Şimdi Ara

normal draft pick gireyim dedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birde ne göreyim ne troll var ne flamer var. 700 ranked oynamışımdır 1700 elodayım. ama daha hiç bukadar iyi oyunculara rastalamamıştım. bidaha ranked girenin allah bin belasını versin

• Her zaman öyle olmuyor işte ama inşallah hep bu tür oyunculara denk gelirsin.
  • tüh ya bende ne zamana kadar keyifli oyun atıcaz diyordum niye söyledin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Her zaman öyle olmuyor işte ama inşallah hep bu tür oyunculara denk gelirsin.

ranked de 1700 eloda bile 10 oyunda 5-6 kere banko troll oluyor. normal draft pickte daha rastlamadım kesinlikle rankedden iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: matözürlütipiksözelci

quote:

ranked de 1700 eloda bile 10 oyunda 5-6 kere banko troll oluyor. normal draft pickte daha rastlamadım kesinlikle rankedden iyidir

gecenlerde normal draft atalım dedık arkadaslarla bızde oyuncu kalıtesını merak ettık belkı dedık saglam oyuncular burdadır dıye
    takımımızda bır afk bırde saglam bır feeder vardı yalan ettıler oyunu
    sonucunda hıc bır fark yokmus dedık

• quote:

quote:

niye ben şu trollere denk gelmiyorum rankedda sorun var bende

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

quote:

niye ben şu trollere denk gelmiyorum rankedda sorun var bende

+1 aksine trolleyen taraf ben oluyorum bazen sıkıldığımda. Supportlarla adamlara saldırıp gereksiz agresifliklerle onları korkutmak zevkli oluyor. Gank geldiğinizi zannediyorlar. Alistara sağlam ad build yapmışlığım var, ad den çok hybrid olmuştu gerçi. tank dps ap ad her şey.

Draft pek rağbet görmediğinden oyuncu kalitesi çok az daha yüksek olabilir ama oynayanlar yine aynı serverın oyuncuları işte.

• rankedda kaybedilen bişey var sonuçta. insanlar bu yüzden çok kasıyolar bu da genelde kötü sonuçlar doğuruyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.