Şimdi Ara

Norton GoBack--Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarıma Norton systemworks kurulmuştu bununla beraber gelen Norton GoBack'in çok güzel bir program olduğunu duydum problem anında sistem kaydedilen zamana geri dönüyormuş ancak yanlış birşey yaparım diye pek karıştırmak istemiyorum bana bu programın kullanımını veya herhangi bir sitede açıklamasını gören arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.

• norton goback programını kullanmadanda sistemi geri yükleyebilirsin xp deki sistemi geri yükle özelliği işine fazlasıyla yarar. ama benim bildiğim kadarıyla önce sistemi beckup yapıyorsun bir yedekleme birimine sanırım bu sistemin tümünü o haliyle yedekliyor!
  • Norton Goback kullanımı çok basit sadece yükle daha sonra System Trayden SAğ tıkla Options Bölümüne gir.(Yada program üzerinden ) Buradaki Password kısımlarından eski boş kalmak şartı ile daha önce vermemişsen ! yeni pass belirle . Daha sonra en son sekmedeki revert olayından bilgisayarı her başlattığında yada restart yaptığında revert yapması için işaretle bu kadar.. Programı kursan bile Auto revert 'i etkinleştirmediğin sürece program bilgisayarı başa yüklemez.
  • Yardımcı olan olamayan herkese teşekkürler şimdiden.Aspci79 ayrıntılı bilgin için ayrıca teşekkürler söylediğin adımları uyguladım ama ingilizcem olmadığı için :( sıkıntı çekiyorum ve yanlış bişeyde yapmaktan korkuyorum verileri silmemek için sanırım aynı adımlarla yedek alıyor.Revert olayını işaretlemezsem ben isteyince geri yükleme yapacak heralde öylemi.Her başladığında geri yükleme yapması kaydedilen verilerinde gitmesi anlamına gelmiyormu?
  • Dostum Programı Kurup Auto Revert Seçeneğini işaretlediğin ve şifre girip onayladığın andan itibaren...
    O bilgisayara Auto Reverti devre dışı bırakmadığın sürece hiç bir şey kaydedilemez. Korkma Sadece etkinleştirdikten sonra Kork Mantık aynı ama sürüm olarak GOBACK 3 DELUXE öneririm. Goback kurduğunda bilgisayarında ne varsa olduğu gibi kalır.geri yüklediğinde Auto Reverti Aktifleştirdiğin andaki sistemi görürsün..
  • Yardımın için gerçekten tşk.ler Pekala sence ghost mu yoksa goback mi ne dersin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.