Şimdi Ara

Norton 360 mı? Bitdefender Internet Security 2013 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PCNet dergisi aralık ve ocak sayılarında hediye olarak 3 aylık lisanslı ;
    Bitdefender Internet Security 2013 ve Norton 360 güvenlik programlarını verdi.

Sizce hangisini tercih etmeliyim?
    3GB RAM , İntel i3 işlemci , HP G62 Model laptop kullanıyorum.

Tavsiye ettiğiniz programın yanında firewall kullanmalımıyım , eğer kullanıcaksam firewall öneriside iyi olur.

Görüşlerinizi bekliyorum , Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 27 Ocak 2013; 0:34:18 >

• şu an bitdefenderi kullanıyorum 3 gb ram intel pentium masaüstü var kasma durumu yok norton 360 içinde aynı şeyleri diyebilirim. bana göre bitdefender nortondan bir adım önde ayrıca firewall kullanmana gerek yok
  • ikisi de iyi ama bitdefenderin ekstra bir kaç özelliği var bitdefender kullanabilirsin içinde güvenlik duvarı var ve yeterli ayrıca başka gerek yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 29 Ocak 2013; 17:12:48 >
  • bitdefender norton a göre daha başaralı
  • Tabikide bit defender 2013.2012nin son çeyreğinde bitdefender 2013 1.seçildi en iyi antivirüs programları listesinde.Norton o listede çok çok gerilerde.
  • ben 3 sene arka arkaya lisanslı bit defender kullandım. Son 3 senedir de lisanslı Norton kullanıyorum. Sanki norton daha iyimiş gibi geliyor bana.
  • bitdefender yarışı biraz daha önde götürüyor sanki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: papift

şu an bitdefenderi kullanıyorum 3 gb ram intel pentium masaüstü var kasma durumu yok norton 360 içinde aynı şeyleri diyebilirim. bana göre bitdefender nortondan bir adım önde ayrıca firewall kullanmana gerek yok

6 çekirdek i7 extreme ve 6gb ram sistemimi kastı.İlginç bir durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanss

quote:

Orijinalden alıntı: papift

şu an bitdefenderi kullanıyorum 3 gb ram intel pentium masaüstü var kasma durumu yok norton 360 içinde aynı şeyleri diyebilirim. bana göre bitdefender nortondan bir adım önde ayrıca firewall kullanmana gerek yok

6 çekirdek i7 extreme ve 6gb ram sistemimi kastı.İlginç bir durum.

Zaten bende herkesin kasıyor dediği antivirüslerin hiçbiri kasmıyor. Benim bilgisayarı seviyorlar herhalde :D
  • Arkadaşlar sırf bu konu yüzünden üyelik açtım Bitdefender denen baş belasının artık programını kurmayı bırak ismini anmam. öncelikle antivirüslerle çok vakit geçirip sürekli test eden biri olarak bitdefender tamamen çok reklam yapmış yok işte sitelerde dergilerde birinci seçilmeler filan yalan hepsi ve sırf bu yüzden milletin bilinç altına yerleşmiş söylendiği gibi kadar olmayan, parası bol bir firmadır yani reklamdan ibarettir. bilgisayarımda özerkliğini ilan etti resmen silinmiyor kaldırdım program ekle kaldırdan kalktı tamam ama hala aşşada bana el sallıyor. silmek içinde netten ayrı bir program indirdim yok böyle birşey pc min özellikleri çok iyi olmasına karşın 20 dakikada sildi tarıyo siliyo tarıyo siliyo bi cilveleniyor allahım birde bana sormadan işimin ortasında pat diye reseti çekmezmi pc ye delirdim tamamen reklamdır bitdefender updateli ve lisanslı kullandığımıda belirtmek isterim. kimseyede kesinlikle önermem. sadece şunu söyleyim Nortonun inanılmaz faydasını gördüm yıllardır halada kullanıyorum müşteri desteği ve virüslü gördüğü dosyayı şu kadar kişi daha bu dosyayı kullandı gibi önermeleri çok güzel senelerdir norton kullanmayıp hala norton kasıyor diyenlere selam olsun, fişek gibi güncellemeleri çok sık sessiz uyarısız güncelliyor kb lik dosyalarla çok memnunum Norton internet security 2014 den özelliklede virüslü dosyaları görünce bu güvenilir deyince eyvallah çekişi sildiği dosyaları 2 tıkla geri getirebilmeniz müthiş Nortondan zamanında sizler gibi şüpheliydim ama karar verdim Norton 1 numara. Kasperskyninde yüksek boyutlu updateleri interneti tıkaması ve müşteri sömürme politikasıyla beraber ölene kadar Norton. Nortana çamur atanlar ilk baş arayüzünü inceleyip iyice bir öğrenmelerini öneririm. bu arada pc özellikleri düşük olanlarada kesinlikle eset smart security öneririm küçücük minicik sessiz ama çok atik ve fırlamadır çok beğenirim bir sürü bilgisayara kurdum ne bir şikayet ne bir virüs eset firmasınıda çok taktir ederim smart securitysi tadından yenmiyor gerçekten çok geliştirdi kendini Norton kurmayacak arkadaşlara tek önerim esettir çünkü çok büyük bir sıçrayış yaptı laptobumda kullanıyorum hemen hemen nortonun buldugu şeyleride buluyor küçük sinsi sessiz virüs katili Esetide çok seviyorum. Antivirüs konusunda karar veremiyor ve sürekli arayış halindeyseniz size 2 önerim var. 1.si Norton 2. si Eset firmasının ürünlerini tercih etmenizdir işte bu kadar, avg miş aviraymış vb. hiç bulaşmayın zamanında yeteri kadar nasibimi aldım ben o programlardan. Nortonu eğer maddi durumunuz varsa satın almanızı öneririm eğer maddi durumunuz müsade etmiyor ise Nortunu Trial reset programıyla kulanın 6 aylık süre uzatma programları mevcut denemişliğim vardur ne yapıp edip kullanın (Nortonun ücretisiz sürümünde diğer programlar gibi yok satın alın ücretli süreme geçin gibi pencereler açmayıp sizi rahatsız etmemesi gerçekten müthiş diyebilirim sadece altta ufacık bir kalan gün sayısı mevcut). Nortonu kullandığım her gün firmaya dahada saygı duyuyorum paranızın hakkını sonuna kadar hatta fazlasını veriyor, zaten virüslerin bilgisayar ve kişiye verdiği zararlar tartışılmaz boyutta olduğunu düşünürsek. bu aradaka kesinlikle reklam yapmıyorum bende donanım manyağı oyuncu sürekli oyun ve program indirip bindiren bilgisayarı didik didik eden bilgisayar kolik bir kişiyim uzan lafın kısası Nortondur! herkese iyi günler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.