Şimdi Ara

Norton Internet Security $16 3PC 1 Yıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce norton is kullanıyordum. şu 12 tl olan kampanyadan yararlanmıştım. laptop ve pc için kullandım süresi doldu.
    internette biraz araştırma yaptıktan sonra uygun fiyata tekrar norton is bulabildim. eğer almak isteyen varsa 3pc için 1 yıllık 16 dolar.
    fiyat: $19.99
    kupon koduyla 4 dolar daha indirim yapıyor.

adres:
    http://us.norton.com/ps/loem/nss_adobe_us_en_3up_navnisn360_07575.html

kupon kodu:
    USNORTON20

ekleme:
    adres olarak usa'da bir yer seçtim. satın aldıktan sonra mynortonaccount'dan adresi türkiye olarak tekrar değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanweb -- 9 Ekim 2013; 22:36:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanweb

Arkadaşlar daha önce norton is kullanıyordum. şu 12 tl olan kampanyadan yararlanmıştım. laptop ve pc için kullandım süresi doldu.
    internette biraz araştırma yaptıktan sonra uygun fiyata tekrar norton is bulabildim. eğer almak isteyen varsa 3pc için 1 yıllık 16 dolar.

adres:

kupon kodu:
    USNORTON20

ekleme:
    adres olarak usa'da bir yer seçtim. satın aldıktan sonra mynortonaccount'dan adresi türkiye olarak tekrar değiştirdim.

nis2014= version 21.x.x.x

norton internet security 2014 ye upgrade edip kullanabiliyormusunuz?
    ya da bu satın aldığınız nis2012 key'ini nis2014 e girsek çalışırmı?
    denedinizmi? denermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 10 Ekim 2013; 3:50:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanweb

Arkadaşlar daha önce norton is kullanıyordum. şu 12 tl olan kampanyadan yararlanmıştım. laptop ve pc için kullandım süresi doldu.

adres:

kupon kodu:
    USNORTON20

ekleme:

nis2014= version 21.x.x.x

norton internet security 2014 ye upgrade edip kullanabiliyormusunuz?
    ya da bu satın aldığınız nis2012 key'ini nis2014 e girsek çalışırmı?
    denedinizmi? denermisiniz?

yukarıda bahsettiğim yöntemle aldığım nis'in versiyonu: 21.0.2.1
    son sürüm. sanırım bunlarda 2012, 2013, 2014 farketmiyor.

• norton internet security yeni sürümünde yakın geçmişe göre çok ciddi bir performans sorunu gözlemledim....
    aralıklar ile iki farklı bilgisayara yükleyip standart ayarları ile test ettim....
    özellikle internet üzerinde ve e-maillerdeki resimleri açarken (bilgisayara internet security programı yüklü değilkene göre) çok net ve belirgin bir yavaşlık var...
    bunu bilgisayarıma kayıtlı full HD videoları izlerkan de fark ettim... video ların ilk açılış süresi rahatsız edici şekilde gecikiyor...

norton internet securtiy için para verme düşüncem iptal olmuş durumda.. bedava olsa bile yüklemem...
  • aldım, sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.