Arkadaşlar hiç araştırmadan ve tam bilgi sahibi olmadan norton ghost 2003 kurdum.Kurmaz olaydım galiba bi bölümün fat olması gerekiyormuş.Önce c:\windows uçtu gitti oraya ibmdos kurmuş diğer bölüme yedekle demiştim ama bilgisayar açılmadı ve windows a girmedi.Bende mecburen format atmak zorunda kaldım.Yalnız bölümler bozuldu c bölümünde 10 mb bi alan yaratmış bende windowsu e dizinine kurdum.Şimdi açılışta seçenek çıkıyor xp mi dos mu şeklinde.Xp içerisinden c ye format atamadım.C ye gelip ordanda format atmaya çalıştım olmadı.C de hala ghost dosyaları mevcut ve kaldıramıyorum.Nasıl format atıp açılışta ki bu durumu düzeltebilirim.(umarım anlatabilmişimdir) teşekkürler
Walla tam anlayamadım galiba disk MBr si ile ilgili bir sorun FDisk menüsünde Aktif partition durumdaki drive Silip External driveları kaldırmadan ! Buraya dikkat sadece aktif Primary dos bölümünü tekrar bölümlendir ama disk size ı manuel olarak girmelisin. Uyarı ..: Diğer disk bölümlerinde kaybolabilir garantisi yok ama deneyebilirsin. Ben bir seferinde bu şekilde benzer bir sorunu çözmüştüm.