Şimdi Ara

Normal Ogameden bıkanlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar normal ogame den bıkanlar buraya metal madenini 1.kademeye basarken sadece 1dk 47 sn değil sadece 26 sn ewt arkadaşlar süreler bu oyunda kısaltılmış her saat de 50000metal 50000kristal 30000deutrium geliyo üstelik metal madeni 1.kaemeye basmadan günlük 1miyon 232bin metal basıyo
    kristal madenini 1.kademeye basmadan sadece 960000kristal üretiyo üstelik imparatorluk bölümü bile var deutrium ise günlük 720000 üretiyo inşllah behenirsiniz
    NOT:ŞU 2 GÜN İÇİNDE SİTEYE GİRMESENİZ İYİ OLUR(ZATEN GİREMESSİNİZ)BUGLARA ÇÖZÜM İÇİN SİTE 2 GÜNLÜĞÜNE BAKIMDA CUMARTESİ GÜNÜ OYNARSANIZ İYİ OYUNLAR

• 1. sitenin adı ne
    2. patlama riski çok yüksek gibi duruyo ne sahte oyunlar patladı patentsizliktn
  • Forumda verilmişti bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

1. sitenin adı ne
    2. patlama riski çok yüksek gibi duruyo ne sahte oyunlar patladı patentsizliktn

+1
  • ne sitenin adı hemen söölein

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::brutal::.. -- 28 Temmuz 2007; 18:42:10 >
  • oyunun adını söyliyimwww.trogame.org üstelik bu senin gibi adamlar hala var mı bu forumda git araştır bakalım bulursun bunla dağir bir konu bu forumu bırakıcam o kadar iddalıyım hemen ön yargı neymiş efendim bu forumda verilmişSana dycek bir şey bulamıyorum araştırmıyosun sonra bu forumda daha önce verildi sallama beeeeeeeeee
    brutal kardes ben oynuyorum 26.sıradayım şuan site açıldı ama sadece 2.evren ile 4.evren

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyundan pc ban yedim yardım..
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: betafanclub

Arkadaşlar normal ogame den bıkanlar buraya metal madenini 1.kademeye basarken sadece 1dk 47 sn değil sadece 26 sn ewt arkadaşlar süreler bu oyunda kısaltılmış her saat de 50000metal 50000kristal 30000deutrium geliyo üstelik metal madeni 1.kaemeye basmadan günlük 1miyon 232bin metal basıyo
    kristal madenini 1.kademeye basmadan sadece 960000kristal üretiyo üstelik imparatorluk bölümü bile var deutrium ise günlük 720000 üretiyo inşllah behenirsiniz
    NOT:ŞU 2 GÜN İÇİNDE SİTEYE GİRMESENİZ İYİ OLUR(ZATEN GİREMESSİNİZ)BUGLARA ÇÖZÜM İÇİN SİTE 2 GÜNLÜĞÜNE BAKIMDA CUMARTESİ GÜNÜ OYNARSANIZ İYİ OYUNLAR

4000 metal, 3200 kristal, 1200 deu veriyor.

Oyundaki uçuş süreleri de kısa.

24*5000=120k metal yapar. kademe basmadan 1m maden nereden geliyor, anlayamadım.

Oyunda buglar yüzünden havada milyon kom.lar Atılganlar geziniyor. BİR RİVAYETE GÖRE oyun 1.si de site sahiplerinin akrabasıymış(onların forumunun yalancısıyım).

Oyunda kimse olmadığı için biraz sıkıcı ama üretimler vs hızlı olduğu için ogame arasında oynanabilecek ve kolayca gelişilebilecek bir oyun.

Yine de çok fazla BUG var. mesela %ler değiştiğinde maden üretimleri arada sırada orantısız artıyor.

• yha oynayalım ama oyunda çok bug oluo bide bu siteler salam deil heran kapanabilio..
  • quote:

Orjinalden alıntı: closed01

yha oynayalım ama oyunda çok bug oluo bide bu siteler salam deil heran kapanabilio..

yha=ya
    oluo=oluyor
    bide=birde
    salam=sağlam
    deil=değil
    kapanabilio=kapanabiliyor

Lütfen dikkat edelim

Oyun iyi güzelde kapanırsa kıymeti yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: gözleme

quote:

yha oynayalım ama oyunda çok bug oluo bide bu siteler salam deil heran kapanabilio..

yha=ya
    oluo=oluyor
    bide=birde
    salam=sağlam
    deil=değil

Lütfen dikkat edelim

tamam dikkat ederiz ama şunu söyliyeyim nasıl yazacağımı sana soracak değilim..(oldumu?)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gözleme

quote:

yha=ya
    oluo=oluyor
    bide=birde
    salam=sağlam
    deil=değil

Lütfen dikkat edelim

tamam dikkat ederiz ama şunu söyliyeyim nasıl yazacağımı sana soracak değilim..(oldumu?)

• Ben suan 3. yüm ismim NeedForYou SetuP ittifak başkanıyım oyun açıldığında 150 puanın üstündekiler alınacaktır 2. ve 3. ler bu ittifaktadır 35 kişi var oyunda benim sıram Şöle

Oyuncu Puan/Filo/araştırma
    NeedForYOu 3. 1. 5. iste istatistiklerim filoda birinci arastırmada 5. puan sıralamasında 3. yüm

İttifak Puan/Filo/arastırma
    Galaxia 1 2 1
    [SETUP 2 1 2] => buda bizim ittifak ama oyun birincisi havadan 100 puan kaptı nasıl oldu anlamadık ama neyse 119 dan 408 e çıktı bir iş var dioruz ama beklioruz alımlar tam gaz devam
  • normal ogame gibimi yoksa ogame göre farklımı

farklıysa farkı ne söyleyebilirmisiniz ben ogame evren 40ta oynuyorum

orda üretim 2X
  • iyi oyun getirdim ama foruma dimi arkadaşlar ama bug var acemiliğine verin sitenin site şuan onarımda daha güzel olucak başlangıç sayfası güzelleştirilicek
  • getirdin getirmesine ama bu siteler güvenilir deil işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRsErİ_kİsS

normal ogame gibimi yoksa ogame göre farklımı

orda üretim 2X

kimse soruma yanıt vermeyecekmi yaaa
  • quote:

quote:

normal ogame gibimi yoksa ogame göre farklımı

orda üretim 2X

kimse soruma yanıt vermeyecekmi yaaa

Farkı BUG'ı

Oyun normal ogame gibi. Ancak oranlar daha farklı. Mesela maden için ogame ile kıyaslarsak, atıyorum X3,745, kristal için kıyaslarsak X2,21 gibi oranlar verebiliriz.

Bir gün içinde 8 koloni atıp iyi bir filo yapılabiliyor. Ancak filo menüsünde kolonilerin hiç birisi görünmüyor. Oyun daha çok eksik. Yeni koloni atıyorsunuz. Saate 4000 metal üretim ile başlayacakken, siz oyuna girmediğiniz zaman içinde bütün elemanlar yatıyor. Oyuna girdiğiniz zaman üretim başlıyor (sadece yeni sömlerde bu). BAzen beklediğiniz süre ile üretilen miktarlar birbirini tutmuyor. (5200 metal/saat için bazen 1 saatin sonunda 9000 falan üretilebiliyor. Böyle BUGa can kurban)

Yine de eğlenceli. Bu sabah 5 saat boyunca 1 online üye vardı mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkafa -- 22 Ağustos 2007; 13:51:56 >

• Ya Şu Siteyi Bakıma Aldırma Giremiyoruz Ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: IxCedriCxI

Ya Şu Siteyi Bakıma Aldırma Giremiyoruz Ama

Aman boşver gireme, bakım olsun da şu böcekler bi ilaçlansın. Sonra yine gireriz nasıl olsa

Bir de ne zaman bakımdan çıkacağını öğrensek daha iyi olacaktı tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkafa -- 22 Ağustos 2007; 23:27:25 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.