Şimdi Ara

normal oyun neden böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adc de zayıfım diye adc çalışayım diyorum,giriyorum oyuna solo kavgası oluyor botta tek başıma takılmak zorunda kalıyorum,ezilince tabi bizim amumu eloboost yapmış bu draven diyor ben cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum ana avrat sövmeye başlıyor,bir insanın bir rolü öğrenmesi için ne yapması lazım cidden normal oyun cidden çok low

wl de çok kötü değil +70 felan

• Az önce ADC denemek için girdim 350 küsür farm yaptım fakat takıma Kha'Zix'e full tank çıkılır noobmusun sen diyen adam olduğu için kaybettik.Bütün normal oyunlar böyle.
  • alışman gerek yenisin galiba normal oyunda
  • TR niye böyle? Weste geç rahatına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equaties

TR niye böyle? Weste geç rahatına bak.

ranked ile sorunum yok ama normal oyun cidden cinnet stream izleyerek öğrenip rankedda alışsam olabilir mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasos Pls

quote:

ranked ile sorunum yok ama normal oyun cidden cinnet stream izleyerek öğrenip rankedda alışsam olabilir mi sizce?

Bence öyle daha mantıklı. Sorumluluk hissiyatınız oluşuyor az da olsa. Ayrıca korkmayın şu ADC rolünden Farmınızı yapın, gerisi geliyor zaten. Soğukkanlı olup, oyunu takip etmek yetecektir farmın yanı sıra.

• Ilkokullular dolusmus normal game e adamlar sirf mid aldim diye bende midim deyip kitliyor0/30 gidip afk kalcam dedi oyun sonu ben 8/11/17 nidalee feedleyecem diyen adam 25/6/5 ve yenildik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bence öyle daha mantıklı. Sorumluluk hissiyatınız oluşuyor az da olsa. Ayrıca korkmayın şu ADC rolünden Farmınızı yapın, gerisi geliyor zaten. Soğukkanlı olup, oyunu takip etmek yetecektir farmın yanı sıra.

saolun o zaman hocam birde öyle deniyim

• 10 wın streak aldım normal oyunda bugünlerde. Çok normal insanlar geliyor. Kimse kavga etmiyor.. +26 yaptım devam ediyorum Allah bozmasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

saolun o zaman hocam birde öyle deniyim

Bir de yazmayı unutmuşum Birçok ADC oyuncusunun hatta tüm koridor oyuncularının düştüğü hataya düşmeyin. Sürekli sabit build çıkmayın. Rakibinize göre eşya dizilimi yapın. Örneğin ADC oynuyorsun ve karşında, atıyorum, Leona ve Caitlyn var. Erkenden Banshee Duvağı çıkmak mantıklı bir karar olacaktır bence.

• Bende normal oyunlardan memnunum ranked ta takımına bronz-silverV gelirken normal gamede takımıma ve karşıya SilverI-gold-Plat geliyor. neredeyse 10 oyunum 6sını platlar ile oynuyorum işte o zaman tat alıyorum oyundan
  • benim de son iki normal oyunun kabus gibiydi istediği rol kalmayınca tolliycem diyip aptal aptal şeyler yapan isnsalar dolu bu süre trye uğramama kararı aldım ben de
  • westte normal giremiyorum o kadar iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bot pre yapın
  • Normal oyunda tek basına adc gelistiremezsin.cunku yanına muhtemelen supportlukla uzaktan yakından alakası olmayan biri gelicek.duo gireceksin.o solo kavgalarına da hastayim bakıyorum match historylerine cok mu iyiler acaba diye hic oyle iyi olanı da görmedim.cogu da feedliyip junglera sovuyor zaten.

• @Nasos Pls, seninle girecek bir sup bulmalısın normal gamede, yoksa adc oynamak pek sağlıklı değil. Çünkü, pick ekranında adam supum diyor oyun içerisinde farmı alıyor, warddan bihaber, junglerın geldiğini görüp 50 kere pingliyorsun ama harita kontrolünden yoksun. Normal gamede TFde seni koruyan olmaz ayrıca, bir başınasın, adamlar kill için bir kişi peşinde dört kişi koşar.
  • Bot pre yapmak çok mu zor ?

• saolun öneriler için arkadaşlar bir de premade deneyeyim o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.