Şimdi Ara

NORTON ANTIVIRUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NORTON ANTIVIRUSUN "NT" SISTEMINDE CALISAN VERSIYONUNU BILIYORMUSUNUZ.VEYA NT DE CALISAN SORUNSUZ VIRUS PROGRAMI TAVSIYE EDEBILIRMISINIZ SIMDIDEN TESEKKURLER.

• HIC KIMSE VIRUS PROGRAMI KULLANMIYOR MU YA ?
  • UP
  • antivir'i dene...
    www.free-av.com
  • SAOL HOCAM
  • f-prot veya norton systemworks'u deneyebilirsin.
  • Boşvernortonıu
    kaspersky
    avant
  • www.kaspersky.com.tr
    burdan download kısmından sistemine göre uygun olanı seçip kullana bilirsin.
    kaspersky ı şiddetle öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: drony

Boşvernortonıu
    kaspersky
    avant

-1

boşver kaspersky'yi sen norton'dan şaşma.
  • dediğin şey sistem canavarı
  • Artık aynı şeyi söyleye söyleye dilimde tüy bitti. Hatta tüy bile denemez resmen saç çıktı dilimde. 99 yılından beri Norton Systemworks'den şaşmadım. Celeron 333 ile de kullandım, Celeron 600@900 ile de kullandım, imzamdaki sistem ile de kullanmaya devam ediyorum. Herhangi bir sistem canavarlığını görmedim. Autoprotect özelliği max 6 mb ram yiyor. Genellikle 2-3 mb arası geziniyor. Her türlü oyunu, 3d Mark 2001 testini, ve büyük dosyaları transfer etmeyi denedim. Norton devrede iken ya da devre dışı iken bir fark hissedemedim. Puanım da değişmedi. Ben hodri meydan diyorum. Aksini iddia eden evime misafir olsun kanıtlasın bana sistem canavarlığını. Ben de bunca yıldan sonra bırakmazsam Norton'u adam değilim.
  • şöyle dolu birklasör açta görelim boştaiken iyi tabi
    tümhepsini relatime scan yaparken harcıyo pc'yi ben bunu 2004 için söyledim hatırlatayım her zaman son sürüm kullanma yanlısıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.