Şimdi Ara

Normal ses seviyesinde en iyi 2+1? (Edifier m3300 alındı- memnun kalınmadı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2+1 hoparlör alacağım. Başlıkta belirttiğim gibi çok yüksek seslere çıkmayacağım yani yüksek sesteki bozulmalar önemli değil. İstediğim normal seviyede bana en temiz ve detaylı sesi verebilecek 2+1 veya 1+1. Mid ve tizlerin doygunluğu bass tan daha onemli benim için. Bütçem 150tl ye kadar. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexxerss -- 4 Haziran 2011; 14:14:20 >

• Tiz istiyorsan mutlaka tweeter olan modellere bakmanı öneririm, genelde Edifier setlerin bolca bulunuyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-m3300sf-m3300sf-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43910

http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-x600-x600-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43918
    http://site.hardwarena.com/Edifier-X-600-Incelemesi.html

• sagolun arkadaşlar. edifier i hiç düşünmüyordum. şimdi bu modelleri inceleyeceğim.
  • solo 6
  • Yahu ne edifiermiş ha millet seçeneksizlikten markanın pazara ilk girdiği günden beri tutturdu edifier de edifier...Aynen diğer markalarda da olduğu gibi...İnternet denen bir şey var orada çeşitli incelemeler ve yazılar mevcut hatta demo yapılabilen teknoloji marketler mevcut bunları hiç biriniz mi okumuyosunuz veya hiçbiriniz mi gidip deneme imkanı bulamadınız...Ben hemen hemen hepsini dinledim öyle vay be bu da neymiş böyle dediğim hiç bir sistemi olmadı...O masa büyüklüğünde subwoofera sahip bir iki tane sistemi var onlar başlı başına sadece yüksek gürültü başka birşey değil....Bu arada bunları yazarken tabii geriye dönük çeşitli kıyaslamar yaparak yazıyorum...Bol kepçeden sallayarak değil..Beğeniyle kullananlarada saygım sonsuz sonuçta rölatif bir şey bu kulaktan kulağa değişir ama genel kabul görmüş gerçekler de vardır ki onlar da böyle durumlarda referans alınan bilgilerdir..

İkinci el bölümünde bir adet M-AUDIO AV30 var...vkronik satıyor tertemiz cihaz onu al kafan rahat etsin...Esas mid+tiz performansını bu şekilde alabilirsin...Edifierden falan birşey bekleme bu konuda en önemli husus kullanılan amfinin sınıfı ve kalitesidir (keza içindeki devreler,kapasitörler vs..vs..) M-audio da yüksek sese değil kaliteye önem vermiş ki A+B sınıfı yüksek ses kalitesine sahip amfi devresi kullanmış...Yoksa gider diğer markaların yaptığı gibi basardı D sınıfını oraya da yazardı 50+50 watt rms diye millet de hemen atlardı ooowwwww 50+50 watt ne biçim ses verir bu diye....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • solo6
  • creative gigaworks t20 edifier modellirnden iyi midir?
  • Creative t3. Dinlemeden karar vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quikcem -- 3 Haziran 2011; 18:14:30 >
  • evet arkadaşlar son olarak edifier m3300sf ile creative gigaworks t20 arasında kaldım. ikisinin fiyatları neredeyse aynı. hangisini al dersiniz?
  • z4 kesinlikle dinle.sos seste bile bozulma yok baslar tizler dengeli ses kristal gibi.
  • evet arkadaşlar edifier m3300sf modelini aldım. pek tatmin olmadım. sesler detaysız ve karaktersiz geldi bana. ilk hoparlörüm olduğu için kesin birşey söyleyemiyorum ancak herhalde 120tl ye bu kadar oluyor. örnek vermek gerekirse ben kulaklık olarak sennheiser cx300 kullanıyorum. bu hoparlörün verdiği detay sennheiser cx300 ün yarısı kadar. standard bir kulaklığın hoparlör versiyonu diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexxerss -- 4 Haziran 2011; 14:25:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexxerss

evet arkadaşlar edifier m3300sf modelini aldım. pek tatmin olmadım. sesler detaysız ve karaktersiz geldi bana. ilk hoparlörüm olduğu için kesin birşey söyleyemiyorum ancak herhalde 120tl ye bu kadar oluyor. örnek vermek gerekirse ben kulaklık olarak sennheiser cx300 kullanıyorum. bu hoparlörün verdiği detay sennheiser cx300 ün yarısı kadar. standard bir kulaklığın hoparlör versiyonu diyebiliriz.

güle güle kullanın.
  • Edifier'dan birçok kişi şikayetçi. Sanırım bu markadan uzak durmak lazım.
  • bende uzak durmak lazım diyemiyorum açıkçası çünkü daha önce başka bir hoparlör kullanmadım dediğim gibi. sadece ben bu üründen memnun kalmadım ancak diğer markaların bu fiyat aralığındaki ürünlerinin ne sonuç vereceğini bilmiyorum. sanırım yukarda verdiğim örnek daha açıklayıcı olmuştu. ses detayı ve karakteri açısından normal bir kulaklığın verdiği kadar detay veriyor. tabiki ses düzeyi aynı değil çok daha yüksek. forumda benden çok daha deneyimli kişiler var. onlar bu durumu yorumlarlasa çok daha iyi olur. amacım edifier ürünleri kötülemek ve uzak durun demek değil.
  • Kulaklık dan sonra bu sistemi dinlerseniz doğal olarak beğenmessiniz :) bendede aynı şey oldu zamanla alışıyor insan fiyat çıtanı biraz daha yükselttip 2. el audioengine a3 almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonnahell

Kulaklık dan sonra bu sistemi dinlerseniz doğal olarak beğenmessiniz :) bendede aynı şey oldu zamanla alışıyor insan fiyat çıtanı biraz daha yükselttip 2. el audioengine a3 almanı tavsiye ederim.

Ses sistemi aynen bu şekil başlar işte,ilk önce adımını atarsın beğenmezsin,sonra başka alırsın sonra yine başka,bu böyle gider ama hep başta tatmin olur sonra beğenmezsin
  • Bende yaklaşık 2 ay önce edifier aldım.modeli R1900T III studio monitör olarak geçiyor ama kullanım amacı pc hoparlörü diyebilirim. açık konusmak gerekirse bu markayı daha önceden duymamıştım ben. acayip bir tereddüt vardı içimde.kutusunu elime aldıgım da gerçekten kaliteli bir şey aldıgımı hissettim ama

sıra dinlemeye gelince aşırı derecede beğendim diyebilirim istediğimi verdi bu kadar beklemıyordum. hafif mid ağırlıkllı gibi ve tizler önde kesinlikle mid-bass kamburu yok sistemde. azam aliden tutun armine kadar dinlıyorum asıl elektronik müzik dinlerim ama enstrumantal müzik de çok iyi gidiyor.Ve düşünün dandik onboard da kullanıyorum ve son seste tane tane gelıyor sesler.Anltmak istediğim kimsenın saçma sapan yorumlarına bakmayın ses göreceli bir kavramdır.jamo da dinledim iddialı konusacağım ama bir m audio dan bir edifier dan belirgin farklar göremedim.sadece tizler daha belirgin ve ses gücü daha yüksek.

Edifier gerçekten cok kaliteli.M audio da iyi kesinlikle marka fanatikliği yapmam. ama 300 liraya bundan daha iyi monitör bulmak imkansız gibi.Alırsam yine edifier alacağım s730 modeli harika gözüküyor dinleyen arkadaşlar var forumda bayağı beğenmişler

isteyen burdan fotoğrafına bakabılır;

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/11/4705.jpg

konuyu dağıttım affola.dağıtmamdaki sebep bu tür markaların insanlarn aklına kalitesiz olarak yerleşmesi.

• @fosther dostum yanlış anlama ama madem o kadar önem veriyorsunuz bu işe neden laptopun o/b ses kartı ile müzik dinliorsunuzki

isterseniz size x-fi audio notebook satabilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.