Şimdi Ara

North Bayou Nb F80 Amortisörlü Monitör Tutucu Kol (430 tl) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
7
Favori
24.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jayus

Hocam, nereden sipariş verdiniz. Kaç kg taşıma kapasiteli size gelenler.
    Akıllıphone’dan Aldım Hocam.

North Bayou Nb F80 Amortisörlü Monitör Tutucu Kol (430 tl)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• JacquesC kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam 9 kg görünüyor, teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Avionics kullanıcısına yanıt
    Peki bunun NB F80 den farkı nedir tam olarak. Fiyat tam iki kat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geek90 kullanıcısına yanıt
    Tasarimdan baska farki oldugunu dusunmuyorum tabi Flexyarm 32" tasima kapasitesi oldugu bilgisi yer aliyor ozelliklerinde de NB F80 32" taşır mı taşımaz mi emin olamadigim icin Flexyarm'ı soyledim bayadır takip ediyorum flexyarm'ı fiyatı dusmuyor hic. Bundan emin olabilsem alicam. Flexyarm incelemesini Burak Şolt yapmisti, onun odasında kullandığı monitör tutucu kollarda ayni marka. Youtube da aratirsan bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avionics -- 9 Haziran 2021; 21:0:41 >
  • Nehars kullanıcısına yanıt

Hocam, kaç defa ayar yaptım hatırlamıyorum. Ürünün belli bir kalitesi ve sunabileceği bir limit var. n11 den aldığımda yorumlara bakarak almıştım. Sanırım bizim insanımızda puanlama yorum konusunda biraz baştan sallama iş yapıyor. Benim gibi oyuna göre monitör ayarı yapan oyuncular için uygun bir ürün değil. tabi herkesin bütçesi var. Bana göre 5 üzerinden 3 alacak bir ürün. Almak isteyenler çok beklentiye girmesin benim gibi. Ben aldığımda kurulumu yapılan ürün alınmaz gibi bir not vardı kutuda o yüzden iade sorunları ile uğraşmak istemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün sabah kargolananlardan gelen var mı? 2 tane almıştım ayrı ayrı, kargoya verilmişti sonra arayıp tek kargoda göndereceğiz dediler takip kodlarının biri iptal olmuş diğeri araca yüklendi olarak duruyor hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 10 Haziran 2021; 12:39:14 >
  • uzun zamandır bende niyetliyim 2 adet 27' monitörüm var,

şunu almayı planlıyordum 600TL ye denk geliyordu,

https://tr.banggood.com/BlitzWolf-BW-MS3-Dual-Monitor-Stand-with-Dual-Pneumatic-Arms,360-Rotation,+90-to-45-Tilt,180Swivel,Adjustable-Height-and-Cable-Management-p-1707787.html?cur_warehouse=CN&ID=6287830&rmmds=search

Daha sonra konuda tek tek almanın daha güvenli olacağını yazmış arkadaşlar, acaba bu teklilerden 2 tane mi alsam bilemedim. Bu blitzwolf olanı kullanan duyan var mı çok mu kötü?

edit: aldım bende 2 tane fiyat uygun ve çabuk gelir düşüncesiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 10 Haziran 2021; 13:7:38 >

• Stokları tükenmiş. Dayanamayıp ben de almıştım dün. 32 inç samsung odyssey g5 için umarım istediğim şekilde performans alırım. Flexyarm 107'ye ben de bakmıştım ama uzunluğu sanırım neredeyse aynı nb f80 ile. Yukarıdaki blitzwolfun teklisi de aşağı yukarı aynı uzunlukta. Sanırım 700-800 gözden çıkarıp f100a gibi bir model almadığın sürece uzunluklar birbirine yakın.

• montajı az önce yaptım, masa kullanım alanı için bayağı yer açıldı, eğer zaman içerisinde kalibrasyon ayarı sürekli bozulmazsa memnun kalırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehars

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Tekrar satmayı planlıyor musunuz? Özellikle F100A modelini.

• Kurulumu yaptım da beklediğim gibi çıkmadi. Alt plastiği dikkatli açın kablo saklamak icin olan yeri, tırnağın birini kırdım, bir tane vidayı çıkardıktan sonra aşağı çok bukmeyin.

Şu orta noktası çok sert iki elle anca toparlanıyor. Ayar kısmı altında sanırım ama gevsetsem de çok sert bir şekilde döndüğü için kullanışlı değil. Bir yerde hata mı yapıyorum?

• Dün öğlen satın aldığım ürün bugün teslim edildi, kurulum gayet kolaydı 30 dakikada halledebildim. Kullanım ile ilgili şu an bir şey söyleyemem ama masamda gerçekten gözle görülür miktarda yer açıldı.

bir de fotoğraf ekleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 11 Haziran 2021; 13:11:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alister Vale

Dün öğlen satın aldığım ürün bugün teslim edildi, kurulum gayet kolaydı 30 dakikada halledebildim. Kullanım ile ilgili şu an bir şey söyleyemem ama masamda gerçekten gözle görülür miktarda yer açıldı.

bir de fotoğraf ekleyeyim

Hocam masa çok hoş duruyor. İlgimi çekti. Eğer internet üzerinden aldıysanız marka modelini rica edebilir miyim

• Guilty Crown kullanıcısına yanıt
    Ürün 20 dolar Kargo 30 dolar mı neydi. 350₺ gibi mal olmuştu. Yurtiçi ile geldi diye hatırlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

Hocam masa çok hoş duruyor. İlgimi çekti. Eğer internet üzerinden aldıysanız marka modelini rica edebilir miyim

Alıntıları Göster

IKEA dan aldım hocam,

2 adet alex, bir de üstüne tablasını aldım. 1300tl civarı tutmuştu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alister Vale

IKEA dan aldım hocam,

2 adet alex, bir de üstüne tablasını aldım. 1300tl civarı tutmuştu sanırım.

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim hocam, gittiğimde göz gezdireyim bir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.