Şimdi Ara

norton internet security 2006'yı silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı yeni aldım ve norton internet security 2006 v9.0.3.4 yüklü geldi.
    ama ben kaspersky kullanmak istiyordum o yüzden kaspersky ı yüklemeye başladım ve sisteminizde norton yüklü bu program kaldırılsın mı gibi bi uyarı geldi. tamam dedim ve silmeye başladı ama beceremedi:( pc yeniden başladı. defalarca denedim hep aynısı oldu.sonuçta ne kaspersky ı yükleyebildim ne de norton u silebildim. üstelik bir de norton bozuldu. kendim program ekle kaldır dan kaldırmak istedim yine hata verdi advanced uninstaller pro programıyla kaldırmayı denedim yine olmadı. ne yapmam gerek yardım edin pls

• norton biraz sülüktür, programı son çare olarak elle silebilirsin, sonra da registry temizleme programı ile regeditte kalan artıkları silebilirsin...
  • alakası yok ama bende kaspersky yi silememiştim ccleaner le tektık ta sildim
  • olmadı maalesef
    elle sildim regdoctor dan registry ayarlarını yaptım olmadı
    ccleaner ile de denedim yine olmadı ayn hatayı veriyor "this MSI must be launched through setup"
    heralde setup dosyasından silmemi istiyor ama o da bende yok
    ufff sinir oldum son çare format mı atıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fresh_mint -- 18 Ağustos 2006; 21:57:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.