Şimdi Ara

NORTON 360 TÜRKÇE ORJ KUTU ( 3KULLANICI 1 YIL ) KDV DAHİL SADECE 49,90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: brsdrgn

şimdi alma imkanım yok süreyi biraz daha uzatın o zaman alacağım

Ürünlerin gün sayısı ile sınırlı değildir , adet sınırı vardır . Bugun adet biterse kampanyada biter ...
    Şuan için 47 adet son stok kalmıştır . Acele etmenizde fayda var 39,90 TL bedavadan biraz pahalı :)
  • Gun içinde 1 adet almış bulundum. Email ile tarayıp gonderilen anahtar ile 2 PC'de basarılı bir sekilde Norton 360 aktivasyonu gerçekleştirdim. Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventen

Gun içinde 1 adet almış bulundum. Email ile tarayıp gonderilen anahtar ile 2 PC'de basarılı bir sekilde Norton 360 aktivasyonu gerçekleştirdim. Tesekkurler.

İyi günlerde kullanın tekrar görüşmek dileği ile
  • 02.11.2013 Tarihi itibari ile stok bitmiştir.
  • Stok gelirse pm atarmisiniz rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckystar

Stok gelirse pm atarmisiniz rica etsem

Selamlar

Stok eklenmiştir ...Bilginiz olsun ..Son stok ve fırsatlar :)
  • 1 adet aldım. EFIRSAT'a bu fırsat için teşekkür ediyorum. vatanda 1 makineye 83 tl iken 3 makineye 40tl bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightWalker -- 7 Kasım 2013; 18:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightWalker

1 adet aldım. EFIRSAT'a bu fırsat için teşekkür ediyorum. vatanda 1 makineye 83 tl iken 3 makineye 40tl bedava

Bizim için alış veriş keyifti , tekrar bekleriz :)
  • Kutu talep eden varsa son 15 adet sipariş alabilirim...
  • 1 kullanıcılı 1 yıl almayı düşünüyorum fakat satış yapmadığınızı söylüyorsunuz en uygun nerden bulabilirim bilgisi olanlar var mı ?

Ayrıca 6 ay kadar önce forumdan 1 arkadaştan almıştım 3 kullanıcılı 1 yıl bana sadece key gönderdi sağolsun şimdi parolayı değiştirmiş sanırım giriş yapamıyorum şifrelerim vs. hep kayıtlıydı.. Ama koruma süresinde bir sıkıntı yok lisans devam ediyor.. Bu yüzden 1 kullanıcılı 1 yıllık alcam işi riske edemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: A N K A R A

1 kullanıcılı 1 yıl almayı düşünüyorum fakat satış yapmadığınızı söylüyorsunuz en uygun nerden bulabilirim bilgisi olanlar var mı ?

Ayrıca 6 ay kadar önce forumdan 1 arkadaştan almıştım 3 kullanıcılı 1 yıl bana sadece key gönderdi sağolsun şimdi parolayı değiştirmiş sanırım giriş yapamıyorum şifrelerim vs. hep kayıtlıydı.. Ama koruma süresinde bir sıkıntı yok lisans devam ediyor.. Bu yüzden 1 kullanıcılı 1 yıllık alcam işi riske edemem

Bizde sadece Norton 360 3 Kullanıcı 1 Yıl mevcut ...1 Yıl yok .
  • EFIRSAT kullanıcısına yanıt
    3 Kullanıcı 1 yıl nezaman tekrar gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiYaH

3 Kullanıcı 1 yıl nezaman tekrar gelecek?

Stokların hepsiniwww.hepsiburada.com da .
  • EFIRSAT kullanıcısına yanıt
    n11 ve gittigidiyor.com da stoklarınız mevcut?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiYaH

n11 ve gittigidiyor.com da stoklarınız mevcut?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/symantec-norton-360-v6-3-kl-1-yl-88427321
  • Stok mevcuttur .
    Fiyat : 49,90 tl dir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.