Şimdi Ara

Normal olamaz değilmi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gigabyte anakart orta sınıf bişey adını tam hatırlamıyorum
    2x2 gb corsair dominator gt ram
    1 tb caviar black hdd
    hd5850 ekran kartı
    amd phenom II x4 2.8 işlemci
    aerocool kasa ve 550 w power
    windowsd xp

şimdi bu sistemle bazı oyunlarda takılmalar yaşıyorum. örneğin gta4 te ayarları arttırınca çok kasılıyor.hard truck, german truck simulator gibi basit oyunlarda kasılıyor bazen.ekran kartı sıcaklığımda 65 i geçmez ve 10.9 sürücüsü yüklü.arkadaşlar sorun nerde sizce?? kasılması normal değil heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurbin -- 17 Kasım 2010; 23:38:09 >

• Disk birleştirme öneriyorum, çok büyük boyutlu bir diskiniz var.
  • c ye 150 d ye 850 ayırmıştım birleştirme ne işe yarar? performans artarmı?? bi de verilerim silinmeden yapabilirmiyim.
  • bende psu değişikliği ve win 7 öneriyorum psu zayıf gibi geldi bana
  • psu benimde kafama takılıyor ama win7 ye geçmem oyunlardaki performansı arttırırmı? takılmaları azaltabilirmi yani?
  • bi kere dx 11 var w 7 de ekran kartında dx11 destekliyse bu senin için çok büyük bi avantaj
    dahası w7 daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 18 Kasım 2010; 14:46:34 >
  • Ekran kartın directx 11 destekliyor. Win xp sadece direcet 9 u gösterir ona göre performans alırsın. win 7 directx 11 i destekliyor. Ayrıca o sistemle win xp kullanıyorsan sisteme yazık etmiş olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Bu durum normal mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki win7 yi orjinalmi almak zorundayım lisanslı olmayanlar iş görürmü?? hiç bilgim yok win7 hakkında.
  • o tamamen senin tercihin lisans konusu ama lisansız olanlarda aynı internette araştırın
    burada bu konuda daha fazla bilgi vermek yasak
  • son bişey soruyum o zaman ultimate versiyonumu iyi olan??
  • evet ultimate 64 bit senin sisteme uygun
    64 bitte ram 4 gb olur ama bazı programlarda sorun yaşarsın
    32 bitte ram 3.25 görünür hiçbi programda sorun yaşamazsın sen karar ver
  • bence donanımın desteklediği bütün herşeyi kullanabiliceğin bi işletim sistemi seçmelisin. işlemci 64 biti hayli hayli destekliyo zaten. ben 64 bit kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir programda uyum sorunu yaşamadım. 64 bit yüklemeni tavsiye ederim
  • win 7 ultimate 64 bit yükle
  • xp de yaptıklarımın tamamını yapabilirmiyim ??? sorun yaşarsın dediğiniz ne gibi programlar mesela?? oyunlarda değişen bişey olurmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.