Renault 9'lar , yükseltme yapmadan bile leylek gibi. Çoğu yeni nesil cipimsiden yüksek.
Hocam yakıt nasıl nivada birde 5-6 bine alınana nivadan hayır gelirmi :D
Bendeki 2000 model ve tek nokta enjeksiyonlu 1.7.
Net yakıt veremem. Ama az yakmıyor. Fakat Toros gibi araçlarla arada çok fark olduğunu sanmıyorum.
Niva'n varsa ,sanayide çok işin olur. O paraya alınacak diğer tüm araçlar gibi. Ama parçası ucuzdur. Çoğu zaten Tofaş'la uyar. Arıyorum Güven Oto veya Arda'yı...Hemen kargoya veriyorlar.
Subaru justy kafama yattı aslında 4x4 hemde ana konuya eklediğim resimdeki araba bayağı bir yükseltmişler.
quote:
Orijinalden alıntı: cesmuru
quote:
Orijinalden alıntı: Cfrcfkr
Size arkadan itişli bi araba lazım brodway asfalt arabası
tofaş veya taunus iş görür
yada bi ara bi resim görmüştüm çamurlu bi arazide bis :)
Arkadan itiş çamurda gitmez. Önden çekişli daha iyi olur
Önden çekiş hiç gitmez arakadan itişin arkasına 100 kilo yük at lastiklerinde iyi olsun kuzu gibi gider
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
kafamıza en şok yatan model justy oldu şimdi sorun yaratmadan yükletme işlemini çözmek lazım çünkü önemli bi husus viraj ve yol tutuşu zayıflayacak zaten çok hızlı kullanılmayız fakat büyük bir problem doğrurumu acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Menzil34
Öncelikle merhaba. Çocukluğumdan beri gelen doğa tutkum balık avı hastalığımı malesef normal binek arabamla gerçekleştirmem pek mümkün olmuyor. Bunun için benim gibi doğa tutkunu bir arkadaşımla ortak bir araç alıp yükseltmek istiyoruz. Aslında direk lada niva düşünüyorduk fakat yakıt sarfiyatı çok korkuttu. Çok fazla kullanılmayacak haftada 1-2 gün ama su gibi içtiği için yinede gerek yok. Bizde şöyle temiz bir Skoda favorit yada Flash alıp aracı yükseltmeyi ve arazi tipi lastik takmayı düşünüyoruz. Daha önce benzer bir araçta görmüştüm. Sanırım mümkün bunun bize maaliyeti ne kadar olur ve araç yakıt sarfiyatını ne kadar arttırır? Çok ekstrem yerlere girmeyiz fakat dağa bayıra göle dereye inmek normal binek araçlarla çok zor ve insanın içi acıyor :)
Öncelikle merhaba. Çocukluğumdan beri gelen doğa tutkum balık avı hastalığımı malesef normal binek arabamla gerçekleştirmem pek mümkün olmuyor. Bunun için benim gibi doğa tutkunu bir arkadaşımla ortak bir araç alıp yükseltmek istiyoruz. Aslında direk lada niva düşünüyorduk fakat yakıt sarfiyatı çok korkuttu. Çok fazla kullanılmayacak haftada 1-2 gün ama su gibi içtiği için yinede gerek yok. Bizde şöyle temiz bir Skoda favorit yada Flash alıp aracı yükseltmeyi ve arazi tipi lastik takmayı düşünüyoruz. Daha önce benzer bir araçta görmüştüm. Sanırım mümkün bunun bize maaliyeti ne kadar olur ve araç yakıt sarfiyatını ne kadar arttırır? Çok ekstrem yerlere girmeyiz fakat dağa bayıra göle dereye inmek normal binek araçlarla çok zor ve insanın içi acıyor :)
Hocam lada nivanın çok problem çıkardığını söylüyorlar hele ki bi 80 modelleri sanayiden çıkamazsın diyor kullanıcıları. Tamam justyde eski bir araç eyvallah oda sorun çıkaracak elbet ama niva kadar çıkarmaz diyorlar sen nediyorsun ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme