www.kaspersky.com.tr burdan download kısmından sistemine göre uygun olanı seçip kullana bilirsin. kaspersky ı şiddetle öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: drony
Boşvernortonıu kaspersky avant
-1
boşver kaspersky'yi sen norton'dan şaşma.
dediğin şey sistem canavarı
Artık aynı şeyi söyleye söyleye dilimde tüy bitti. Hatta tüy bile denemez resmen saç çıktı dilimde. 99 yılından beri Norton Systemworks'den şaşmadım. Celeron 333 ile de kullandım, Celeron 600@900 ile de kullandım, imzamdaki sistem ile de kullanmaya devam ediyorum. Herhangi bir sistem canavarlığını görmedim. Autoprotect özelliği max 6 mb ram yiyor. Genellikle 2-3 mb arası geziniyor. Her türlü oyunu, 3d Mark 2001 testini, ve büyük dosyaları transfer etmeyi denedim. Norton devrede iken ya da devre dışı iken bir fark hissedemedim. Puanım da değişmedi. Ben hodri meydan diyorum. Aksini iddia eden evime misafir olsun kanıtlasın bana sistem canavarlığını. Ben de bunca yıldan sonra bırakmazsam Norton'u adam değilim.
şöyle dolu birklasör açta görelim boştaiken iyi tabi tümhepsini relatime scan yaparken harcıyo pc'yi ben bunu 2004 için söyledim hatırlatayım her zaman son sürüm kullanma yanlısıyım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme