Şimdi Ara

Normal insanların hepsinin güzel, simetrik yüze sahip olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
11.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üst çenede sorun yoksa güzel durabilir ama üst çenede sıkıntı varsa Casey Neisstat'a benzersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: codepqer1

Mewing yapabilirsin en fazla 2 yilda çenen düzelir.
    18 yaş üstündeysen mewing ile hiçbir şeyi düzeltemezsin. Mike Mew'in bahsettiği şeylerde haklılık payı var ama bana zaman makinesi icat edip geçmişe götürmediği sürece bunların hiçbir önemi yok. Genç insanlara ameliyatsız umut verdiği için şarlatanın teki
  • equallyworthless kullanıcısına yanıt
    Vallasenden sonra şükür duasi edip bir kalemle yuzumu olctum b ile c kategorisi arasindayim sanirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Olm halinize şükredin, 10 üzerinden bi buçuğum lan

Alıntıları Göster
    Ss atmadığın sürece inanmam. Bu forumda benden daha çirkin bir üye olduğunu sanmıyorum.
  • Ben ortalamanın azcık üstünde tipi olan biriyim ve hayatımda ne oldu ne farklar kattı bir düşün ben söyliyim hiç.Anksiyete,okb hastasıyım daha 16 yaşımdayım.Kız arkadaşım 1 tane oldu o da 5 sene önceydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codepqer1

Ben ortalamanın azcık üstünde tipi olan biriyim ve hayatımda ne oldu ne farklar kattı bir düşün ben söyliyim hiç.Anksiyete,okb hastasıyım daha 16 yaşımdayım.Kız arkadaşım 1 tane oldu o da 5 sene önceydi.
    Dediğim gibi 18 yaş ve üstü olanların mewing ile bir yere gelmesi zor. 16 yaş erken bir yaş ve gelişme katedilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equallyworthless

Doğru söylüyorsun da sen de biraz mentalcel, fakecel tipi var. 100k ya aşkın paran var ama ameliyat yaptırmaya çekiniyorsun. Benim çene çok fena kötü. Eğer senin paraya sahip olsaydım şu an direk dişlerimi ve çenemi hallederdim. Kendini geliştirmenin gücünü küçümseme. 3/10'dan 4/10'a bile çıksan mental olarak rahatlarsın. Çok yakışıklı olmana gerek yok. Önce bir kusurlarını düzelt sonra riskli ameliyatları yapıp yapmayacağına karar verirsin.

Alıntıları Göster
    kanka şöyle ben 23 yaşında izole yaşayan aylarca evden çıkmayan terapi gören bir manyağım. babama 20k ya çenemi 18k ya dişimi yaptıracağım desem evden çıkmıyon napıcan görünüşünü deyip dalga geçer ondan çekinceliyim. haksız da sayılmaz. bide genio olacağım düzeleceğim diye kendimi avutuyorum olduğum gün istediğim gibi olmazsa avunacak birşeyim de kalmaz intihar ederim.

• Profil resmindeki kişi sen misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

Profil resmindeki kişi sen misin?
    Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

kanka şöyle ben 23 yaşında izole yaşayan aylarca evden çıkmayan terapi gören bir manyağım. babama 20k ya çenemi 18k ya dişimi yaptıracağım desem evden çıkmıyon napıcan görünüşünü deyip dalga geçer ondan çekinceliyim. haksız da sayılmaz. bide genio olacağım düzeleceğim diye kendimi avutuyorum olduğum gün istediğim gibi olmazsa avunacak birşeyim de kalmaz intihar ederim.

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi düşün bence sen bi'. Terapist senin yüzünü düzeltemez ameliyat düzeltir. Ben de evden çıkmayarak yaşıyorum fakat benim bir iki yıl içinde işe girip çalışmam lazım çünkü param yok. Aile bir yere kadar bakar.

• quote:

Hayır.

Alıntıları Göster
    Şöyle düşünerek kendini avutabilir, iyi hissedebilirsin. En azından kolun, bacağın tutuyor. Sağırlık, dilsizlik, engelli olmak gibi bir sorunun yok. Kendi işini kendin görebiliyorsun. Ömür boyu yatağa bağlı veya çok ciddi, acı verici sağlık sorunu olan insanlar da var. Yani en dipte olan sen değilsin. Hiç bir zaman da olamazsın. Anlattığına göre evet ortalamanın altında görebilirsin kendini ama yapacak bir şey yok. İnanır inanmazsın orasını bilemem ama yine de yazacağım. Bu dünya geçici asıl iş ahiret'te başlıyor. Sen orayı kazan Cennet'i kazan. Tipmiş, çeneymiş, paraymış, pulmuş, bunların bir önemi kalmıyor. Necip Fazıl'dan alıntı yaparak bitiriyorum. Üç günlük dünya için gayret üstüne gayret,ebedi bir yaşam için gayret yok hayret. / Necip Fazıl Kısakürek

• quote:

Dediğim gibi düşün bence sen bi'. Terapist senin yüzünü düzeltemez ameliyat düzeltir. Ben de evden çıkmayarak yaşıyorum fakat benim bir iki yıl içinde işe girip çalışmam lazım çünkü param yok. Aile bir yere kadar bakar.

Alıntıları Göster
    yaş kaç okuyor musun asgari ücretle mi birkaç yıl içinde çalışacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

yaş kaç okuyor musun asgari ücretle mi birkaç yıl içinde çalışacaksın

Alıntıları Göster
    Yaş 18.5. Okul bu sene bitti ve tercih yapmadım. 4 gün sonra burun ameliyatım var. Bu ameliyatı atlattıktan sonra babamla konuşup büyük ihtimalle asgari ücretle en azından sabredip 1 yada 2 yıl çalışma var kafamda. Ben çok para harcayan birisi değilim, zaten yıllarca izole olmuş bir hayat yaşadım. Para biriktirme kısmında çok sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. 2 yılda istediğim ameliyatları kesinlikle karşılayabilirim. Dediğim gibi benim amacım yakışıklı olmak falan değil. Ortalama bir yüze sahip olmak istiyorum.

• quote:

Yaş 18.5. Okul bu sene bitti ve tercih yapmadım. 4 gün sonra burun ameliyatım var. Bu ameliyatı atlattıktan sonra babamla konuşup büyük ihtimalle asgari ücretle en azından sabredip 1 yada 2 yıl çalışma var kafamda. Ben çok para harcayan birisi değilim, zaten yıllarca izole olmuş bir hayat yaşadım. Para biriktirme kısmında çok sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. 2 yılda istediğim ameliyatları kesinlikle karşılayabilirim. Dediğim gibi benim amacım yakışıklı olmak falan değil. Ortalama bir yüze sahip olmak istiyorum.

Alıntıları Göster
    benim kadar dipte değilsin bence. 10k maaş versen insan içine çıkıp çalışamam şuan. bende 18 de bluepilled yaşarken youtubedan sitemden kenara 130k attım artık faiz hariç gelirim yok. onunla cope yapıyorum biraz. babam asker emeklisi silahını giyinme dolabında saklıyor intiharım çok kolay olacak

• Seni güzel bulmasi gereken yalniz bir kişi onun da seni tipinden cok ruhen sevmesi lazim o halde ruhunu gelistir muhterem

Sevgi ve pozitif enerji ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss atmadığın sürece bu konuda yapabileceğimiz bir yorum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BearGyrlls

Ss atmadığın sürece bu konuda yapabileceğimiz bir yorum yok.
    SS'lik bir durum yok çünkü. Deformiteye sahip olduğumu biliyorum. Yolda yürürken hiç kimsede bende olan özellikleri görmüyorum.
  • DAYDREAMING YAPARAK YAŞAMAKTAN BIKTIM. KAFAYI SIYIRICAMMMMMMMMMMMM. 4/10 LUK SUBHUMAN TÜRK POPU DİNLEYEN KIZIN BİLE İLGİSİNİ ÇEKEMİYORSAK NEDEN YAŞIYORUZ LAAAN NEDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 13 Ağustos 2019; 21:35:38 >
  • Ya bu bebe dalga geçiyor yada psikolojin bozuk birader kendi çapında bir kız ile çıkmaya çalış herkes mükemmel değildir nasıl insanlar türedi forumda arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeCuTioN66

Ya bu bebe dalga geçiyor yada psikolojin bozuk birader kendi çapında bir kız ile çıkmaya çalış herkes mükemmel değildir nasıl insanlar türedi forumda arkadaş
    Ne dalga geçmesi? Herkes mükemmel değildir ama deforme de değildir. Benim sorunum yakışıklı olamamak değil normal olamamak. Lütfen bir daha yazma benim konuma.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.