alamaz zaten boş boş konuşma onun için.

o durumda sprintede bassaydı blizzarda yakalanırdı.çünkü vanish attığı yeri en uç nokta olarak alıyor o şekilde blizzardı kullanıyor. ne kadar uzaklaşabilir ki? ayrıca pete blind atma konusunda haklı olabilirsin ama sonuçta burda acro nun oyunculuğunu konuşucak halimiz yok..

• Acrono ve Noone 50 tane duel yapsa full cd'li 30'unu acrono 20 sini Noone alır.$u an sub rog'lar bariz bir $ekilde mage'e kar$ı üstün daha fazla tartı$maya gerek yok.zaten Acrono vs Noone'ın olduğu duel bölümlerinin devamı nette var çoğunu Acrono alıyor.
  • quote:

Noel baba armorlu warlockla, gladiator mage aldığı sahne bana kurmaca geldi sanki.

orda ilk başta yendiği gladiator adam grim batol'dan SS'e geçmiş Maldoren tanırım kendisini . konuştum setup falan değildi dedi
  • Video için ayrıca teşekkür ederim çok eylendirici bir video
    Bi video üzerine yorum yapılması ne kadar doğru bilmiyorum fakat bazı haksız yorumlar gözüme çarptı.
    Adam oturup öldüğü duelleri yada BG de öldüklerini relaise spirit time ları felan göstermicek heralde. SOnuçta show yapıyor. He karşılşatıgı adamlar çok mu skilled? Bence de değil
    Ama adamın pro gamer oldugunu söyleyebilirim. Belki de Noone un yanında digerleri noob da görünüyo olabilir. Açıkcası AV de yolda yürürken 3 kişiyle kapışan mage görsem oturur izlerim. Bana da dalarsa ne yapacagımı şaşırabilirim cünkü cok yok böyle oynayan adamlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Failimechul
    Açıkcası AV de yolda yürürken 3 kişiyle kapışan mage görsem oturur izlerim.

Bende yapıyorum onu. Çok zevkli oluyor.
  • @Dragon_Rider

link verebilir misin rica etsem ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

Acrono ve Noone 50 tane duel yapsa full cd'li 30'unu acrono 20 sini Noone alır.$u an sub rog'lar bariz bir $ekilde mage'e kar$ı üstün daha fazla tartı$maya gerek yok.zaten Acrono vs Noone'ın olduğu duel bölümlerinin devamı nette var çoğunu Acrono alıyor.

Acrono'nun son videosunda var üç tane duel sahnesi. İkisini Acro alıyor birini Noone. Ama tabi bu Noone aslında kötü oyuncu anlamına gelmez yanlış anlaşılmasın - ShS Rogue iyi sınıf
  • nedir bu ya acrono noob swifty noob 2 konudada adamlar bilmiyor konusuyor resmen. Swiftye laf atıyor adam ama adam bilmiyor regeditten latencyi dusuren ipucuyu yayan kişi swifty bilmiyor ki charge reflect + charge atıp spelli gelişine geri gönderebiliyor. 2 oyuncuda çok yetenekli, ha eğer o adamlara noob demekte ısrar ediyorsanız bir düşünün siz nesiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Failimechul

Video için ayrıca teşekkür ederim çok eylendirici bir video
    Bi video üzerine yorum yapılması ne kadar doğru bilmiyorum fakat bazı haksız yorumlar gözüme çarptı.
    Adam oturup öldüğü duelleri yada BG de öldüklerini relaise spirit time ları felan göstermicek heralde. SOnuçta show yapıyor. He karşılşatıgı adamlar çok mu skilled? Bence de değil
    Ama adamın pro gamer oldugunu söyleyebilirim. Belki de Noone un yanında digerleri noob da görünüyo olabilir. Açıkcası AV de yolda yürürken 3 kişiyle kapışan mage görsem oturur izlerim. Bana da dalarsa ne yapacagımı şaşırabilirim cünkü cok yok böyle oynayan adamlardan

Bende sana katılıyorum,tamam kabul eleman gayet skilld oynuyor ancak 3 kişiyi yatıran mage mi çok maharetli yoksa yatan 3 tane noob mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

Acrono ve Noone 50 tane duel yapsa full cd'li 30'unu acrono 20 sini Noone alır.$u an sub rog'lar bariz bir $ekilde mage'e kar$ı üstün daha fazla tartı$maya gerek yok.zaten Acrono vs Noone'ın olduğu duel bölümlerinin devamı nette var çoğunu Acrono alıyor.

Acrono'nun son videosunda var üç tane duel sahnesi. İkisini Acro alıyor birini Noone. Ama tabi bu Noone aslında kötü oyuncu anlamına gelmez yanlış anlaşılmasın - ShS Rogue iyi sınıf

Acrono nun oyunculuğuna diyecek yok ancak, ShS rogue iyi sınıf bence çok yanlış bi genelleme, yani hafiften çoğu newbie ler 20 0 41 ile 2k rating üzerine çıkmış SK gamingden bakarsanız.

Bunların %54 shs rogue. Bu da arenaları oynanış biçimlerini sıradanlaştırıyor taktikler hep buna göre gelişiyor.

Buna karşılık da 2500 rating üzerinde doğru düzgün ShS rogue yok. world top list 2v2 sıralamasında 2700-2800 lü rogue lar ya poisoner yani yaklaşık 54 talent assasination talentinde, ya da 41 20 oynuyorlar.
    Bu da aslında rogue ların özellikle druid veya disc priest ile combosunun hafif overpowered olduğu gerçeğini ortaya koyuyor. Çünkü baktığınızda gerçek etraftaki örneklerinize bakın, s1 hadi ilk sezondu millet pve setlerle 2k rating yapıyordu, s2 nin hafif oturmuş bi arena sezonu olduğunu varsayarsak, s2 de başarılı olan çoğu skilled takımlar sırf combo - si olarak 2k rating bile göremiyor. Buna karşın yeni yeni playerlar misal roguelar,druidler, belirli talent ve combo doğrultusunda yüksek ratinglere ulaşıyor.

Sonuç olarak demek istediğim şu ki, 2k rating gören bir talent/combo winnerları %50 üzerinde iken, 2500 gibi asıl skilled takımlar combo veya talent ne olursa olsun bu rakam %10 u geçmiyor. Acaba oynadığımız bu oyunun arena sistemi ne derece zevk verir bu durumda, 2k ratingi yapınca ne derece gururlanabileceğiz tartışılır. Saygılar.

Bu arada dikkat ettiyseniz rogue/mage ikilisini sokmadım. Çünkü gerçekten saygı duyduğum bir combo. Oynamayı biliyorsanız alamayacağı setup yok, ancak yine bunlara karşı oynamayı biliyorsanız gear farkına bakmadan kolaylıkla yenebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 18 Nisan 2008; 22:49:32 >

• Bende çok rogue gördüm shs skill yok ama omuzluk var omuzunda.
    talent ve setup etkeni gerçekten ilk ratinglerde önemli. Doğru setupta doğru talentte iseniz pek skill olmasada bişeyler yapabiliyorsunuz.
    Ben nedense sevemedim shsyi çok güzel vuruyor dmgsine lafım yokta bana sıkıcı geldi. Mutilate daha bi aksiyon benim için sürekli rakibin arkasından saldırmak hoş oluyor.

3vde misal aylardır ench shaman / warrior / priest giriyoruz sonradan eğlencesine arkadaşla altları soktuk rog mage pri combosu yaptık :) Arenaya girdik rating 1700-1800lerdeydi. Neyse maç başlamadan soyunduk.
    Karşımıza ne çıktı hatırlamıyorumda priestle magenin manası bitene kadar ölmedik ve az daha onlardan birisini indiriyorduk(healing reduce poisonuda unutmuşum xd )
    Gerçi karşı takım bizi o halde görünce gülmekten ölmüştür 3 tane undead 3üde çıplak ahahha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 19 Nisan 2008; 3:14:51 >

• havada pybro, coil yakalamayı biz vurtnede gördük pek ilgi çekmiyor o yüzden herşeyin ilki güzel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.