Şimdi Ara

North Americada düşük ping?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Proxy switcher ile (amerikaya ayarlayıp) düşük ping ile oynamak mümkün mü? Deneyen ya da hakkında bir bilgisi olan yardım edebilir mi?

• ping olsa bile oyun gayet akıcı oluyor niye böyle birşey yapma peşindesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crooked

ping olsa bile oyun gayet akıcı oluyor niye böyle birşey yapma peşindesin?

Nasıl akıcı oluyor ki 200 ping ? Last hit ve refleks çok zorlaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crooked

ping olsa bile oyun gayet akıcı oluyor niye böyle birşey yapma peşindesin?

bana 50 60 pingle oynamak varken neden 200 pingle oynamalıyım bunu söyle? Yani kötü bi bilgisayarla düşük grafiklerde oynarsın ya da durumun var ise en iyi bilgisayarı alıp her şey very highda 150 fps ile oynarsın. iki türlü de akıcı oynayabilirsin. Ne gerek var değil mi?
  • bence boşuna uğraşma çalışmaz gibime geliyor sonuç olarak sadece ip değişiyor internete bağlandığın yer gene türkiye.
  • Wtfast programını kullanarak kaliteli hat üzerinden ABD'ye direkt bağlanabilirsin, ama fazla ping düşürmüyor ben denemiştim. 25-30 arası ping düşürüyor.
  • Teşekkürler cevaplar için. Bende bir deniyeyim. Sonucunu buraya yazarım. Şimdi patchi indiriyorum NA nın.

edit: aklıma şuradan geldi normalde pingim 80-90 arasıdır. Bir siteye kaydolmak için avrupadaya göre proxy ayarladım ve pingim şu an 50 lerde. Belki tesadüftür ama işte insanın içine kurdu düşürdü bir kere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snshyn -- 16 Ağustos 2012; 10:10:54 >
  • Ultrasurf programı ile 140 lara kadar düştü pingim. Na da oynayanlar oynamak isteyenler kullanabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.